Digital tekstforfatter

Viegand Maagøe A/S
Viegand Maagøe A/S
Er du vores nye digitale tekstforfatter?
Kan du udarbejde engagerende indhold, som brugerne elsker, og er du digital formidler til fingerspidserne? Vil du være med til at finde nye måder at engagere på og få indsigter i brugeroplevelser, så vi yderligere accelerer grøn omstilling i Danmark og internationalt – så har vi lige nu to helt nye stillinger, som du kan være med til at præge.

I takt med at grøn omstilling bliver forretnings- og forbrugerkritisk oplever vi en stor efterspørgsel for vores rådgivning og helhedsorienterede digitale løsninger. Derfor mangler vi dig til at hjælpe med at løfte denne opgave i vores kommunikationsbureau.

 

Hvem er du?
Du har nogle års erfaring med at formidle digitalt, og du kommer muligvis med en uddannelsesmæssig baggrund på masterniveau fra f.eks. kommunikation, journalistisk eller IT.

Du er selvstændig og initiativrig, og du finder det spændende at formidle fagligt kompliceret indhold på en intuitiv og engagerende måde. Du trives med projektarbejde i et tværfagligt miljø, hvor der samarbejdes på tværs af teams og kompetencer.

Hvad forventer vi af dig?

  • Du kan formidle om grøn omstilling, bæredygtighed og ESG til mange forskellige målgrupper

  • Du har en forståelse for at involvere hele brugerrejsen i din tekstforfatning

  • Du kan bidrage til vores vækstende digitale udviklingsområde – både med viden, markedsføringsideer og tilgange

  • Du kan udarbejde engagerende koncepter og indhold til nye brugersider

  • Du kan planlægge digitale sprints og koordinere design og udviklingsprocesser

  • Du kan udarbejde briefs og involvere udviklingsteams

  • Du kommunikerer meget godt på dansk og engelsk i skrift og tale

  • Du er rutineret bruger af Office-pakken

  • Du kan muligvis udvikle, filme og redigere mindre film/video-indslag

  • Og er du også SoMe-ekspert eller super-bruger og har indsigt i SEO-optimering, er det særlig godt.

 

Vi tilbyder
Et tværfagligt arbejdsmiljø

Viegand Maagøe har et full-service kommunikationsbureau. Vi er 18 specialister i bæredygtighedsstrategi og -kommunikation, som udspringer af kreativ tænkning, faglig viden, skarp formidling og databaseret indsigt. Vi har mere end 15 års erfaring med at hjælpe offentlige og private kunder i Danmark og internationalt med strategiudvikling og kommunikation af bæredygtighedsambitioner og -indsatser til alle typer af interessenter.

Viegand Maagøe er generelt fageksperter med solid viden og erfaring inden for økonomi, ingeniørvidenskab, energieffektivisering, bæredygtighed, strategi og ledelse. Og så er vi i kommunikationsbureaet specialister i kommunikation, adfærd og digitale løsninger. Vi hjælper resten af huset med at udvikle og implementere løsninger for vores kunder, der skaber og accelerer grøn omstilling og sætter retningen for en mere bæredygtig fremtid.

Rammer for udvikling, fællesskab og fleksibilitet
Vi skaber rammerne for fleksibilitet, trivsel og fællesskab både på og uden for arbejdspladsen. Vi værner desuden om en kultur, der inspirerer til personlig og faglig udvikling. Gennem samarbejde, en stærk holdånd og spændende samt udfordrende opgaver bidrager vi til at gøre en positiv forskel for hinanden, vores kunder og samfundet. Vi forhandler løn og ansættelsesvilkår individuelt og efter kvalifikationer. Vi opfordrer alle uanset køn, etnicitet eller religion til at ansøge.

Vi er over 75 medarbejdere og har kontor i både København og i Århus. Stillingerne kan både være i Århus og i København.

Vi glæder os til at høre fra dig
Lyder stillingen, opgaverne og fællesskabet som noget for dig? Så send dit CV og en kort motiveret ansøgning til job@viegandmaagoe.dk

Du er også velkommen til at kontakte Chef for Kommunikation og Digitale Løsninger Marianne Thomas på mail: mht@viegandmaagoe.dk eller på telefon: +45 24 83 26 63.

Deadline er 25. juni 2022, og vi indkalder løbende kandidater til samtale.
Vi glæder os til at høre fra dig!

Skriv venligst i din ansøgning, at du har set annoncen på Kforum

Frist: 25. juni

Info

Virksomhed
Viegand Maagøe A/S
Stillingsbetegnelse
Digital tekstforfatter
Kontakt
Marianne Hartz Thomas
mht@viegandmaagoe.dk
Telefon: 2483 2663
Website
Indrykningsdato
07-06-2022
Ansøgningsfrist
25. juni
Adresse
Viegand Maagøe A/S
Nørre Farimagsgade 37
1364 København K

Yderligere info

Få nyhedsbrev

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.