Kompetencegivende netværk for dig, der er kommunikationschef

K-netværk: Kommunikationschefer

Vær med i K-netværket for kommunikationschefer, og få et unikt, fortroligt forum med ligesindede ledere til at finde de bedste løsninger på kursen, udviklingen og driften af kommunikationsarbejdet og -teamet i din organisation – samt din egen rolle som kommunikationschef.

Program

Her er mødeprogrammet i netværket for kommunikationschefer. Som medlem kommer du på forkant med den nyeste viden og udvikling, du skal forholde dig til som K-chef. I dit medlemskab får du fem møder om året. På hvert møde får du fortrolig sparring med de andre medlemmer, flere kompetencer og konkrete værktøjer til at anvende dit arbejde. Du kan også selv præge mødeprogrammet, når fremtidige temaer tilrettelægges i K-netværket med medlemmerne.
 
 

Tidligere møder

Udbytte

I netværket arbejder vi på hele tiden at udvikle kommunikationsledelsen, så den fortsat gør en forskel i din organisation. I vidensdelingen med andre kommunikationschefer sparrer du i fortrolige rammer om egne erfaringer. Jeres udfordringer, best practice og kompetencekrav er på dagsordenen. I netværket henter du råd, værktøjer og inspiration til konkret opgaveløsning – både i dit daglige ledelsesarbejde og i forhold til topledelsen.
 
Fagligt fokus
I K-netværket fokuserer vi på løsninger og dilemmaer, når du skal udvikle og drive dit ledelsesarbejde. Vi er dedikeret din kompetenceudvikling indenfor professionel kommunikationsledelse og arbejder med spørgsmål som ressourcer, valg af medier og metode, strategi, driftsopgaver og udvikling af teamet. Vi ser også på, hvordan du skaber gennemslagskraft internt i din organisation, og hvordan du gør din ledelses kommunikation stærkere.  
 
Vi afprøver forskellige konkrete procesværktøjer og deler relevante fakta, undersøgelser og guides. Alt sammen noget, der gør din argumentation stærkere og din hverdag som kommunikationschef lettere. 
 
Formål
Som kommunikationschef forventes du at kunne navigere problemfrit i rollerne som personaleleder, fremtidsforsker, analytiker, inspirator og kommunikationsspecialist. K-netværket for kommunikationschefer er for dig, der ønsker kompetent, fortrolig sparring om, hvordan du bedst udvikler kommunikationsledelsen, så den fortsat gør en positiv forskel i din organisation.

I K-netværket for kommunikationschefer får du:
 • Et professionelt netværk af op til 25 kommunikationschefer at sparre med – året rundt
 • Oplæg og input fra eksperter indenfor de mange forskellige arbejdsområder, du som kommunikationschef varetager
 • Rig mulighed for at udvikle din egen såvel som andres ledelsesstil
 • Fagligt veldisponerede møder om centrale emner indenfor kommunikationsledelse, faciliteret af Louise Neel Høyer, der er associeret netværksleder og Lead Communications Partner i KMD. 
 

Din deltagelse

Præmisserne for, at du får det bedste udbytte af dit K-netværk, er engagement, tillid, faglig tyngde, motivation og målretning for aktiviteterne. Det sikres både af din faglige netværksleder og af Kforum, af de andre medlemmer og af dig selv.
 
Du kan forvente et højaktuelt og fremtidssikret program, inspiration og input fra førende eksperter og praktikere. Din faglige netværksleder faciliterer de fem årlige netværksmøder og sørger for en inspirerende og velplanlagt mødeagenda.
 
Du indgår i et kompetent og fortroligt netværk med ligesindede, hvor vi screener og briefer medlemmerne om det forventede engagement og niveau. Vi forventer samme parathed, åbenhed og tillidsskabende adfærd fra dig. Ligesom vi forventer, at du prioriterer dine fem årlige netværksmøder og evt. forberedelse.
 
Din deltagelse indebærer:
 • 1-3 timers forberedelse før hvert møde, eller øvelser mellem møderne
 • Åbenhed og fortrolighed i sparringen og i videndelingen med K-netværkets andre medlemmer
 • Mulige korte oplæg om dit arbejde og faglige erfaringer, som du deler med de andre medlemmer i netværket
 • Mødeprioritering – både til- eller framelding i godt tid forud for møderne
 • Deltagelse i netværkets digitale læringsrum på kforum.dk
 • I netværket mødes vi på skift hos hinanden, så meld dig gerne som vært til en af de kommende møder. Kforum dækker naturligvis udgifterne til mødeforplejningen
 • Særlig fokus på sparring i din buddy-gruppe.
 
 

Praktisk

 
Tid
Kommende mødedatoer:
19. november 2019
28. januar 2020
24. marts 2020
23. juni 2020
3. september 2020
10. november 2020
 
Mødetidspunktet er typisk:
 
kl. 9-13
Inkl. let morgenmad og frokost
 
Sted
 
Centralt i København
Møderne afholdes på skift hos medlemmerne.
 
Pris
 
10.990,- ekskl. moms, pr. år.
 
Pladser
Ledige pladser

FAQ

Andre medlemmer giver dette netværk
4,5/5
Ledige pladser
Du kan nå næste møde:
Dato:
19. november 2019, kl. 9.15-13.00
Tema:
Retoriske virkemidler - sådan træner du dig selv og dine ledere
Pris pr. deltager:
Årligt medlemskab:
kr. 10990 (ekskl. moms)
Alle kommende planlagte møder:
19. november 2019, kl. 9.15-13.00
28. januar 2020, kl. 9.15-13.00
24. marts 2020, kl. 9.15-13.00
23. juni 2020, kl. 9.15-13.00
3. september 2020, kl. 14.00-21.00
10. november 2020, kl. 9.15-13.00
 

Kontakt

Netværksleder

Partner & Management Consultant - speciale i forandringsledelse, -kommunikation og adfærdsdesign

NETVÆRKSMEDLEMMER

Du kommer blandt andre i netværk med:
Lederne
Kommunikationschef
Da Kforums netværk er fortrolige, viser vi kun virksomhedsnavne og titler på de medlemmer, der har givet tilladelse til det. Kontakt netværkslederen, hvis du vil vide mere om, hvilke brancher, virksomheds- og organisationstyper, der er med i netværket.

Få nyhedsbrev

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.

Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.