K-kollege: Danmarks mest fleksible efteruddannelse i kommunikation til dig

K-kollege: Din kompetencegivende efteruddannelse i kommunikation

K-kollege er Danmarks mest fleksible efteruddannelse i kommunikation, fordi du selv kan sammensætte dit program, og vælge hvilke elementer der skal indgå i din skræddersyede udgave af K-kollege hos Kforum. Vi rådgiver gerne dig og din virksomhed eller organisation om forløbet, og du har valgfrit starttidspunkt.

Program

K-kollege er et 1-årigt forløb, der indeholder:
 
  • Ét års netværksmedlemskab i et af Kforums faglige netværk. Du kan starte i et netværk på alle tidpsunkter af året. Et medlemsskab indeholder 5 møder, faglig sparring med andre inden for dit felt, oplæg og input fra branchens dygtigste eksperter. 
  • Tre valgfri heldagskurser blandt alle  Kforums kurser
 
Du skal vælge dit foretrukne netværk ved tilmelding, men du kan løbende tilmelde dig kurser inden for det år, du er tilmeldt K-kollege.
Obs! Der kommer løbende nye kurser på programmet, du kan vælge på et senere tidspunkt i dit K-kollegeforløb.
 
Her kan du se alle vores netværk og kurser.
 
Du kan sammensætte dit K-kollege forløb som du selv ønsker, og vi står altid parat til at guide og hjælpe dig til at finde den rigtige løsning for dig og din faglige profil.
 
Kontakt Ditte Havelund hos Kforum på kdag@kforum.dk eller 26 36 27 83.
 
K-Kollege er Kommunikationsforums efteruddannelse i kommunikation - start når det passer dig

Udbytte

Ét års K-kollege giver dig og din organisation et unikt netværk og forum at indgå i, og en platform for læring, inspiration og skræddersyet kompetenceudvikling.

Du bliver klædt bedre på med den nyeste viden om best practise på dit K-faglige område, hvor du får mange flere anvendelige værktøjer og inspiration, som du også kan dele i organisationen.
 
K-kollege giver dig - og din organisation:
 
  • Nye, stærkere kompetencer, målrettet dine og din organisations behov
  • Deltagelse for dig i en række kommunikationsfaglige arrangementer over et år
  • Forplejning og kommunikationsmaterialer under alle aktiviteter, du deltager i
  • Et netværk, du kan bruge til faglig sparring under og efter uddannelse
Kort sagt gør K-kollege dig dygtigere i dit arbejde, og din organisation eller virksomhed mere konkurrencedygtig på dit område. Deltagerne bekræfter det med konsekvent positiv feedback på efteruddannelsesforløbet, f.eks. dette:
 
"Jeg valgte Kforums efteruddannelse K-kollege på grund af den fleksible opbygning, og det har været en perlerække af inspirerende, hyggelige og engagerende møder. Jeg er konstant blevet inddraget, og oplægsholderne har været virkelig gode, fordi de brænder for deres emne og samtidig har solid erfaring at øse af. Jeg kan kun anbefale det." Anne-Sofie Forfang, Communications Manager, Nepcon
 
Kforums K-netværk bliver vurderet til 4,5 i snit på en 5-skala. Kforums kurser bliver i snit vurderet til 4,3 ud af 5, og flere kursusledere og oplægsholdere til 5,0.  
 
 

Din deltagelse

Med K-kollege kommer du på ét år igennem et fleksibelt og intensivt forløb, der består af netop de elementer på Kforums program, som er relevante for, at du bliver dygtigere i dit arbejde. Du kan selv vælge, hvornår de mere intensive perioder i forløbet skal ligge.
 
K-kollege indeholder tre heldags kursusaktiviteter og fem netværksmøder, der typisk varer en halv dag hver. Ind imellem kan der være opgaver, du skal løse, oplæg du skal forberede og sparring med f.eks. dine netværksmedlemmer - alt sammen i form af opgaver, der er relevante for din praksis og faglighed.
 
Det er ikke formelle adgangskrav på K-kollege - ud over at du skal arbejde professionelt med kommunikation i praksis, så efteruddannelse er relevant for dig.
 
På K-kollege møder du en lang række dygtige kommunikatører og kursus- og netværksledere. Du bliver inspireret og udfordret hele vejen igennem forløbet.

Praktisk

Hvornår kan jeg starte?
Der er frit starttidspunkt. Der er dog en tendens til at starte efter sommerferien eller efter nytår. Men da K-kollege er en uddannelsespakke med rabat der kun involverer dig, kan du frit vælge startstidspunkt.

Hvordan kan jeg skræddersy K-kollege som min efteruddannelse i kommunikation?
Du kan frit vælge tre kurser og ét netværk, der passer til dig, blandt Kforums mange tilbud, se under kurser og netværk. Du kan også bytte ét heldagskursus ud med to halvdagskurser.
 
Hvor lang tid tager det?
K-kollege strækker sig over ét år. Du kan vælge, hvornår de mere intensive perioder skal ligge.
 
Hvad koster det og kan jeg få rabat?
Hele K-kollege koster 22.000 kr. ekskl. moms. 
 
Hvor finder min efteruddannelse sted?
Uddannelsesstederne ligger oftest i København.
 
Hvordan og hvornår vælger jeg netværk og kurser?
Du kan frit vælge blandt Kforums tilbud, der matcher din arbejdsfunktion, og vi kan rådgive dig om dine valg. Du vælger dit K-netværk, når du påbegynder dit K-kollege-forløb. Kurserne kan du vælge løbende inden for det år dit K-kollege forløb strækker sig over. På den måde har du mulighed for hele tiden at tilpassse dit forløb alt efter hvordan din faglige profil eller din jobbeskrivelse udvikler sig. Vi tilbyder løbende nye kurser. Du kan altid kontakte Ditte Havelund for at høre mere om aktuelle og kommende kurser og netværk på 26 36 27 83 eller kdag@kforum.dk
 
Kan jeg fortsætte mit netværksmedlemskab efter endt forløb?
Ja. Når du først er medlem af et K-netværk, kan du altid forny dit medlemskab for ét år af gangen, så længe din stillingsprofil stadig matcher netværket. Ellers kan vi hjælpe dig med at vælge et nyt K-netværk. 
 
Er der nogle krav til uddannelse for at få lov til at starte?
Nej. De fleste deltagere vil have en formel grunduddannelse inden for kommunikation, medier, HR, marketing eller relaterede emner, men det er ikke et krav. Det er derfor også en mulighed for dig, der arbejder med kommunikation, men som ikke har eksamensbevis på det.
 
Kan jeg få ECTS-point?
ECTS-point er et begreb, der stammer fra bl.a. universiteterne, og som angiver arbejdsbelastning for den studerende for at sikre, at den studerende har gennemført fag nok til at få en bachelorgrad. Det er således ikke lig med kvalitetssikring fx. i form af at sikre relevante undervisere med præsentationsevner eller relevante med-studerende.
 
Da K-kollege er en praksisuddannelse på lige fod med fx en projektlederuddannelse, ser vi ikke relevansen af at bruge ECTS og har fravalgt det. Det betyder dog ikke, at uddannelsen ikke er kompetencegivende, kun at den ikke giver dig point til at læse videre på et universitet. 
 
Hvordan kvalitetssikrer Kforum K-kollege?
K-kollege er udviklet og drevet af Kforum – den største vidensportal for kommunikation i Danmark. Vi er samtidig en af landets største kursusudbydere på kommunikationsområdet.

Kforums team af dedikerede uddannelsesfolk er alle uddannet i kommunikation og har alle arbejdet professionelt med kommunikation. Teamet arbejder primært med kompetenceudvikling af kommunikatører og er specialister på området. Flere af os har undervist i kommunikation i praksis som eksterne lektorer og censorer på universiteterne.
 
Udover dette team møder du en lang række dygtige praktikere og konsulenter som undervisere og facilitatorer. Vi sætter en ære i at finde de dygtigste inden for hvert felt.
 
Vores evalueringer fortæller, at alt dette gør en positiv forskel. Kurserne bliver i snit vurderet til 4,3 på en 5-skala, netværk til 4,5 i snit og flere kursusledere og oplægsholdere til 5,0.  
 
Sidst, men ikke mindst, vil du møde mange professionelle kommunikatører, som søger ny viden og nye værktøjer, og som alle kan blive en del af dit netværk.
 
Hvem kan jeg kontakte for spørgsmål og tilmelding?
Ring eller skriv til Ditte Havelund på 26 36 27 83 eller skriv til kdag@kforum.dk
 
Vi glæder os til at høre fra dig!
 

FAQ

476 medlemmer har vurderet os og giver vores netværk:
4,5/5
Ledige pladser
Du kan nå næste møde:
Dato:
Tema:
Pris pr. deltager:
Årligt medlemskab:
kr. 22000 (ekskl. moms)
 

Kontakt

Netværksleder

Få nyhedsbrev

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.