Studentermedhjælpere

Wind Denmark
Wind Denmark
To stærke formidlere til Wind Denmark's kommunikationsteam
Brænder du for at arbejde med klima- og energidagsordenen og for at fremme en af Danmarks største erhvervs- og eksportsucceser? Har du erfaring med at opstøve den gode historie og skrive fængende indhold? Så har du nu mulighed for at søge en af to ubesatte studenterstillinger i kommunikationsteamet hos Wind Denmark.

Opslaget vedrører to kommunikationsstudenter med placering i Wind Denmark's kontor i centrum af København i Industriens Hus.

Om jobbet
Wind Denmark søger to skrivelystne, skriveerfarne og engagerede studentermedhjælpere, der skal bi- drage direkte til kommunikationsteamets arbejde. Jobbet består primært i at producere fængende og inspirerende indhold til Wind Denmark's kommunikationsplatforme, hvor de konkrete opgaver bl.a. vil være at:

 

 • Researche, kuratere og producere indhold til Wind Denmark's målgrupper

 • Bidrage med gode idéer til kampagner og videoindhold til sociale medier

 • Opsætte og udsende knivskarpe nyhedsbreve med målgruppeoptimeret indhold

 • Bidrage til arbejdet med at markedsføre Wind Denmark’s aktiviteter rettet mod medlemmer og
  andre interessenter, herunder at producere content marketing

 • Vedligeholde og opdatere hjemmesider og øvrige IT-systemer

 • Assistere kommunikationsteamet og sekretariatet i det daglige arbejde.

 

Som kommunikationsstudent er du del af et team og et sekretariat, hvor vi arbejder passioneret for at fremme vindenergi og den grønne omstilling. Vi arbejder i højt tempo, men altid i lige så højt humør og sætter en ære i at give dig ansvar og frihed til at blomstre i dit arbejde. Som student får du således rig mulighed for at videreudvikle dine evner inden for en række kommunikations- og markedsføringsdisci- pliner og bidrage med gode idéer og tiltag, der kan løfte vores kommunikationsarbejde.

Om dig
Vi lægger stor vægt på, at du har erfaring med at producere fængende indhold, herunder navnlig artikler med korte deadlines og til en kvalitetsbevidst og alsidig målgruppe. Vi forventer, at du skifter uproble- matisk mellem dansk og engelsk, arbejder selvstændigt og opsøgende, finder det sjovt at lære mere om vindenergi, har et kvikt hoved fyldt med gode ideer og en skarp pen til at eksekvere.

Dit teoretiske og praktiske talent for kommunikation, dit engagement og dit gå-på-mod er det, som fanger vores interesse. Og uanset om du studerer journalistisk, kommunikation, dansk, markedsføring eller noget helt andet, så ser vi gerne, at du har mere end to år tilbage af dit universitetsstudie, så du kan nå at vokse i jobbet. Vindsektoren er i rivende udvikling og et område med stor politisk bevågenhed. Derfor er det et stort plus, hvis du har en god portion samfundsforståelse og politisk interesse.

Om Wind Denmark

Wind Denmark repræsenterer ca. 2.700 medlemmer i den danske vindsektor – herunder nogle af ver- dens ledende vindmølleproducenter samt leverandørvirksomheder, vindmølleejere og privatpersoner, der støtter op om vindenergi.

Som brancheforening taler vi på vegne af vindsektorens 33.000 ansatte og 30.000 vindmølleejere, og vi arbejder dedikeret for, at vores medlemmer har de bedste rammer og muligheder for at udvikle, op- stille, producere, levere og sælge vindenergi. Derfor arbejder vi både politisk og forretningsnært, og løfter vores medlemmers dagsorden i Danmark såvel som internationalt.

Den danske vindmøllesektor er en af Danmarks væsentligste sektorer, og som kommunikationsstudent skal du være med til at formidle historier om sektoren.

Wind Denmark har kontorer tre steder i Danmark og sekretariatet består af 23 ildsjæle, der brænder for at sikre den grønne omstilling. I kommunikationsteamet er vores væsentligste opgave at formidle fortællingerne om vindenergi og vindens bidrag til den grønne omstilling og samfundet.

Som kommunikationsstudent i Wind Denmark bliver du del af et sekretariat, hvor:

 • medarbejderne går op i det, de laver, med stor begejstring,

 • du kan anvende din viden om kommunikation, markedsføring, bæredygtighed og politik,

 • du kan finpudse den værktøjskasse, du har med fra studiet, og

 • du kan tilegne dig nye kompetencer, du kan tage med videre i din karriere.

Det Praktiske
Du kan få yderligere information om stillingen hos kommunikationschef Peter Alexandersen på 2225 9072 eller pal@winddenmark.dk. Ønsker du at søge stillingen som kommunikationsstudent skal du sende din ansøgning til redaktion@winddenmark.dk og vi skal have den senest d. 21. september 2021. Arbejdspladsen er Industriens Hus på Vesterbrogade 1C i København og begge stillinger er berammet til 15 timer ugentligt. Arbejdstiderne aftales løbende og der tages højde for f.eks. eksamensperioder. Alle ansøgninger behandles i henhold til Wind Denmark's persondatapolitik.

Skriv venligst i din ansøgning, at du har set annoncen på Kforum

Frist: 21. september

Frist: 21. september

Info

Virksomhed
Wind Denmark
Stillingsbetegnelse
Studentermedhjælpere
Kontakt
Peter Alexandersen
pal@winddenmark.dk
Telefon: 2225 9072
Website
Indrykningsdato
02-09-2021
Ansøgningsfrist
21. september
Adresse
Wind Denmark
Vesterbrogade 1C i
København

Yderligere info

Få nyhedsbrev

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.