Pressechef

WTW
WTW
Drømmer du om at blive Pressechef?
WTW oplever en sund vækst, og vi har høje ambitioner. Nu har vi brug for dig, som drømmer om at blive vores nye Pressechef og som gerne vil være med til at skabe fortællingen om WTW.

Vi forestiller os, at du er uddannet indenfor kommunikationsfaget og er forholdsvis nyuddannet med et par år på bagen. Måske har du arbejdet i en sideordnet stilling til en pressechef og drømmer selv om at indtage jobbet.

 

Rollen
Du har prøvet eller har kendskab til:

 • Proaktiv ledelse og eksekvering af alle presseindsatser.

 • Opbygge solide og gode relationer til journalister, redaktører mv.

 • Overvåge mediebilledet, håndtere pressehenvendelser og koordinere med talspersoner

 • Opsøge historier, skrive indlæg, beredskaber, pressemeddelelser og budskabspapirer

 • Udvikle budskaber og sikre synlighed i medierne om vores prioriterede indsatser og frem for alt få historierne ud over rampen

 • Udarbejde en plan for synlighed på de sociale medier

 • Samarbejde med hele WTW-organisationen inkl. direktion og talspersoner

 

Om dig
Du har en passion for at arbejde med historier og medier. Vi forlanger ikke, at du kan det hele. Vi forestiller os derfor, at du vokser i rollen som pressechef i takt med at pressearbejdet fylder mere og mere i WTW. Det betyder, at du bliver klædt på undervejs og får hjælp og sparring fra en senior konsulent.

Vigtigst er din imødekommende og vindende personlighed, Som menneske er du udadvendt og proaktiv, og med stor lyst til at lære om branchen samt dit faglige område. Desuden drives du af at folde dig ud og skabe gode resultater.

 • Du har en relevant kommunikationsuddannelse og baggrund

 • Det er en fordel, hvis du har relevant erhvervserfaring indenfor kommunikations- eller presseområdet samt interesse for arbejdsmarkedet samt pension og forsikring

 • Du har næse for gode historier og er et udpræget relations menneske, der er god til at opbygge tillid og troværdighed til andre

 • Du er fortrolig med diverse SoMe platforme og det er en fordel, hvis du har kendskab eller erfaring med produktion af videoer mv.

 • Du har en god forståelse af mediebilledet og lyst til at opbygge et solidt netværk blandt journalister

 • Du har mod på at tilegne dig viden og læring undervejs

 • Du skriver godt på dansk og engelsk

 

Om os
WTW leverer datadrevne, viden baserede løsninger med fokus på mennesker, risiko og kapital – løsninger, der gør vores kunders organisation mere robust, øger medarbejdernes engagement og optimerer resultaterne. Vi er en global organisation med 45.000 ansatte repræsenteret i 140 lande. I Danmark er vi ca. 430 ansatte fordelt på 4 lokationer.

Hos os vil du opleve en positiv ånd og en uformel omgangstone, hvor vi arbejder ud fra et værdisæt, der blandt andet bygger på personlig udvikling, respekt, teamwork og integritet. Vi arbejder både tæt sammen og selvstændigt – og har i øvrigt et bredt samarbejde med øvrige teams og specialister i WTW. Vi lægger også vægt på, at privat- og arbejdslivet kan fungere godt sammen, og vi er gode til at tilbyde fleksible arbejdsforhold.

 

Equal Opportunity Employer

Skriv venligst i din ansøgning, at du har set annoncen på Kforum

Frist: 18. august

Frist: 18. august

Info

Virksomhed
WTW
Stillingsbetegnelse
Pressechef
Kontakt
Gina Rantzau
gina.rantzau@wtwco.com
Telefon: +45 60 38 06 47
Website
Indrykningsdato
18-07-2022
Ansøgningsfrist
18. august
Adresse
WTW
Rundforbivej 303
2850 Nærum

Yderligere info

Få nyhedsbrev

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.