Kommunikationsrådgiver

Viegand Maagøe
Viegand Maagøe
Skarp kommunikationsrådgiver til at skabe fortællingen om vores kunders grønne omstilling
Vil du være med til at skabe kreative og slagkraftige klimakampagner? Vil du skabe digitale løsninger, der både er banebrydende og værdiskabende for vores kunder, deres interessenter og grøn omstilling - så læs med her.

Grøn omstilling rykker hurtigt både herhjemme og internationalt, og vi gennemfører transformative digitale kommunikations- og adfærdsprojekter og kampagner for en lang række kunder i ind- og udland. Vi er 60 konsulenter på kontorer i København og Aarhus – og vi mangler dig.

Vi søger en skarp kommunikationsrådgiver, hvis du er interesseret så skriv til os hurtigst muligt.

 

Som kommunikationsrådgiver er du:
Erfaren med at udvikle og gennemføre større nationale kommunikationskampagner. Du kender dine sociale medier og deres rolle i kampagner, du ved, hvordan man ændrer menneskers adfærd, og du er drevet af at få kampagner eksekveret på den bedst mulige måde.

Du har 1-5 års erfaring, og du har allerede en del kampagne- og PR-erfaring enten fra det politiske, kommunale eller private erhvervsliv.

Du har en journalistisk, kommunikativ, marketing eller anden relevant kommunikationsfaglig uddannelse fra ind- eller udland.

Du har også en stor forhåndsviden om grøn omstilling. Og så er det et plus, hvis du også er meget skarp til engelsk, og hvis du kan producere video.

I jobbet skal du bl.a.:

  • Udvikle kommunikationsprodukter og services for vores kunder fra events til brochurer, kampagner og pressemeddelelser

  • Eksekvere kampagner på daglig basis i høj kvalitet og med høj fart

  • Bruge din indsigt i sociale medier til at producere stærkt indhold

  • Skrive og udføre PR-arbejde

  • Udarbejde annoncer og lede kolleger og underleverandører som fx mediebureauer

  • Kunne samarbejde med mange forskellige fagligheder og kunder fra alle brancher.

Du vil indgå i vores kommunikationsteam og bidrage til teamets forretningsmæssige og faglige udvikling. Ligesom du vil indgå i tværfaglige projekter i huset. Du vil følge vores program for junior-konsulenter.

 

Vi er:
Et konsulenthus, der hjælper vores kunder med at skabe grøn omstilling. Vi arbejder inden for en række forskellige områder med både strategi og implementering, udarbejdelse af klimastrategier, finansieringsløsninger, produktmærkning, kommunikation, adfærd og digitale løsninger.

Vi arbejder selvstændigt og fleksibelt i et professionelt miljø fyldt med humor og selvironi. Vi ønsker at gøre hinanden og vores kunder bedre hele tiden. Vi forhandler løn og ansættelsesvilkår individuelt og efter kvalifikationer. 

Hvis du har spørgsmål til stillingen, så kontakt: Marianne Hartz Thomas, chef for kommunikation og digitale løsninger, partner, tlf.: +45 24 83 26 63.

Send din ansøgning og CV til job@viegandmaagoe.dk senest den 17. maj 2021. Vi indkalder løbende til samtaler. Vi glæder os til at høre fra dig!

Skriv venligst i din ansøgning, at du har set annoncen på Kforum

Frist: 17. maj

Info

Virksomhed
Viegand Maagøe
Stillingsbetegnelse
Kommunikationsrådgiver
Kontakt
Marianne Hartz Thomas
Telefon: 2483 2663
Website
Indrykningsdato
22-04-2021
Ansøgningsfrist
17. maj
Adresse
Viegand Maagøe
København

Yderligere info

Få nyhedsbrev

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.

Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.