Et kompetencegivende netværk for dig, der arbejder med sundhedskommunikation i bred forstand

K-netværk: Sundhedskommunikation

Sundhedsområdet står over for gigantiske indsatser om alt fra vaccineudrulning til generelle folkesundhedsmæssige tiltag, og vores sundhedskommunikation er derfor vigtigere end nogensinde. Men hvordan kommunikerer vi sundhed i den nye verden?

K-netværket for sundhedskommunikation er for dig, der arbejder professionelt med kommunikation inden for sundhedsområdet. I dette netværk får du uvurderlig viden, inspiration og fortrolig sparring med andre dedikerede kommunikatører. Medlemsgruppen vil være et mix af dedikerede kommunikatører inden for det offentlige, private og interesseorganisationer.  

Program

Kforum har i samarbejde med Komiteen for Sundhedsoplysning nu taget initiativ til at sammensætte et helt nyt netværk udelukkende for kommunikatører, der arbejder i sundhedsindustrien i bred forstand.
 
Ideen med netværket for sundhedskommunikatører er at skabe ramme og rum for læring og unik sparring og vidensdeling om sundhedskommunikation i krydsfeltet mellem det offentlige, det private og interesseorganisationerne.  
 
Som medlem bringer netværket dig på forkant med den nyeste viden inden for feltet samtidig med, at du på hvert møde får fortrolig sparring med de andre erfarne medlemmer, flere kompetencer og konkrete værktøjer til at løse dine arbejdsopgaver.
 
Du kan selv præge mødeprogrammet, når fremtidige temaer tilrettelægges i K-netværket med og af medlemmerne. I dit medlemskab får du fem møder om året, adgang til vores digitale netværksrum samt en masse andre medlemsfordele, du kan læse mere om her.
 
Hvert møde indeholder et fagligt inspirationsoplæg fra en organisation eller virksomhed, der er lykkedes med sin kommunikation i henhold til det tema, gruppen har udvalgt. Du får dermed best practises og do’s & don’ts fra andre professionelle aktører om helt konkrete og aktuelle udfordringer inden for dit felt.
 
Foreløbigt program:
Herunder kan du se Kforums bud på de første temaer til det foreløbige mødeprogram.
 
19. maj: Digital sundhedskommunikation
Vi ser ind i fremtidens digitale sundhedsløsninger. Hvad betyder det for kommunikationen, hvis lægen i fremtiden er en robot, og vi alle konstant er hos “lægen” og får målt vores sundhedstilstand via f.eks. vores smartphones?
 
August 2022: Sundhedskommunikation i medierne
Vi ser på mediernes dækning af sundhedsområdet og betydningen for prioriteringer inden for sundhedsområdet og befolkningens tillid til behandling.

Tidligere møder

Udbytte

I dette netværk i København får du uvurderlig viden, inspiration og fortrolig sparring med andre dedikerede sundhedskommunikatører. Alle Kforums netværk er fortrolige, og vi passer på hinandens faglighed og integritet.

Fagligt fokus
I K-netværket fokuserer vi på tendenser, dilemmaer og løsninger i arbejdet med kommunikation inden for sundhed. I samråd med de andre sundhedskommunikatører arbejder vi med, hvordan god sundhedskommunikation kan bidrage til at forebygge og behandle sygdomme, skabe tillid til sundhedsområdets aktører og behandlingstilbud, minimere ulighed i sundhed og sikre en fair prioritering på sundhedsområdet.

Vi bringer vores fælles og individuelle fagligheder i spil og diskuterer best practice, brugbare værktøjer og henter konkrete råd til din opgaveløsning.

K-netværket er dedikeret din kompetenceudvikling og faglighed inden for sundhedskommunikation. Vi arbejder med områder som sundhedskampagner, digitale sundhedsløsninger samt traditionelle og sociale mediers dækning af sundhedsområdet. Vi ser på trends, nye metoder og værktøjer, der gør dit arbejde med sundhedskommunikation mere effektivt.
 
Formål
Vi bruger hinandens viden og ideer til at skabe bedre sundhedskommunikation til gavn for borgere, samfundet og de organisationer, vi arbejder for. I netværkets fortrolige rum får du mulighed for at diskutere dine daglige udfordringer. På netværksmøderne får vi input fra førende eksperter og praktikere, så du kommer hjem med ny viden og inspiration, der gør dig endnu bedre til dit arbejde.
 

Faglige ledere:

Anders Schroll – connect på LinkedIn her

Lars Münter – connect på LinkedIn her

Christian Døsing Sørensen – connect på LinkedIn her

Netværket drives af nogle af landets dygtigste profiler inden for sundhedsområdet: rådgiver og tidligere kommunikationsdirektør i Lundbeck, Anders Schroll, samt international chef hos Komiteen for Sundhedsoplysning, Lars Münter, og chefkonsulent Christian Døsing Sørensen.
 
I K-netværket for sundhedskommunikation får du:
 • Et kompetencegivende efteruddannelsesforløb om sundhedskommunikation
 • Den nyeste viden fra førende eksperter og organisationer
 • Ny viden og inspiration til at arbejde strategisk og nytænkende med sundhedskommunikation, så du fremover kan gøre en positiv forskel i din organisation
 • Op til 25 professionelle, erfarne sundhedskommunikatører som sparringspartnere.
 
Det her får du også som medlem af Kforums netværk:
 • 20 % på alle Kforums kurser og uddannelser
 • 1.000 kr. i rabat på billetten til KOM-konferencerne (normalpris kr. 2.490)
 • Fortrinsret på tilmelding til eftertragtede gratis events og seminarer
 • Gratis deltagelse på Kforums årlige trend-seminar
 • NGO’er får 30 % på medlemskabet, så husk at skrive det i fakturafeltet, når du tilmelder dig.
Særlig K-pakke ved samtidigt køb af et kursus: 1 års medlemskab + et heldagskursus = kr. 13.990 (normalpris kr. 17.390). Når du tilmelder dig netværket, skal du informere din netværksleder om, at du vil købe K-pakken.

Din deltagelse

Præmisserne for, at du får det bedste udbytte af dit K-netværk, er engagement, tillid, faglig tyngde, motivation og målretning for aktiviteterne. Det sikres både af din faglige netværksleder, af Kforum, af de andre medlemmer og af dig selv.
 
Du kan forvente et højaktuelt og fremtidssikret program, inspiration og input fra førende eksperter og praktikere. Dine faglige netværksledere faciliterer de fem årlige netværksmøder og sørger for en inspirerende og velplanlagt mødeagenda.
 
Du indgår i et kompetent og fortroligt netværk med ligesindede, hvor vi screener og briefer medlemmerne om det forventede engagement og niveau. Vi forventer samme parathed, åbenhed og tillidsskabende adfærd fra dig, ligesom vi forventer, at du prioriterer dine fem årlige netværksmøder og evt. forberedelse.
 
Din deltagelse indebærer:
 • 1-2 timers forberedelse før hvert møde eller øvelser mellem møderne
 • Åbenhed og fortrolighed i sparringen og i vidensdelingen med K-netværkets andre medlemmer
 • Mulige korte oplæg om dit arbejde og faglige erfaringer, som du deler med de andre medlemmer i netværket
 • Mødeprioritering – både til- eller framelding i godt tid forud for møderne
 • Deltagelse i netværkets digitale læringsrum på kforum.dk
 • I netværket mødes vi på skift hos hinanden, så meld dig gerne som vært til et af de kommende møder. Kforum dækker naturligvis udgifterne til mødeforplejningen.

Praktisk

Tid
Kommende mødedatoer:
6. september 2022
26. oktober 2022
6. december 2022
 
Mødetidspunktet er typisk:
 
kl. 9.15-13
Inkl. let morgenmad og fælles netværksfrokost
 
Sted
 
Centralt i København
Møderne afholdes på skift hos medlemmerne eller hos Kforum.
 
Pris 11.990, ekskl. moms, pr. år.
 
Pladser
Kun få ledige pladser

FAQ

543 medlemmer har vurderet os og giver vores netværk:
4,5/5
Kun få ledige pladser
Du kan nå næste møde:
Dato:
6. september 2022, kl. 12.00-16.00
Tema:
Tema planlægges i netværket
Pris pr. deltager:
Årligt medlemskab:
kr. 11990 (ekskl. moms)
Alle kommende planlagte møder:
6. september 2022, kl. 12.00-16.00
26. oktober 2022, kl. 12.00-16.00
6. december 2022, kl. 15.00-21.00
 

Kontakt

Netværksledere

Founder & Senor Advisor
International chef

GÆSTE OPLÆGSHOLDERE

Christian Døsing Sørensen

Få nyhedsbrev

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.