kampagne- og marketingchef

Zetland
Zetland
Bliv Zetlands kampagne- og marketingchef
Hvordan skaber Zetland opmærksomhed om sit produkt, når produktet er en avis, der lover at passe på folks (sparsomme) opmærksomhed? Hvordan udløser vi energien blandt tusindvis af begejstrede Zetland-medlemmer, så de hjælper os med at vokse? Hvordan ser marketing ud, hvis det ikke er en annonce, der skal gøres synlig for verden, men en artikel om en tankevækkende idé? De spørgsmål kan vores kommende kampagne- og marketingchef finde svarene på. Er det dig? Hvis ja – og hvis du har lyst til at blive nøglefigur i et startup i voksealderen og med tårnhøje ambitioner, endnu større idealer og dejlige og diskussionslystne kollegaer – så læs med her:
 
Zetland er en digital betalingsavis, der udgiver journalistik med en kvalitet og en brugeroplevelse, som gør det let (nogle gange ligefrem sjovt) at følge med i det væsentlige.
 
 
Flertallet af vores over 10.000 medlemmer betaler 129 kroner om måneden for vores ydelse, 27 procent af dem er under 30 år, og vi er vokset støt de seneste to år. Begge år er vi desuden blevet kåret til Nordens bedst designede nyhedssite.
 
 
Zetlands marketing- og kampagnechef vil have som hovedopgave at få endnu flere til at opdage Zetland og få lyst til at prøve vores journalistik. Som kampagnechef får du et fornuftigt budget og vide rammer til investere det – så længe det får nye medlemmer ombord.
 
 
Vi har erfaringer med talrige rekrutteringskanaler fra TV 2-kampagner og gigashows på Det Kongelige Teater over pop-up-events på Folkemødet til member-get-member-kampagner. Men vi har stadig en masse uforløste potentialer og lyst til at kaste os ud i nye eksperimenter.
Af dig forventer vi
 
  • Erfaring med at skabe opmærksomhed, der får kunder ind i butikken – gennem betalt marketing og kampagneaktiviteter, gerne af alle mulige slags.
  • Evne til at få de originale idéer OG køre dem i mål. Med en højre hånd og opbakning fra hele organisationen på 23 mand (inklusive art director).
  • Erfaring med at få ting til at rulle på sociale medier.
  • Erfaring med og lyst til at arbejde test- og databaseret. Du vil være hovedansvarlig for den daglige tilgang af nye medlemmer.
  • En uortodoks tænkning omkring, hvad en to-market-strategi også kan indebære.
 
Vi lover
 
  • En plads i en ledelse, der kan få (dine) idéer til at ske.
  • At det bliver sjovt at gå på arbejde. Hver dag.
 
Søg i dag eller i morgen, vi holder samtaler løbende (men: stress ikke, hvis du ikke hører tilbage øjeblikkeligt, dagene kan være travle herinde). Tiltrædelse hurtigst muligt efter nytår, lønnen er fair – men som vi plejer at skrive: Hvis lønniveauet er det vigtigste for dig, skal du nok søge noget andet.
 
 
Skriv til mig på moll@zetland.dk – også hvis du har spørgsmål.
 
Skriv venligst i din ansøgning, at du har set annoncen på Kforum

Frist: Snarrest muligt

Frist: Snarrest muligt

Info

Virksomhed
Zetland
Stillingsbetegnelse
kampagne- og marketingchef
Kontakt
Jakob Moll
moll@zetland.dk
Website
Indrykningsdato
05-11-2018
Ansøgningsfrist
Snarrest muligt
Adresse
Zetland

Yderligere info

Få nyhedsbrev

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.

Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.