Kommunikationspraktikant

Vilhelm Lauritzen Arkitekter
Vilhelm Lauritzen Arkitekter
Vilhelm Lauritzen Arkitekter søger kommunikationspraktikant
Er du vild med at finde og fortælle gode historier? Interesserer du dig for arkitektur, design og byggeri? Så har vi praktikpladsen for dig. Vilhelm Lauritzen Arkitekter, en af Danmarks største og ældste arkitektvirksomheder, søger en kommunikationspraktikant til efterårssemesteret 2020.
 
Måske du har været til koncert i VEGA? Rejst fra Københavns Lufthavn? Eller shoppet i Illum? Så kender du allerede Vilhelm Lauritzen Arkitekter, for bygningerne er tegnet af os.
 
Nu har du chancen for at få en praktikplads, hvor du bliver omgivet af kreative ildsjæle, der brænder for design og arkitektur. Vi er en af Danmarks største og ældste arkitektvirksomheder og beskæftiger ca. 150 arkitekter, konstruktører og specialister. I knap 100 år har vi arbejdet med at skabe velfungerende byggerier og bymiljøer for alle. Du kommer til at formidle vores gode historier helt fra 1922 og frem til i dag. Lige fra en historisk lufthavnsterminal til bæredygtige træhuse og et nyt supersygehus.
Vi har nogle af branchens dygtigste mennesker, men de er også ydmyge. Du kan hjælpe med at få dem og deres faglighed til at skinne.
 
Alt det vi tilbyder
 
Vi garanterer en stejl læringskurve og fagligt relevante opgaver, der vil ruste dig godt på efter endt studie, og vi vil gå langt for at matche dine ønsker med vores behov. Du får medindflydelse på dine opgaver, og vi vil forventningsfuldt lytte til dine gode idéer. Hos os er der en flad struktur, hvor der ikke langt fra den gode idé til handling. Vi tilbyder en stor arbejdsplads med mange kollegaer, hvor du kommer til at indgå i et lille team med ansvar for selvstændige opgaver.
 
Dine opgaver kan blandt andet se sådan ud:
 
 • Finde og vinkle vores gode historier
   
 • Udarbejde tekst, materiale og præsentationer på vores spændende projekter
   
 • Producere indhold til egne kanaler og pressen, bl.a. videoindslag
   
 • Udvikle vores digitale platforme
   
 • Arrangere og kommunikere events, foredrag m.m.
   
 • Opdatere og udvikle vores hjemmeside
 
Vores ønskeliste til dig
 
Nu er det sjældent sådan i livet, at man kan få alt det, man gerne vil have, men hvis vi frit må ønske, har du følgende profil:
 
 • Du skriver godt og har lyst til at finde, vinkle og eksekvere den gode historie, hvad enten det er til pressen, et blogindlæg, et videoindslag eller bare en opdatering til de sociale medier.
   
 • Har lyst til og gerne erfaring med at producere video og lave små indslag
   
 • Ideelt kan du Wordpress på begynderniveau, men ellers lærer du det hurtigt.
   
 • Du går på en relevant uddannelse inden for eksempelvis journalistik, kommunikation eller medievidenskab. Det er dog først og fremmest din kreativitet, selvstændighed og evne til at spotte de gode historier, som er vigtigt for os.
   
 • Som alle andre steder har vi travlt, og vi kommer ofte til at tackle hinanden med nye opgaver, men altid med smil og venlighed. Hvis du kan trives med det, passer du perfekt ind.
 
Dit praktikophold er 37 timer per uge, det skal være meritgivende og vare minimum fire måneder og gerne seks.
 
Vi tilbyder ordnede og fleksible forhold i flotte lokaler i Nordhavn, betalt frokost og efter endt praktikophold en økonomisk erkendtlighed på 3.000 kr./måned i henhold til SU-loven.
 
Du skal kunne starte til enten august eller september.
 
Har du nogen spørgsmål, er du velkommen til at kontakte kommunikationschef Jane Wirenfeldt Nielsen på jwn@vla.dk eller tlf. 9363 8011 eller eller studentermedhjælper og tidligere kommunikationspraktikant Ea Emilie Worm-Fritzbøger på ewf@vla.dk eller tlf. 6066 0101.
 
Ansøgningsfristen er fredag d. 3. juli 2020. Ansøgning og CV sendes til
job@vla.dk mærket ’Kommunikationspraktikant’ i emnefeltet.
 
Vi glæder os meget til at høre fra dig.
Skriv venligst i din ansøgning, at du har set annoncen på Kforum

Frist: 3. juli

Info

Virksomhed
Vilhelm Lauritzen Arkitekter
Stillingsbetegnelse
Kommunikationspraktikant
Kontakt
Jane Wirenfeldt Nielsen
jwn@vla.dk
Telefon: 93638011
Website
Indrykningsdato
12-06-2020
Ansøgningsfrist
3. juli
Adresse
Vilhelm Lauritzen Arkitekter
Pakhus 48
2150 Nordhavn

Yderligere info

Få nyhedsbrev

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.

Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.