Kommunikationskonsulent

Videnscenter for Psykoterapi
Videnscenter for Psykoterapi
Erfaren kommunikationskonsulent søges til opbygning af helt nyt Videnscenter for Psykoterapi
Hjælp os med at udvikle og udbrede psykoterapi i Danmark

Har du solid erfaring med at formidle kompliceret viden på en let og tilgængelig måde, og lyst til at omsætte din erfaring i en ny og meningsfuld kontekst? Brænder du for at medvirke til at udvikle og udbrede psykoterapi i Danmark? Så er vores ledige stilling som kommunikationsmedarbejder i Videnscenter for Psykoterapi måske noget for dig.

 

Om Videnscenter for Psykoterapi
Videnscenter for Psykoterapi er etableret ultimo 2022, og er endnu under opbygning. Formålet med videncentret er at udvikle og udbrede psykoterapi i Danmark med henblik på at medvirke til at højne danskernes mentale sundhed. Konkret skal Videnscenter for Psykoterapi indsamle, systematisere, bearbejde og udbrede praksisviden og forskningsbaseret viden om psykoterapi, udbrede viden om psykoterapi som fag og behandlingsmetode, højne den generelle viden om psykoterapi i faget som helhed samt udbrede viden om, hvilke samfundsmæssige udfordringer psykoterapi bør være en naturlig del af løsningen på.

Det første skridt i etableringen af videnscentret er taget og bestod i ansættelse af en direktør samt udarbejdelse af en strategi for videnscentrets arbejde 2023-2024. Næste skridt udgør den egentlige opbygning af videnscentrets arbejde. Til at hjælpe med den opgave søger vi nu en dygtig, erfaren og engageret kommunikationskonsulent, der brænder for at medvirke til at hjælpe danskerne med at opnå en bedre mental sundhed via udvikling og udbredelse af psykoterapi i Danmark.

 

Om stillingen
Du bliver en del af en lille, dynamisk arbejdsplads, hvor der er højt til loftet, godt humør og stor mulighed for selv at sætte sit præg på tingene. Vi er som arbejdsplads endnu kun ved at finde vores ben at stå på, hvorfor du sammen med direktøren og dine øvrige kollegaer kommer til at få en helt central rolle i forhold til etableringen og udviklingen af videnscentrets arbejde.

Vi leder efter en erfaren og selvstændig kommunikationskonsulent, der både har evner og vid til at opbygge en solid kommunikationsindsats ift. videnscentrets virke, og som trives med, at vi lægger vejen, mens vi går.

 

Dine opgaver

 • Let forståelig formidling af forskningsbaseret viden om psykoterapi samt virksom praksis inden for det psykoterapeutiske felt.

 • Ansvarlig for udvikling og drift af videnscentrets web, SoMe og nyhedsbrev.

 • Presseovervågning og udarbejdelse af debatindlæg.

 • Planlægning af konferencer, webinarer og andre events.

 • Netværkspleje ift. øvrige vidensaktører og andre potentielle samarbejdspartnere for videnscentrets arbejde.

 

Om dig

 • Du har en kandidatgrad inden for kommunikation (fx cand.comm., cand.mag. eller lignende) eller er journalist.

 • Du har stærke skriftlige formidlingsevner og har brugt en stor del af dit arbejdsliv på at skrive klart og levende på web, i nyhedsbreve og på SoMe.

 • Du er vant til at formidle forskning/kompleks viden på en let og forståelig måde – gerne i en politisk kontekst og altid med et klart formål og strategi for øje.

 • Du har erfaring med udvikling og drift af hjemmesider (vi bruger Wordpress).

 • Du udviser et stort ejerskab til dine opgaver og kan følge dem til dørs.

 • Du er samarbejdsorienteret og mener, at de bedste løsninger skabes i fællesskab.

 • Du har et højt engagement.

 • Du trives med, at vi lægger vejen, mens vi går.

 

Ansættelsesvilkår
Du ansættes fuld tid pr. 1. juni 2023 eller snarest derefter. Arbejdsstedet er videnscentrets lokaler i København K. Løn og øvrige ansættelsesvilkår forhandles individuelt.

 

Ansøgningsfrist
Ansøgningsfristen er tirsdag den 28. marts 2023. Stillingen søges ved at sende en samlet pdf-fil med ansøgning og CV til sg@psyvic.dk - angiv venligst navnet på den stilling, du søger, i emnefeltet på din mail.

Vi forventer, at første samtalerunde finder sted i uge 15 og at anden samtalerunde finder sted i uge 16.

 

Hvis du vil vide mere
Du er velkommen til at kontakte direktør Sine Gregersen på tlf. 53 69 15 40 eller sg@psyvic.dk, hvis du har konkrete afklarende spørgsmål til stillingen.

 

Skriv venligst i din ansøgning, at du har set annoncen på Kforum

Frist: 28. marts

Info

Virksomhed
Videnscenter for Psykoterapi
Stillingsbetegnelse
Kommunikationskonsulent
Kontakt
Sine Gregersen
sg@psyvic.dk
Telefon: 5369 1540
Website
Indrykningsdato
01-03-2023
Ansøgningsfrist
28. marts
Adresse
Videnscenter for Psykoterapi
København
1472 København K

Yderligere info

Få nyhedsbrev

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.