Kompetencegivende netværk for dig, der er kommunikationschef

K-netværk: Kommunikationschefer

Vær med i K-netværket for kommunikationschefer, og få et unikt, fortroligt forum med ligesindede ledere til at finde de bedste løsninger på kursen, udviklingen og driften af kommunikationsarbejdet og -teamet i din organisation – samt din egen rolle som kommunikationschef.

Program

Her er mødeprogrammet i netværket for kommunikationschefer. Som medlem kommer du på forkant med den nyeste viden og udvikling, du skal forholde dig til som K-chef. I dit medlemskab får du fem møder om året. På hvert møde får du fortrolig sparring med de andre medlemmer, flere kompetencer og konkrete værktøjer til at anvende dit arbejde. Du kan også selv præge mødeprogrammet, når fremtidige temaer tilrettelægges i K-netværket med medlemmerne.
 
 

Tidligere møder

Udbytte

I netværket arbejder vi på hele tiden at udvikle kommunikationsledelsen, så den fortsat gør en forskel i din organisation. I vidensdelingen med andre kommunikationschefer sparrer du i fortrolige rammer om egne erfaringer. Jeres udfordringer, best practice og kompetencekrav er på dagsordenen. I netværket henter du råd, værktøjer og inspiration til konkret opgaveløsning – både i dit daglige ledelsesarbejde og i forhold til topledelsen.
 
Fagligt fokus
I K-netværket fokuserer vi på løsninger og dilemmaer, når du skal udvikle og drive dit ledelsesarbejde. Vi er dedikeret din kompetenceudvikling indenfor professionel kommunikationsledelse og arbejder med spørgsmål som ressourcer, valg af medier og metode, strategi, driftsopgaver og udvikling af teamet. Vi ser også på, hvordan du skaber gennemslagskraft internt i din organisation, og hvordan du gør din ledelses kommunikation stærkere.  
 
Vi afprøver forskellige konkrete procesværktøjer og deler relevante fakta, undersøgelser og guides. Alt sammen noget, der gør din argumentation stærkere og din hverdag som kommunikationschef lettere. 
 
Formål
Som kommunikationschef forventes du at kunne navigere problemfrit i rollerne som personaleleder, fremtidsforsker, analytiker, inspirator og kommunikationsspecialist. K-netværket for kommunikationschefer er for dig, der ønsker kompetent, fortrolig sparring om, hvordan du bedst udvikler kommunikationsledelsen, så den fortsat gør en positiv forskel i din organisation.
 
Hvad får du ud af K-netværket? 
 • Fem faglige netværksmøder årligt a 4-5 timer med tematikker udvalgt af medlemmerne 
 • Op til 20 professionelle, erfarne sparringspartnere og dermed indsigt, erfaring og ideer fra andre virksomheder og organisationer, offentlige såvel som private 
 • Et fortroligt rum til deling af aktuelle udfordringer 
 • Inspiration og den nyeste viden fra førende eksperter, praktikere og folk fra felten.
Som netværksmedlem får du desuden følgende fordele hos Kforum: 
 • 20 % på alle Kforums kurser og uddannelsesforløb 
 • Rabat på Kforums årlige KOM-konference, som laves i samarbejde med Dansk Journalistforbund 
 • Gratis deltagelse på Kforums årlige trendseminar 
 • Særlig K-pakke ved samtidigt køb af et kursus: 1 års medlemskab + et heldagskursus = kr. 13.990 (normalpris kr. 17.390). Når du tilmelder dig netværket, skal du informere din netværksleder om, at du vil købe K-pakken. 
Hvis du gerne vil have et indblik i, hvem der allerede sidder i netværket, kontakt da netværkslederen. 
 
Hvad får din virksomhed ud af, at du er en del af netværket? 
 • En medarbejder med styrkede kompetencer 
 • En medarbejder med adgang til andres best practices, unik viden og erfaring hos 15+ netværkskollegaer, som sidder i samme rolle og med samme problemstillinger 
 • Redskaber og inspiration til at arbejde strategisk og nytænkende, så du fremover kan gøre en positiv forskel i din organisation 
 • En motiveret medarbejder i konstant kompetenceudvikling 
 • Besparelser på udgifter til f.eks. konsulentbistand og markedsresearch samt kompetenceudvikling og efteruddannelse. 

Din deltagelse

Præmisserne for, at du får det bedste udbytte af dit K-netværk, er engagement, tillid, faglig tyngde, motivation og målretning for aktiviteterne. Det sikres både af din faglige netværksleder og af Kforum, af de andre medlemmer og af dig selv.
 
Du kan forvente et højaktuelt og fremtidssikret program, inspiration og input fra førende eksperter og praktikere. Din faglige netværksleder faciliterer de fem årlige netværksmøder og sørger for en inspirerende og velplanlagt mødeagenda.
 
Du indgår i et kompetent og fortroligt netværk med ligesindede, hvor vi screener og briefer medlemmerne om det forventede engagement og niveau. Vi forventer samme parathed, åbenhed og tillidsskabende adfærd fra dig. Ligesom vi forventer, at du prioriterer dine fem årlige netværksmøder og evt. forberedelse.
 
Din deltagelse indebærer:
 • 1-3 timers forberedelse før hvert møde, eller øvelser mellem møderne
 • Åbenhed og fortrolighed i sparringen og i videndelingen med K-netværkets andre medlemmer
 • Mulige korte oplæg om dit arbejde og faglige erfaringer, som du deler med de andre medlemmer i netværket
 • Mødeprioritering – både til- eller framelding i godt tid forud for møderne
 • Deltagelse i netværkets digitale læringsrum på kforum.dk
 • I netværket mødes vi på skift hos hinanden, så meld dig gerne som vært til en af de kommende møder. Kforum dækker naturligvis udgifterne til mødeforplejningen
 • Særlig fokus på sparring i din buddy-gruppe.
 
 

Praktisk

 
Tid
Kommende mødedatoer:
23. maj 2023
 
Mødetidspunktet er typisk:
 
kl. 9-13
Inkl. let morgenmad og frokost
 
Sted
 
Centralt i København
Møderne afholdes på skift hos medlemmerne.
 
Pris
 
11.990,- ekskl. moms, pr. år.
 
Pladser
Ledige pladser

FAQ

Andre medlemmer giver dette netværk
4,5/5
Ledige pladser
Du kan nå næste møde:
Dato:
Tema:
Pris pr. deltager:
Årligt medlemskab:
kr. 11990 (ekskl. moms)
 

Kontakt

Netværksleder

Founder & Senor Advisor

Få nyhedsbrev

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.