Kommunikationskonsulent

VIVE
VIVE
Kommunikationskonsulent til VIVE
Interesserer du dig for velfærdspolitik, og vil du formidle forskning og analyser om velfærdssamfundet og den offentlige sektor? Vi søger en ambitiøs og dygtig kollega, der vil være med til at få VIVEs viden om sundhed, uddannelse, beskæftigelse, socialområdet og meget mere ud til vores mange målgrupper.

I VIVE har vi omkring 150 forskere og analytikere, der hvert år producerer store mængder af viden om velfærdssamfundet for især offentlige myndigheder, fonde, NGO’er og interesseorganisationer. Som kommunikationskonsulent har du sammen med fem kolleger og kommunikationschefen ansvaret for, at VIVEs viden bliver formidlet. Det sker i et tæt samarbejde med vores forskere og analytikere.

Som kommunikationskonsulent i VIVE får du mulighed for at udnytte din erfaring inden for en række kommunikationsdiscipliner, når vores rapporter og viden skal formidles på tværs af kanaler. Det gælder blandt andet pressehåndtering, sociale medier, podcasts, video og tilrettelæggelse af webinarer og konferencer. Derudover trives du med at rådgive andre om presse og kommunikation, du interesserer dig for intern kommunikation, og det vil være en fordel, hvis du har gode tekniske kompetencer i at arbejde med CMS-systemer til hjemmeside og intranet.

I Kommunikation er vi godt i gang med forskellige projekter, som du skal være med til at bringe i mål. Vi er blandt andet ved at føre vores kommunikationsstrategi ud i livet, og vi går snart i luften med en ny version af vores hjemmeside. En af dine opgaver at arrangere VIVEs deltagelse i dette års Folkemødet på Bornholm. Din hverdag bliver varieret, og du har en høj grad af frihed under ansvar.

 

Dine kvalifikationer
Du er uddannet inden for kommunikation eller journalistik. Du har erfaring med en række kommunikationsdiscipliner og er god til strategisk kommunikation. Måske kommer du fra en politisk organisation eller en videnstung eller journalistisk arbejdsplads.

Du besidder en bred vifte af kommunikationsdiscipliner, herunder at skrive en god nyhed og formulere et fængende debatindlæg. Som person er du struktureret, og du er god til at holde overblik over mange forskellige arbejdsopgaver på én gang. Du sætter en ære i at gøre fagligt kompliceret stof vedkommende og relevant for VIVEs målgrupper. Du har respekt for specialisters faglighed, men kan lide at rådgive dem med solidt afsæt i din egen kommunikationsfaglighed.

 

Løn og ansættelsesforhold
Du ansættes til 37 timer om ugen. Ansættelsen sker hurtigst muligt og efter overenskomst mellem staten og den relevante organisation. Afhængig af erfaringer er der mulighed for forhandling af kvalifikationstillæg.

VIVE har afdelinger i både Aarhus og København, så der er mulighed for at have primært arbejdssted begge steder. Vi har en god frokostordning og et rart arbejdsmiljø med gode kolleger, stor fleksibilitet i hverdagen og gode faglige udviklingsmuligheder.

 

Er du interesseret?
Du søger jobbet ved at uploade din ansøgning, cv, eksamensbevis og evt. andre bilag via vores elektroniske rekrutteringssystem, som du finder her på siden under ”søg jobbet” eller på vores hjemmeside www.vive.dk.

 

Ansøgningsfrist: onsdag 22. marts kl. 12.00.
Vi forventer at holde samtaler mandag 27. marts og eventuelt anden samtale onsdag den 29. marts hos VIVE på Herluf Trollesgade 11 i København.

Yderligere oplysninger om stillingen kan fås hos kommunikationschef Karen Tidemann på kati@vive.dk eller tlf. 2714 1528.

 

Du kan læse mere om VIVE på www.vive.dk.

 

VIVE ønsker en medarbejdersammensætning, der afspejler det omgivende samfund. Derfor opfordrer vi alle kvalificerede uanset personlig baggrund til at søge.


VIVE – Det Nationale Forsknings- og Analysecenter for Velfærd er en uafhængig statslig institution, som producerer og formidler forskning og analyser om velfærdssamfundet og den offentlige sektor. VIVEs kerneværdier er kvalitet, uvildighed og anvendelighed. Vi beskæftiger os med socialområdet, sundhed, uddannelse, beskæftigelse, integration, ældrepleje, økonomi, offentlig ledelse og andre emner, der har relevans for borgernes velfærd.

Skriv venligst i din ansøgning, at du har set annoncen på Kforum

Frist: 22. marts kl. 12.00

Frist: 22. marts kl. 12.00

Info

Virksomhed
VIVE
Stillingsbetegnelse
Kommunikationskonsulent
Kontakt
Karen Tidemann
kati@vive.dk
Telefon: 27141528
Website
Indrykningsdato
02-03-2023
Ansøgningsfrist
22. marts kl. 12.00
Adresse
VIVE
Herluf Trolles Gade 11
1052 København K

Yderligere info

Få nyhedsbrev

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.