Digital Creative

Viegand Maagøe
Viegand Maagøe
Digital Creative der kan omstille til grøn
Kan du skabe kreative løsninger, der engagerer og motiverer til at øge den grønne omstilling i Danmark og internationalt? Har du 5-10 års erfaring med at udvikle superfede designs til websites, apps, digitale værktøjer etc. allerhelst som konsulent? Vi søger en kreativ digital grafisk designer til at udvikle og formidle nuværende og kommende digitale løsninger og være med til at sætte retningen for vores kreative løsninger og team fra vores kontor i København.

Jobbet
Vi arbejder for offentlige myndigheder, private virksomheder og internationale organisationer. Vi skaber kommunikationskampagner, adfærdsændringer og datadrevne digitale værktøjer. Vores ydelser og materialer indgår i mange forskellige sammenhænge som baggrund for politikker og investeringsbeslutninger, som direkte dialog med borgere og medlemmer og som markedsindsigter. 

Vi arbejder med at understøtte den grønne omstilling og FN’s Verdensmål. Vi integrerer kommunikations- og digitale designløsninger og -metoder med vores indsigt i teknologi, samfundsøkonomi og investering.

I jobbet skal du indgå på tværs af vores services og ydelser og hjælpe med at øge værdien af dem gennem kreative løsninger. Du skal tale med kunder, fortælle hvad kreative løsninger kan gøre for den grønne omstilling og producere forskellige kreative produkter.

 

Arbejdsopgaverne vil omfatte:

  • Udvikle koncepter for kreative løsninger sammen med kolleger for vores kunder 
  • Udvikle og eksekvere konkrete kreative løsninger til digitale platforme 
  • Sætte kreative løsninger på agendaen internt såvel som for vores kunder 
  • Have ansvar for kunderelationer, projektledelse og salg af kreative løsninger
  • Udvikle exeptionelle UI og UX og brugerrejser.

 

Jobbet er fuldtid.

Du bliver en del af vores team Kommunikation & Digitale Løsninger, hvor vi er ti journalister, kommunikatører, webredaktører, SoMe-specialister og grafikske designere. Du kommer til at arbejde tværfagligt i hele huset.

Hvem er du?

  • Du har nok en kreativ uddannelse fx grafikisk designer, og kan selvfølgelig producere corporate identitetsdesign, UI / UX, webdesign og prototyper selv.
  • Du har strategisk indsigt og erfaringer og kan være med til at udvikle kreative koncepter og strategier.
  • Du har mellem 5 og 10 års erfaring.
  • Du har stærke sociale kompetencer og kunne tænke dig at arbejde i teams med folk med en anden faglig baggrund end din egen. 
  • Du skal som udgangspunkt kunne navigere hjemmevandt i Adobe pakken, specifikt Illustrator, Photoshop og InDesign,  XD eller lignende og After Effects. Og du skal kunne arbejde med html og css.


Hvem er vi?
Vi er et konsulenthus med fokus på at hjælpe vores kunder med at arbejde mere bæredygtigt, ressourceeffektivt og energirigtigt. Vi arbejder i hele verden og hjælper nogle af de største nationale og internationale organisationer - både i det offentlige og private - med løsninger, der skaber ægte forandring og ændrer adfærd, så vores kunder og samfundet får værdi.

Vi er ca. 50 konsulenter og arbejder fra kontorer i København og Århus. Stillingen er som udgangspunkt placeret i København. 

Din ansøgning
Har du spørgsmål til stillingen eller om os, så tag fat i Marianne Thomas, chef for Kommunikation & Digitale Løsninger, tlf. 24 83 26 83.

Din ansøgning og CV inkl. evt. bilag skal vi have senest 1. maj til job@viegandmaagoe.dk.

Vi indkalder løbende til samtaler. 

Vi glæder os til at høre fra dig!

Skriv venligst i din ansøgning, at du har set annoncen på Kforum

Frist: 1. maj

Info

Virksomhed
Viegand Maagøe
Stillingsbetegnelse
Digital Creative
Kontakt
Marianne Thomas
Telefon: 24 83 26 83
Website
Indrykningsdato
08-04-2019
Ansøgningsfrist
1. maj
Adresse
Viegand Maagøe
Nørre Farimagsgade 37
1364 København K

Yderligere info

Få nyhedsbrev

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.

Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.