Leder

Vestforbrænding HR og Kommunikation
Vestforbrænding HR og Kommunikation
Leder til formidlingscenter
Vores formidlingscenter tager årligt imod ca. 25.000 besøgende i form af skoleklasser, borgere fra Vestforbrændings opland og delegationer udefra. Det stiller høje krav til vores formidlere og til de tilbud, vi har til vores gæster. Vi søger en dygtig leder til vores formidlingscenter, som kan sikre den daglige drift og fortsat udvikle på kvalitet og form.
Dine opgaver  
Din overordnede opgaver er at udvikle og fastholde kvaliteten og antallet af de tilbud og ydelser som formidlingscenteret tilbyder. Derudover skal du udvikle og fastholde de gode samarbejdsrelationer til kommunerne.
 
Som teamleder af vores formidlingscenter får du ansvaret for den daglige drift og ledelse. Det er dig, der står for alt fra vagtplanlægning og koordinering af opgaver til den daglige sparring og feedback til vores formidlere. Du får ansvar for budget og ligeledes er det dig, der skal udarbejde mål- og økonomistyring. Blandt andre opgaver kan nævnes
 
  • Sikre udvikling af www.affald.dk’ s samlet portal for undervisning i affald og miljø i Danmark, således at det er effektivt kommunikationsværktøj for formidlingstjenesten.
  • Sikre opdateret og fornyet undervisningsmateriale og tilbud.
  • Understøtte forretningen på kommunemøder med blandt andet oplæg.
  • Sikre en måde vi kan evaluere på vores besøg og få viden om de besøgendes oplevelse.
  • Deltage i projekter.
  • Sikre videndeling både i teamet samt med relevante interessenter i Vestforbrænding særlig kommunikationsafdelingen.
Om dig
Du har en relevant uddannelse og er faglig stærk inden for formidling. Du har flere års erfaring med ledelse og har en god værktøjskasse med dig også i forhold til målstyring. Har du erfaring med projektledelse, er det et plus men ikke et krav.
 
Som leder er du nærværende, tager styring og giver feedback. Du formår at have fokus på både den enkelte og på teamet. Dine evner til at samarbejde sikrer, at du deler din viden, således at den kan omsættes til brugbare og relevante løsninger. Du har en god forståelse af forretningen og dens sammenhængskraft.
 
Da vores undervisningsforløb til tider også er rettet mod udenlandske gæster er det vigtig, at du også behersker engelsk. 
 
Om afdelingen
Du bliver leder for formidlingscenteret, som består af 9 formidlere, der dagligt tager imod vores mange besøgende, samt en koordinator. Udover at køre undervisningsforløb deltager vi og driver projekter både i egen afdeling og på tværs af organisationen. Vi har et fagligt højt niveau og vores ambitioner er høje.
 
Vi tilbyder 
Du tilbydes en lønpakke, der matcher kravene i stillingen, med en attraktiv pensionsordning. Hos Vestforbrænding er der en god kantineordning, personaleforening, idrætsforening og træningsfaciliteter.
 
Er du interesseret?
Så send din ansøgning med CV via vores hjemmeside, så vi har den senest den 3. juni 2019.
 
Hvis du vil vide mere, er du velkommen til at kontakte chef for HR & Kommunikation Kirsten Hjort Steensbro tlf. 40 46 18 13 eller mail khs@vestfor.dk
 
Alle ansøgninger bliver behandlet fortroligt.
 
Vestforbrænding er Danmarks største affaldsselskab. Vi er ejet af 19 sjællandske kommuner, som vi tilbyder løsninger inden for indsamling og behandling af affald samt levering af fjernvarme og elektricitet. Vi håndterer affald for 900.000 borgere og 60.000 virksomheder i vores opland, og arbejder dagligt for at forbedre miljøet gennem mere genanvendelse og produktion af klimavenlig energi.
Skriv venligst i din ansøgning, at du har set annoncen på Kforum

Frist: 3. juni

Info

Virksomhed
Vestforbrænding HR og Kommunikation
Stillingsbetegnelse
Leder
Kontakt
Kirsten Hjort Steensbro
khs@vestfor.dk
Telefon: 40 46 18 13
Website
Indrykningsdato
15-05-2019
Ansøgningsfrist
3. juni
Adresse
Vestforbrænding HR og Kommunikation
Ejby Mosevej 219
2600 Glostrup

Yderligere info

Få nyhedsbrev

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.

Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.