Forretningsudvikler

Vestforbrænding Kommuneservice
Vestforbrænding Kommuneservice
Udadvendt og kundeorienteret forretningsudvikler
Er du nysgerrig og formår du at omsætte dine input til nye muligheder og løsninger. Har du fokus på leverancer og resultater, og vil du arbejde et sted, hvor dit output gøre en forskel? Så er du måske vores nye forretningsudvikler     
Jobbet – igangsætter og bindeled  
Som forretningsudvikler skal du primært være igangsætter på nye projekter, inspirere til nye løsninger og være bindeled mellem vores ejerkommuner og vores driftsorganisation.
 
Du skal afholde netværksmøder og gennemføre diverse præsentationer overfor større forsamlinger. Du kommer til at arbejde tæt sammen med vores 19 ejerkommuner.
 
Fokus bliver i samarbejde med resten af teamet at udvikle vores forretning i form af nye tiltag og produkter. Derudover skal du have fingeren på pulsen i forhold til, hvad der sker på markedet. Ligeledes og allervigtigst skal du være med til at sikre, at vores brugere er tilfredse med vores leverancer. 
 
Din profil – åbne døre og se løsninger
Vi søger en person, der kan indsamle viden i branchen og hos vores kunder og omsætte denne viden til nye ordninger eller løsninger. Løsninger der bidrager til mere genanvendelse eller på anden vis støtter op omkring vores kunders behov og strategi. 
 
Du er åben, udadvendt og tænker samarbejde både med vores kommuner, forsyningsselskaber og på tværs af vores organisation. Det er vigtigt, at du kan åbne døre og skabe relationer såvel som at fastholde dem. 
 
Du er en stærk kommunikator både mundtligt og skriftligt og trives med at stå foran forsamlinger og sælge nye tanker og tilgange ind. 
 
Du har en videregående uddannelse og har arbejdet med forretningsudvikling i nogle år. Uanset baggrund arbejder du med en helheds- og løsningsorienteret tilgang, og du formår at sætte dig ind i tekniske- og affaldsfaglige problemstillinger og tænke strategisk. 
 
Teamet – ambitiøse og samarbejdsorienterede
Du bliver en del af vores team med et højt fagligt niveau, samt en ambition om at være den foretrukne samarbejdspartner på affaldsområdet.
 
Din hverdag vil være præget af spændende og afvekslende opgaver, og vi lægger stor vægt på at støtte hinanden fagligt samt at udnytte hinandens kompetencer. Du vil få rig mulighed for at udvikle dig både fagligt og personligt samt opbygge et godt netværk i branchen. 
 
Vi tilbyder
Du tilbydes en lønpakke, der matcher kravene i stillingen, med en attraktiv pensionsordning. Hos Vestforbrænding er der en god kantineordning, personaleforening, idrætsforening og træningsfaciliteter.
 
Er du interesseret? Så send din ansøgning med CV via vores hjemmeside, så vi har den senest den 21. april 2019.
 
Hvis du vil vide mere, er du velkommen til at kontakte chef for forretningsudvikling Per Runchel på tlf. 22 71 46 30 eller via mail pru@vestfor.dk  
 
Alle ansøgninger bliver behandlet fortroligt. 
 
Vi glæder os til at høre fra dig.    
 
Vestforbrænding er Danmarks største affaldsselskab. Vi er ejet af 19 sjællandske kommuner, som vi tilbyder løsninger inden for indsamling og behandling af affald samt levering af fjernvarme og elektricitet. Vi håndterer affald for 900.000 borgere og 60.000 virksomheder i vores opland, og arbejder dagligt for at forbedre miljøet gennem mere genanvendelse og produktion af klimavenlig energi
Skriv venligst i din ansøgning, at du har set annoncen på Kforum

Frist: 21. april

Info

Virksomhed
Vestforbrænding Kommuneservice
Stillingsbetegnelse
Forretningsudvikler
Kontakt
Per Runchel
pru@vestfor.dk
Telefon: 22 71 46 30
Website
Indrykningsdato
03-04-2019
Ansøgningsfrist
21. april
Adresse
Vestforbrænding Kommuneservice
Ejby Mosevej 219
2600 Glostrup

Yderligere info

Få nyhedsbrev

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.

Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.