Erfa-gruppe om intern kommunikation

K-netværk: Interne kommunikatører

Har du brug for ny inspiration, faglig sparring og værktøjer i arbejdet med den interne kommunikations mange udfordringer og potentialer? Bliv en del af det meget erfarne K-netværk for interne kommunikatører i København. K-netværket er for dig, der efter en del års erfaring med intern kommunikation ønsker mere faglig, fortrolig sparring med ligesindede om, hvordan du bedst sikrer en fortsat positiv udvikling i din organisation ved at løfte området for intern kommunikation.

Program

Her er mødeprogrammet for interne kommunikatører. I dit medlemskab får du fem møder om året. Som medlem bringer møderne dig på forkant med den nyeste viden inden for dit felt, samtidigt med at du på hvert møde får fortrolig sparring, flere kompetencer og konkrete værktøjer. Du kan også selv præge mødeprogrammet, når fremtidige temaer tilrettelægges i K-netværket sammen med medlemmerne.
 

Tidligere møder

Udbytte

I K-netværket for interne kommunikatører dykker vi ned i de nyeste k-tendenser og brugbare værktøjer, og vi tager temperaturen på vores egne styrker og udviklingsmuligheder. Vi ser nærmere på, hvilke værktøjer og metoder du kan bruge i dit arbejde internt i organisationen.
 
Fagligt fokus
I K-netværket har du en unik mulighed for at udvikle dine personlige og faglige kompetencer. Vi fokuserer på din rolle som intern kommunikatør, og hvordan du får det største udbytte ud af dine og dine kollegaers ressourcer. Vi er på forkant med nye kanaler, værktøjer og metoder, hvor du i sparring med andre interne kommunikatører og eksterne eksperter får konkrete værktøjer og inspiration til driften og udviklingen af dit arbejde i organisationen. Vi arbejder bl.a. med områder som implementering af forandringer, kommunikationstræning af ledere og den interne kommunikationsstrategi.
 
Formål
Du skal indgå i K-netværket, hvis du gerne vil have bud på de bedste løsninger og fortrolig sparring med andre kompetente interne kommunikatører. I et fortroligt rum ser vi på de muligheder og udfordringer, der er knyttet til den interne kommunikation, og vi diskuterer, hvordan du bedst sikrer en fortsat positiv udvikling i din organisation.

I K-netværket for interne kommunikatører i København får du:
 • Et kompetencegivende efteruddannelsesforløb om intern kommunikation
 • Uvurderlig viden om kanaler og løsninger, så du også fremover kan gøre en positiv forskel i din organisation
 • Et fortroligt rum, hvor du kan reflektere over egen praksis og udvide dit faglige netværk
 • Strategisk sparring og inspiration til konkrete løsninger på udfordringer fra din hverdag med andre kompetente interne kommunikatører
 • Input og inspiration fra førende eksperter i intern kommunikation, tilrettelagt og faciliteret af Kforums direktør, netværksleder Louise Grau.

Din deltagelse

Præmisserne for, at du får det bedste udbytte af dit K-netværk, er engagement, tillid, faglig tyngde, motivation og målretning for aktiviteterne. Det sikres både af din faglige netværksleder og af Kforum, af de andre medlemmer og af dig selv.
 
Du kan forvente et højaktuelt og fremtidssikret program, inspiration og input fra førende eksperter og praktikere. Din faglige netværksleder faciliterer de fem årlige netværksmøder og sørger for en inspirerende og velplanlagt mødeagenda.
 
Du indgår i et kompetent og fortroligt netværk med ligesindede, hvor vi screener og briefer medlemmerne om det forventede engagement og niveau. Vi forventer samme parathed, åbenhed og tillidsskabende adfærd fra dig. Ligesom vi forventer, at du prioriterer dine fem årlige netværksmøder og evt. forberedelse.
 
Din deltagelse indebærer:
 • kort forberedelse før møderne, eller små øvelser mellem møderne
 • Åbenhed og fortrolighed i sparringen og i videndelingen med K-netværkets andre medlemmer
 • Mulige korte oplæg om dit arbejde og faglige erfaringer, som du deler med de andre medlemmer i netværket
 • Mødeprioritering – både til- eller framelding i godt tid forud for møderne
 • Deltagelse i netværkets digitale læringsrum på kforum.dk
 • I netværket mødes vi på skift hos hinanden, så meld dig gerne som vært til en af de kommende møder. Kforum dækker naturligvis udgifterne til mødeforplejningen.
 

Praktisk

 
Tid
Kommende mødedatoer
23. oktober 2019
29. januar 2020
4. marts 2020
28. april 2020
21. august 2020
 
Mødetidspunktet er typisk
 
kl. 9-13
Inkl. let morgenmad og frokost
 
Sted
 
Centralt i København
Møderne afholdes på skift hos medlemmerne.
 
Pris
 
10.990,- ekskl. moms, pr. år.
 
Pladser
Ledige pladser

FAQ

600 medlemmer har vurderet os og giver vores netværk:
4,5/5
Ledige pladser
Du kan nå næste møde:
Dato:
23. oktober 2019, kl. 9.15-13.00
Tema:
Innovation i vores arbejde
Pris pr. deltager:
Årligt medlemskab:
kr. 10990 (ekskl. moms)
Alle kommende planlagte møder:
23. oktober 2019, kl. 9.15-13.00
29. januar 2020, kl. 9.15-13.00
4. marts 2020, kl. 9.15-13.00
28. april 2020, kl. 9.15-13.00
21. august 2020, kl. 9.15-13.00
 

Kontakt

Netværksleder

Kursus- og netværksleder

NETVÆRKSMEDLEMMER

Du kommer blandt andre i netværk med:
Dansk Standard
Kommunikationskonsulent
Da Kforums netværk er fortrolige, viser vi kun virksomhedsnavne og titler på de medlemmer, der har givet tilladelse til det. Kontakt netværkslederen, hvis du vil vide mere om, hvilke brancher, virksomheds- og organisationstyper, der er med i netværket.

Få nyhedsbrev

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.

Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.