Digital kommunikationskonsulent

Ungdommens Røde Kors
Ungdommens Røde Kors
Digital kommunikationskonsulent i den gode sags tjeneste
Vil du være med til at hjælpe 15.000 udsatte børn og unge?

Ungdommens Røde Kors (URK) leder efter lige præcis dig, hvis du er stærk på SoMe-annoncering og en dygtig historiefortæller. Hvis du er god til at styre efter resultatmål. Hvis du færdes hjemmevant i Google Analytics og Business Manager. Og hvis du er en haj til at opdyrke og skarpvinkle den gode historie.
 
 

Dine ansvarsområder
Dine tre primære mål og ansvarsområder er:

 1. Leadgenerering af medlemmer og faste støtter. Bl.a. via SoMe annoncering - især på Facebook og Instagram.
 2. Fastholdelse af private og erhvervs-donorer.  
 3. Indholdsproduktion af stærke person- og effekthistorier til nyhedsbreve og SoMe og website, både til annoncering og organisk brug - og både ultrakorte og længere formater.  

Du vil arbejde tæt sammen med vores anden kommunikationskonsulent (som er mere PR-orienteret) om indholdsproduktion og redaktionsplan, og med vores programleder for privat fundraising om leadindtræk og loyalitetsskabelse.  

 

Din profil – fagligt og personligt

 • Du er hamrende dygtig til at fortælle historier - både de bløde og de hårde - og versionerer dem ubesværet på tværs af kanaler fx urk.dk, SoMe (især Instagram, Facebook og Linkedin), nyhedsbreve og PR.
 • Du har gode relationelle evner, både ift. casepersoner fra vores aktiviteter – og dine tværfaglige kolleger på resten af sekretariatet.  
 • Du har et kommercielt mindset og en god forretningsforståelse, som gør, at du tænder på at hente penge og donorer hjem til vores vigtige sociale mission.
 • Du er analytisk og går nysgerrigt og stædigt op i detaljen på de bedste Facebook-annoncerings-segmenter, samt hvilke billeder og tekster, der performer bedst.
 • Du er kreativ og hurtig til at udvikle og teste forskellige annoncer. SoMe-annoncering uden A-B-tests lyder helt forkert i dine ører. Du har nemt ved at bruge et split-testnings-værktøj (fx Google Optimize eller Visual Website Optimizer).
 • Teknisk forståelse af bl.a. CMS-systemer er vigtigt. SEM og SEO-erfaring er ikke et krav, men en klar fordel.
 • Uddannelsesmæssigt har du måske gået på CBS, Medie- og Journalisthøjskolen eller universitetet. Du kan også være gået bureau-vejen.   

 

Vi tilbyder
Et meningsfyldt arbejde med masser af udfordringer og ansvar, samt et godt, humoristisk og ungt arbejdsmiljø, hvor der er kort fra tanke til handling. Du bliver en del af et kompetent og kreativt kommunikations- og fundraisingteam, der spænder vidt og arbejder tæt sammen.

Stillingen er på 37 timer og er placeret på URKs sekretariat på Hejrevej 30 i København NV.
Vi tilbyder ansættelse efter overenskomst med lønindplacering efter anciennitet.

Deadline for ansøgningen er torsdag 23. januar – med opstart senest 1. marts.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Kommunikations- og fundraisingchef, Line Holten Sichmann, helst på mail line@urk.dk. Alternativt på tlf. 42 72 82 99.

Vi modtager kun ansøgninger sendt gennem vores rekrutteringssystem.

Det er en forudsætning for ansættelse, at du har blank børneattest og derved giver samtykke til, at vi må indhente børneattest i forbindelse med ansættelsen og løbende gennem ansættelsesforholdet.

 

Om Ungdommens Røde Kors

 • URK er en selvstændig organisation under Røde Kors i Danmark, der udfører det meste af organisationens børne- og ungdomsarbejde i Danmark og i verden.
 • URK har ca. 300 frivillig- og ungedrevne sociale aktiviteter rundt om i hele Danmark. Aktiviteterne spænder fra ferielejre, klubaktiviteter, lektiecaféer og rådgivningstjenester til aktiviteter på krisecentre, hospitaler, psykiatriske afdelinger og i fængsler.
 • URK har 38 frivilligdrevne lokalafdelinger og engagerer flere end 5.000 frivillige og flere end 13.000 medlemmer og faste støtter. Sammen med vores mange gode samarbejdspartnere er de alle med til at styrke 15.000 børn og unges selvværd og sociale relationer.
Skriv venligst i din ansøgning, at du har set annoncen på Kforum

Frist: 23. januar

Frist: 23. januar

Info

Virksomhed
Ungdommens Røde Kors
Stillingsbetegnelse
Digital kommunikationskonsulent
Kontakt
Line Holten Sichmann
line@urk.dk
Telefon: 42 72 82 99
Website
Indrykningsdato
09-01-2020
Ansøgningsfrist
23. januar
Adresse
Ungdommens Røde Kors
Hejrevej 30
2400 København NV

Yderligere info

Få nyhedsbrev

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.

Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.