Kommunikationskonsulent

Vestforbrænding
Vestforbrænding
Konsulent - kommunikatør med grønne ambitioner
Kan du kommunikere klart om emner, der skal styrke kendskab, holdninger og adfærd indenfor affald og grøn omstilling? Kan du samtidig styre projekter med sikker hånd, og har du mod på at levere resultater, der bringer os videre mod en mere bæredygtig fremtid?

Så er du måske vores nye kollega i teamet af dygtige og engagerede medarbejdere i Vestforbrændings konsulentafdeling under området Genbrug og Genanvendelse. 

Den grønne omstilling er for alvor på den nationale dagsorden. Det gælder også affalds- og ressourceområdet, hvor vi som Danmarks største affaldsselskab giver god energi videre. Vores 19 ejerkommuner har travlt med at implementere nye løsninger og projekter indenfor affaldsområdet, og derfor er der i stigende grad brug for kvalificeret konsulentbistand og klar kommunikation.

Vores ambition er at være kundernes foretrukne samarbejdspartner på affaldsområdet, og vi har fokus på at give vores kunder kvalificeret og professionel support, rådgivning og inspiration til at udvikle, planlægge og gennemføre ideer og opgaver.

Det er hér, du kommer ind i billedet. Du bliver en nøglefigur i projekter og opgaver på affaldsområdet med fokus på især kommunikative og strategiske opgaver udført for og hos kommunerne og vores samarbejdspartnere.

 

Dine opgaver
Du får dine egne projekter, hvor vores ejerkommuner eller deres forsyningsselskaber er din kunde. Du vil blandt andet få ansvar for at:

 • Gennemføre konsulent- og rådgivningsopgaver indenfor miljø- og affaldsområdet og fungere som udøvende og koordinerende projektleder på store og små projekter

 • Udarbejde kommunikationsplaner og gennemføre kommunikationsopgaver på tværs af medier

 • Sikre forståelse for brugeradfærd- og rejser samt aktiviteter på tværs af medier og platforme. Gerne suppleret med kreative, visuelle kompetencer

 • Identificere og udvikle nye forretningsområder, hvor vi kan skabe værdi for vores kunder

 • Koordinere delleverancer fra forskellige aktører og leverandører, som fx vores genbrugsstationer, renovatører og affaldspartnere

 • Deltage i løbende ad-hoc opgaver omkring den daglige servicering af kommuner, virksomheder, bestyrelser og kollegaer på Vestforbrænding

 

Vi forudsætter, at du har lyst til at holde dig fagligt orienteret og opdateret indenfor affald, brugeradfærd og kommunikation, så du kan informere, inspirere og rådgive såvel kommuner som kollegaer.

 

Om dig
Du har et solidt fagligt fundament indenfor kommunikation eller markedsføring (minimum på bachelorniveau og med 3-5 års relevant erhvervserfaring) samt teoretisk og praktisk erfaring med projektledelse. Derudover forventer vi, at du:

 • Kan styre et projekt med mange interessenter og et politisk fokus – fra planlægning til implementering – og er i stand til selvstændigt at identificere og definere opgaver

 • Evner at sætte dig ind i kundernes behov og er serviceorienteret, tillidsskabende og god til at samarbejde med de mange forskellige målgrupper, du møder i dit daglige arbejde

 • Overholder deadlines, leverer en høj standard, tager initiativ til at forbedre løsninger undervejs og er i stand til at bevare overblikket – også når det går lidt stærkere end planlagt

 • Er en teamplayer, der prioriterer at sparre og videndele med dine kollegaer, så vi i fællesskab når vores målsætninger

 • Stortrives i rollen som konsulent og er god til at opbygge og vedligeholde kunderelationer

 

Om os
Du bliver en del af afdelingen Afsætning og Konsulenter under området Genbrug og Genanvendelse. Vi har et tæt samarbejde, højt til loftet, godt humør og masser af dialog og faglig sparring om alle de projekter, vores afdeling varetager.

I Vestforbrænding er vi på en spændende og krævende rejse med at implementere en ny strategi, definere rammerne for en fantastisk arbejdsplads og skabe grobund for at styrke vores position. Vi er en mangfoldig arbejdsplads med mange forskellige kompetencer fordelt på flere lokationer, hvor samarbejde altid er i fokus.

Har du lyst til at være med lige nu, hvor indflydelse og forandring er størst, så får du her mulighed for at præge den videre udvikling af vores team og vores område, udvikle dig selv og dine kompetencer i et uformelt arbejdsmiljø.

 

Vi tilbyder
Vi har fleksibel arbejdstid og ansætter i henhold til gældende overenskomst og efter principperne for Ny Løn. Du tilbydes derfor en lønpakke i forhold til din erfaring og kravene i stillingen - med en attraktiv pensionsordning. Vi tilstræber en normal arbejdsuge og vægter work/life balance. Muligheden for hjemmearbejde er en naturlig del af vores hverdag. Hos Vestforbrænding er der en fantastisk kantineordning, en aktiv personaleforening og idrætsforening samt træningsfaciliteter.

 

Er du interesseret?
Hvis du vil vide mere, er du velkommen til at kontakte Afsætnings- og Konsulentchef Per Runchel på tlf. 22714630, eller mail PRU@vestfor.dk.

Send din ansøgning og dit CV via vores hjemmeside hurtigst muligt. Vi holder løbende samtaler, så vent ikke for længe med at søge, idet vi går efter at lukke stillingen så snart rette kandidat er fundet.

Alle ansøgninger bliver behandlet med fortrolighed.

Vi glæder os til at høre fra dig.

 

Vestforbrænding er Danmarks største affaldsselskab. Vi er ejet af 19 sjællandske kommuner, som vi tilbyder løsninger inden for indsamling og behandling af affald samt levering af fjernvarme og elektricitet. Vi håndterer affald for 950.000 borgere og 60.000 virksomheder i vores opland, og arbejder dagligt for at forbedre miljøet gennem mere genbrug og genanvendelse og produktion af klimavenlig energi.

Skriv venligst i din ansøgning, at du har set annoncen på Kforum

Frist: Hurtigst muligt

Frist: Hurtigst muligt

Info

Virksomhed
Vestforbrænding
Stillingsbetegnelse
Kommunikationskonsulent
Kontakt
Per Runchel
PRU@vestfor.dk
Telefon: 2271 4630
Website
Indrykningsdato
07-03-2023
Ansøgningsfrist
Hurtigst muligt
Adresse
Vestforbrænding

Yderligere info

Få nyhedsbrev

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.