Webkonsulent

Yngre Læger
Yngre Læger
Webkonsulent til Yngre Læger
Har du stærke digitale kompetencer? Kan du drifte og udvikle særligt Yngre Lægers hjemmeside yl.dk, men også andre digitale platforme, så Yngre Læger bliver endnu mere nærværende for medlemmerne og relevant for offentligheden? Kan du omsætte digitale visioner til konkrete leverancer og indhold i hverdagen, så vores digitale kommunikation står knivskarpt?

Så håber vi, at du vil søge jobbet som webkonsulent i Yngre Læger.

I Kommunikation er vi et team på fire konsulenter, heraf en pressechef, og to studenter. Da vi er en lille afdeling, kommer alle i berøring med en bred pallette af kommunikationsopgaver ved siden af vores respektive særlige ansvarsområder. Vi dækker ind for hinanden og arbejder sjældent alene. Teamet indgår i afdelingen Politik, Strategi og Kommunikation i Yngre Lægers sekretariat, som tæller 50 ansatte. 

Du skal især:

 • Tage ansvar for at udvikle, drifte og styrke web-governance på yl.dk, så du i samarbejde med fagkonsulenter i sekretariatet sikrer, at alt indhold på yl.dk til enhver tid er relevant, troværdigt og aktuelt på alle fagområder

 • Tage ansvar for at udvikle og implementere mål/ KPI’er for yl.dk og systematisk sikre opfølgning på målopfyldelse vha. fx SEO-optimering, Google Analytics eller andre relevante data og værktøjer

 • Deltage aktivt i tværgående samarbejde i huset (med Lægeforeningen, FAS, PLO) om koordinering af web, idet yl.dk indgår i et fælles web på tværs af alle fire foreninger (læger.dk)

 • Medvirke til at sikre, at Yngre Læger er ”rigtig godt med” i den teknologiske udvikling, og at det viser sig i vores tilstedeværelse på yl.dk og SoMe (Yngre Læger er pt. på Facebook, Instagram, LinkedIn, Twitter)

 • Medvirke til at producere og levere indhold til yl.dk og Yngre Lægers sociale medier samt bidrage til medlemskommunikation generelt
   

Du har indgående forståelse for og erfaring med:

 • Opbygning, udvikling og drift af hjemmesider

 • CMS-systemer (vi bruger aktuelt Drupal, i 2021 tages stilling til fremtidig platform), søgemaskineoptimering (SEO) og trafikadfærd i Google Analytics

 • At arbejde med mange målgrupper og brugerrejser på web

 • Samspillet mellem web og sociale medier
   

Derudover er du naturligvis en stærk digital kommunikatør, der kan forfatte gode hjemmesidetekster, korte, fængende tekster til sociale medier og evt. lave små film.

Du kan arbejde projektorienteret og drive fagligt motiverende samarbejde om en opgave både i teamet og på tværs i sekretariatet og i huset. Du kan opstille mål, udvikle ideer, motivere projektdeltagere og skabe resultater samt samarbejde med eksterne leverandører.

Dine kvalifikationer:
Vi forestiller os, at du har en relevant uddannelse indenfor kommunikation og it, gerne på kandidatniveau. Du har minimum fem års erhvervserfaring og gerne fra en politisk organisation/ medlemsorganisation.

Som person er du:

 • Udpræget teamplayer og god til at samarbejde

 • Robust og har let ved at skabe resultater i mange forskellige samarbejdsrelationer

 • Glad for at sikre både drift og udvikling

 • Resultatorienteret, serviceminded, fagligt ambitiøs

 • En rigtig god kollega

 

Dit nye arbejdssted
Yngre Lægers sekretariat har 50 medarbejdere. De fleste af os arbejder tæt på Østerport Station, hvor vi deler hus med Lægeforeningen, Foreningen af Speciallæger (FAS) og Praktiserende Lægers Organisation (PLO). Cirka 10 kolleger arbejder rundt i landet. Dit arbejdssted bliver København.

Vi er en attraktiv arbejdsplads med gode kolleger og en uformel omgangstone. Løn- og ansættelsesvilkår følger af husaftale. Der er nogen møde- og rejseaktivitet uden for normal arbejdstid.

Stillingen er på fuld tid og ønskes besat snarest muligt.

Kontakt
Send din ansøgning til job.yl@dadl.dk snarest muligt, og ikke senere end søndag den 20. juni 2021. Vi holder ansættelsessamtaler den 24. juni. Du er velkommen til at kontakte afdelingschef Janne Vinderslev, hvis du har spørgsmål: jav.yl@dadl.dk, tlf. 22 35 82 89 eller direktør
Lars Mathiesen: lma.yl@dadl.dk, tlf. 40 93 25 75.

 

Yngre Læger er den faglige organisation for underordnede læger, og Yngre Lægers formål er at varetage de faglige og økonomiske interesser for de godt 14.000 medlemmer. Læs mere om Yngre Læger på www.yl.dk. Se Yngre Lægers privatlivspolitik for jobansøgere her.

Skriv venligst i din ansøgning, at du har set annoncen på Kforum

Frist: 20. juni

Info

Virksomhed
Yngre Læger
Stillingsbetegnelse
Webkonsulent
Kontakt
Janne Vinderslev
jav.yl@dadl.dk
Telefon: 2235 8289
Website
Indrykningsdato
04-06-2021
Ansøgningsfrist
20. juni
Adresse
Yngre Læger
København

Yderligere info

Få nyhedsbrev

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.

Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.