Et kompetencegivende netværk for dig, der arbejder med sundhedskommunikation i bred forstand

K-netværk: Sundhedskommunikation

Sundhedsområdet står over for gigantiske indsatser om alt fra vaccineudrulning til generelle folkesundhedsmæssige tiltag, og vores sundhedskommunikation er derfor vigtigere end nogensinde. Men hvordan kommunikerer vi sundhed i den nye verden?

K-netværket for sundhedskommunikation er for dig, der arbejder professionelt med kommunikation inden for sundhedsområdet. I dette netværk får du uvurderlig viden, inspiration og fortrolig sparring med andre dedikerede kommunikatører. Medlemsgruppen vil være et mix af dedikerede kommunikatører inden for det offentlige, private og interesseorganisationer.  

Program

Kforum har i samarbejde med Komiteen for Sundhedsoplysning udviklet netværket her udelukkende for kommunikatører, der arbejder i sundhedsindustrien i bred forstand.
 
Ideen med netværket for sundhedskommunikatører er at skabe ramme og rum for læring og unik sparring og vidensdeling om sundhedskommunikation i krydsfeltet mellem det offentlige, det private og interesseorganisationerne.  
 
Som medlem bringer netværket dig på forkant med den nyeste viden inden for feltet samtidig med, at du på hvert møde får fortrolig sparring med de andre erfarne medlemmer, flere kompetencer og konkrete værktøjer til at løse dine arbejdsopgaver.
 
Du kan selv præge mødeprogrammet, når fremtidige temaer tilrettelægges i K-netværket med og af medlemmerne. I dit medlemskab får du fem møder om året, adgang til vores digitale netværksrum samt en masse andre medlemsfordele, du kan læse mere om her.
 
Hvert møde indeholder et fagligt inspirationsoplæg fra en organisation eller virksomhed, der er lykkedes med sin kommunikation i henhold til det tema, gruppen har udvalgt. Du får dermed best practises og do’s & don’ts fra andre professionelle aktører om helt konkrete og aktuelle udfordringer inden for dit felt.
 
 

Tidligere møder

Udbytte

I dette netværk i København får du uvurderlig viden, inspiration og fortrolig sparring med andre dedikerede sundhedskommunikatører. Alle Kforums netværk er fortrolige, og vi passer på hinandens faglighed og integritet.

Fagligt fokus
I K-netværket fokuserer vi på tendenser, dilemmaer og løsninger i arbejdet med kommunikation inden for sundhed. I samråd med de andre sundhedskommunikatører arbejder vi med, hvordan god sundhedskommunikation kan bidrage til at forebygge og behandle sygdomme, skabe tillid til sundhedsområdets aktører og behandlingstilbud, minimere ulighed i sundhed og sikre en fair prioritering på sundhedsområdet.

Vi bringer vores fælles og individuelle fagligheder i spil og diskuterer best practice, brugbare værktøjer og henter konkrete råd til din opgaveløsning.

K-netværket er dedikeret din kompetenceudvikling og faglighed inden for sundhedskommunikation. Vi arbejder med områder som sundhedskampagner, digitale sundhedsløsninger samt traditionelle og sociale mediers dækning af sundhedsområdet. Vi ser på trends, nye metoder og værktøjer, der gør dit arbejde med sundhedskommunikation mere effektivt.
 
Formål
Vi bruger hinandens viden og ideer til at skabe bedre sundhedskommunikation til gavn for borgere, samfundet og de organisationer, vi arbejder for. I netværkets fortrolige rum får du mulighed for at diskutere dine daglige udfordringer. På netværksmøderne får vi input fra førende eksperter og praktikere, så du kommer hjem med ny viden og inspiration, der gør dig endnu bedre til dit arbejde.
 

Faglige ledere:

Anders Schroll – connect på LinkedIn her

Lars Münter – connect på LinkedIn her

Christian Døsing Sørensen – connect på LinkedIn her

Netværket drives af nogle af landets dygtigste profiler inden for sundhedsområdet: rådgiver og tidligere kommunikationsdirektør i Lundbeck, Anders Schroll, samt international chef hos Komiteen for Sundhedsoplysning, Lars Münter, og chefkonsulent Christian Døsing Sørensen.
 
Hvad får du ud af K-netværket? 
 • Fem faglige netværksmøder årligt a 4-5 timer med tematikker udvalgt af medlemmerne 
 • Op til 20 professionelle, erfarne sparringspartnere og dermed indsigt, erfaring og ideer fra andre virksomheder og organisationer, offentlige såvel som private 
 • Et fortroligt rum til deling af aktuelle udfordringer 
 • Inspiration og den nyeste viden fra førende eksperter, praktikere og folk fra felten.
 
Som netværksmedlem får du desuden følgende fordele hos Kforum: 
 • 20 % på alle Kforums kurser og uddannelsesforløb 
 • Rabat på Kforums årlige KOM-konference, som laves i samarbejde med Dansk Journalistforbund 
 • Gratis deltagelse på Kforums årlige trendseminar 
 • NGO’er får som standard altid fast 30 % på medlemskabet, så husk at skrive det i fakturafeltet, når du tilmelder dig 
 • Særlig K-pakke ved samtidigt køb af et kursus: 1 års medlemskab + et heldagskursus = kr. 13.990 (normalpris kr. 17.390). Når du tilmelder dig netværket, skal du informere din netværksleder om, at du vil købe K-pakken. 
Hvis du gerne vil have et indblik i, hvem der allerede sidder i netværket, kontakt da netværkslederen. 
 
Hvad får din virksomhed ud af, at du er en del af netværket? 
 • En medarbejder med styrkede kompetencer 
 • En medarbejder med adgang til andres best practices, unik viden og erfaring hos 15+ netværkskollegaer, som sidder i samme rolle og med samme problemstillinger 
 • Redskaber og inspiration til at arbejde strategisk og nytænkende, så du fremover kan gøre en positiv forskel i din organisation 
 • En motiveret medarbejder i konstant kompetenceudvikling 
 • Besparelser på udgifter til f.eks. konsulentbistand og markedsresearch samt kompetenceudvikling og efteruddannelse. 

Din deltagelse

Præmisserne for, at du får det bedste udbytte af dit K-netværk, er engagement, tillid, faglig tyngde, motivation og målretning for aktiviteterne. Det sikres både af din faglige netværksleder, af Kforum, af de andre medlemmer og af dig selv.
 
Du kan forvente et højaktuelt og fremtidssikret program, inspiration og input fra førende eksperter og praktikere. Dine faglige netværksledere faciliterer de fem årlige netværksmøder og sørger for en inspirerende og velplanlagt mødeagenda.
 
Du indgår i et kompetent og fortroligt netværk med ligesindede, hvor vi screener og briefer medlemmerne om det forventede engagement og niveau. Vi forventer samme parathed, åbenhed og tillidsskabende adfærd fra dig, ligesom vi forventer, at du prioriterer dine fem årlige netværksmøder og evt. forberedelse.
 
 

Praktisk

Tid
Kommende mødedatoer:
26. oktober 2022
6. december 2022
26. januar 2023
30. marts 2023
24. maj 2023
 
Mødetidspunktet er typisk:
 
kl. 9.15-13
Inkl. let morgenmad og fælles netværksfrokost
 
Sted
 
Centralt i København
Møderne afholdes på skift hos medlemmerne eller hos Kforum.
 
Pris 11.990, ekskl. moms, pr. år.
 
Pladser
Kun få ledige pladser

FAQ

494 medlemmer har vurderet os og giver vores netværk:
4,5/5
Kun få ledige pladser
Du kan nå næste møde:
Dato:
26. oktober 2022, kl. 12.00-16.00
Tema:
Sundhedskommunikation der reducere stigma og fører til adfærdsændringer
Pris pr. deltager:
Årligt medlemskab:
kr. 11990 (ekskl. moms)
20 % rabat lige nu
Der er lige nu en kampagnepris på kr. 9592,00 (ekskl. moms).
Alle kommende planlagte møder:
26. oktober 2022, kl. 12.00-16.00
6. december 2022, kl. 15.00-21.00
26. januar 2023, kl. 9.15-13.00
30. marts 2023, kl. 9.15-13.00
24. maj 2023, kl. 9.15-13.00
 

Kontakt

Netværksledere

Founder & Senor Advisor
International chef

GÆSTE OPLÆGSHOLDERE

Christian Døsing Sørensen

Få nyhedsbrev

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.