Digital Projektleder

Viegand Maagøe
Viegand Maagøe
Digital Projektleder til at lede digitale projekter
Vil du være med til at skabe kreative og slagkraftige klimakampagner? Vil du skabe digitale løsninger, der både er banebrydende og værdiskabende for vores kunder, deres interessenter og grøn omstilling - så læs med her.

Grøn omstilling rykker hurtigt både herhjemme og internationalt, og vi gennemfører transformative digitale kommunikations- og adfærdsprojekter og kampagner for en lang række kunder i ind- og udland. Vi er 60 konsulenter på kontorer i København og Aarhus – og vi mangler dig.

Vi søger en digital projektleder, hvis du er interesseret så skriv til os hurtigst muligt

 

Som digital projektleder er du:
Superskarp til digitale tendenser når det gælder både digital kommunikation og bæredygtighed.

Du har arbejdet med digitale projekter i 5-10 år eller mere, og du er derfor også helt hjemmevant i at styre digitale projekter fra A-Z. Det gælder både facilitering af workshops, håndtering af kolleger, underleverandører og kunder og selvfølgelig UX og designudvikling.

Du tænker digitalt før du tænker analogt, og du har mod på at rådgive vores nuværende og kommende kunder om digitalisering og grøn omstilling – og i særdeleshed krydsfeltet mellem de to.

Du har erfaring fra et digitalt konsulenthus eller fra en digital projektlederrolle i en større organisation, hvor du har været med til at sætte dagsordenen med digitale værktøjer og indsigter. Du har international udsigt og gerne erfaring.

I jobbet skal du bl.a.:

  • Udvikle digitale løsninger og værktøjer for vores kunder fra A-Z

  • Projektlede flere digitale projekter med en rolig men bestemt hånd

  • Udvikle indsigter og løsninger i krydsfeltet mellem digitale trends og grøn omstilling

  • Kunne samarbejde med mange forskellige fagligheder og kunder fra alle brancher.
     

Du vil indgå i vores kommunikationsteam og bidrage til teamets forretningsmæssige og faglige udvikling. Ligesom du vil indgå i tværfaglige projekter i huset.

 

Vi er:
Et konsulenthus, der hjælper vores kunder med at skabe grøn omstilling. Vi arbejder inden for en række forskellige områder med både strategi og implementering, udarbejdelse af klimastrategier, finansieringsløsninger, produktmærkning, kommunikation, adfærd og digitale løsninger.

Vi arbejder selvstændigt og fleksibelt i et professionelt miljø fyldt med humor og selvironi. Vi ønsker at gøre hinanden og vores kunder bedre hele tiden. Vi forhandler løn og ansættelsesvilkår individuelt og efter kvalifikationer. 

Hvis du har spørgsmål til stillingen, så kontakt: Marianne Hartz Thomas, chef for kommunikation og digitale løsninger, partner, tlf.: +45 24 83 26 63.

Send din ansøgning og CV til job@viegandmaagoe.dk senest den 17. maj 2021. Vi indkalder løbende til samtaler. Vi glæder os til at høre fra dig!

Skriv venligst i din ansøgning, at du har set annoncen på Kforum

Frist: 17. maj

Info

Virksomhed
Viegand Maagøe
Stillingsbetegnelse
Digital Projektleder
Kontakt
Marianne Hartz Thomas
Telefon: 2483 2663
Website
Indrykningsdato
22-04-2021
Ansøgningsfrist
17. maj
Adresse
Viegand Maagøe
København

Yderligere info

Få nyhedsbrev

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.

Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.