Kommunikationskonsulent

VIVE - Det Nationale Forsknings- og Analysecenter for Velfærd
VIVE - Det Nationale Forsknings- og Analysecenter for Velfærd
Barselsvikariat: Kommunikationskonsulent til VIVE med stærke digitale kompetencer
Interesserer du dig for velfærdspolitik, og vil du formidle forskning og analyser om velfærdssamfundet og den offentlige sektor? Vi søger en ambitiøs og dygtig kollega, som kan styrke vores tilstedeværelse på sociale medier og sikre god formidling af viden om sundhed, socialområdet, uddannelse, beskæftigelse og meget mere.
I VIVE har vi omkring 150 forskere og analytikere, der hvert år producerer store mængder af viden om velfærdssamfundet for især offentlige myndigheder og forskellige organisationer. Som kommunikationskonsulent har du sammen med fire kollegaer og kommunikationschefen ansvaret for
at formidle den store mængde af viden, så den kommer ud og bliver brugt i praksis i stat, kommuner og regioner. 
 
I løbet af efteråret skal VIVE have en ny kommunikationsstrategi. Du kommer især til at deltage i den del af arbejdet, der handler om at udvikle vores brug af sociale medier. Samtidig indgår du i det løbende arbejde med at sikre omtale af VIVE’s udgivelser gennem veltilrettelagte medieindsatser og rådgivning af vores mange forsknings- og analysemedarbejdere. Derudover skal du blandt andet:
  • Have overblik over vores sociale medier samt måle og evaluere indsatsen
  • Komme med forslag til visuel formidling – fx via video og infografik
  • Bidrage til udviklingen af vive.dk
  • Skrive og redigere nyheder og andre formidlende tekster
 
Dine kvalifikationer
Du er uddannet inden for journalistik eller kommunikation. Du er især stærk på sociale medier – gerne både teknisk og indholdsmæssigt. Du kender algoritmerne der ligger bag, og ved hvad der skal til for at sikre mest mulig synlighed i forhold til vores målgrupper. Derudover har du stor indsigt i webkommunikation og erfaring med pressearbejde.
 
Du tager ansvar, arbejder struktureret, er omhyggelig og god til at holde overblik over mange forskellige arbejdsopgaver på én gang.  Du er velskrivende og sætter en ære i at gøre fagligt kompliceret stof vedkommende og relevant for dine målgrupper. Du har respekt for specialisters faglighed, men kan lide at rådgive dem med solidt afsæt i din egen kommunikationsfaglighed.
 
Løn og ansættelsesforhold
Stillingen er et barselsvikariat på seks måneder med mulighed for forlængelse. Du ansættes til 37 timer om ugen fra 1. august 2020. Ansættelsen sker efter overenskomst mellem staten og den relevante organisation. Afhængig af erfaringer, er der mulighed for forhandling af kvalifikationstillæg.
 
VIVE har afdelinger i både Aarhus og København. Kommunikation bor centralt i det indre København, hvor du også får arbejdssted. Vi har en god frokostordning og et rart arbejdsmiljø med gode kolleger, stor fleksibilitet i hverdagen og gode faglige udviklingsmuligheder.
 
Er du interesseret?
Du søger jobbet ved at uploade din ansøgning, cv, eksamensbevis og evt. andre bilag via vores elektroniske rekrutteringssystem, som du finder her på siden under ”søg jobbet” eller på vores hjemmeside www.vive.dk.  
 
Ansøgningsfrist: Torsdag den 11. juni 2020 kl. 12.00.
Yderligere oplysninger om stillingen kan fås hos kommunikationschef Karen Tidemann på kati@vive.dk eller tlf. 27141528.
 
Du kan læse mere om VIVE på www.vive.dk.
 
VIVE ønsker en medarbejdersammensætning, der afspejler det omgivende samfund. Derfor opfordrer vi alle kvalificerede uanset personlig baggrund til at søge.
 
VIVE – Det Nationale Forsknings- og analysecenter for Velfærd er en uafhængig statslig institution, som producerer og formidler forskning og analyser om velfærdssamfundet og den offentlige sektor. VIVEs kerneværdier er kvalitet, uvildighed og anvendelighed. Vi beskæftiger os med socialområdet, sundhed, uddannelse, beskæftigelse, integration, ældrepleje, økonomi, offentlig ledelse og andre emner, der har relevans for borgernes velfærd.
Skriv venligst i din ansøgning, at du har set annoncen på Kforum

Frist: 11. juni kl. 12.00

Frist: 11. juni kl. 12.00

Info

Virksomhed
VIVE - Det Nationale Forsknings- og Analysecenter for Velfærd
Stillingsbetegnelse
Kommunikationskonsulent
Kontakt
Karen Tidemann
kati@vive.dk
Telefon: 27 14 15 28
Website
Indrykningsdato
17-05-2020
Ansøgningsfrist
11. juni kl. 12.00
Adresse
VIVE - Det Nationale Forsknings- og Analysecenter for Velfærd
Herluf Trolles Gade 11
1052 K København

Yderligere info

Få nyhedsbrev

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.

Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.