Webredaktør/SoMe manager

Verdens Bedste Nyheder
Verdens Bedste Nyheder
Webredaktør/SoMe manager til Verdens Bedste Nyheder
Verdens Bedste Nyheder søger webredaktør og SoMe manager (37 timer) Verdens Bedste Nyheder søger en skarp og erfaren webredaktør og SoMe manager til vores redaktion og sekretariat i hjertet af København. Den nye webredaktør vil få ansvaret for redigering, udvikling og drift af Verdens Bedste Nyheders hjemmesider, sociale medier og nyhedsbreve.
Den ideelle kandidat:
 • Du er en stærk skriftlig og visuel kommunikator, der brænder for digital formidling.
 • Du kan stå for driften af vores tre sites (verdensbedstenyheder.dk, verdenstimen.dk og verdensmål.org). Fra redigering i CMS (Wordpress og Prismic), informationsarkitektur, SEO og analyse af brugeradfærd (Google Analytics).
 • Du kan udvikle ideer og koncepter, og stå for at lægge strategien for vores digitale tilstedeværelse.
 • Du har grafisk forståelse og er god til at tænke i billeder og tekst på hjemmesider.
 • Du har professionel erfaring med nyhedsbreve og sociale medier – især Facebook og Instagram.
 • Som den digitale blæksprutte har du også lyst til at hjælpe dine kollegaer med ad hoc opgaver, for eksempel når vi har rygende travlt op til en kampagne.
 • Det er desuden en stor fordel, hvis du også er dygtig til at redigere billeder, video eller lyd – og har design kompetencer med InDesign, After Effects, Photoshop og Illustrator.
 
Vi tilbyder:
 • En spændende og udfordrende stilling på en glad og uhøjtidelig arbejdsplads 100 meter fra Rådhuspladsen i København med dygtige kolleger.
 • Løn efter kvalifikationer med god pensionsordning samt 6 ugers ferie/feriefridage. Den ugentlige arbejdstid er på 37 timer inkl. frokostpause.
 • Godt samarbejde, meget høje faglige ambitioner, kvalitetskrav og med et ønske om at ændre verden.
 • God frokostordning (mandag-torsdag).
 
Om Verdens Bedste Nyheder
Verdens Bedste Nyheders sekretariat består af otte medarbejdere og vi er et team i rivende udvikling. Vi fortæller om fremskridt og løsninger på global udvikling, og redaktionen laver konstruktive nyheder og analyser på verdensbedstenyheder.dk, sociale medier og til eksterne mediesamarbejdspartnere som B.T.metro, Radio 24syv, Train TV og Jyllands-Posten.
Som Danmarks platform for kommunikation af Verdensmål driver vi verdenstimen.dk og vores nye flagskib verdensmål.org. I løbet af året laver og deltager vi i en række af projekter og events, ofte sammen med vores stærke samarbejdspartnere på fx Folkemødet, Roskilde Festival og vores store morgenevent hver september, hvor flere end 1.500 frivillige deler Verdens Bedste Nyheder avisen ud til danskerne.
 
Sådan søger du
Send din ansøgning med CV senest 23. januar 2019 til info@worldsbestnews.org – mærket WEBREDAKTØR. Brug gerne din ansøgning til at friste os med en god idé og eksempler på dit bedste arbejde.
 
Tiltrædelse: 1. marts 2019 eller snarest muligt. Vi forventer at afholde samtaler den 28. og evt. 29. januar. Spørgsmål vedr. stillingen kan stilles til direktør Thomas Ravn-Pedersen på trp@worldsbestnews.org eller 29414603.
 
Verdens Bedste Nyheder er et uafhængigt medie, der laver konstruktiv journalistik og kampagner. Verdens Bedste Nyheder er startet af de danske udviklingsorganisationer, dansk erhvervsliv, DANIDA og FN og har til formål at formidle et nuanceret verdensbillede og dermed skabe håb og motivation for handling. Det sker med udgangspunkt i FN’s Verdensmål for bæredygtig udvikling. Læs mere på www.verdensbedstenyheder.dk
Skriv venligst i din ansøgning, at du har set annoncen på Kforum

Frist: 23. januar

Frist: 23. januar

Info

Virksomhed
Verdens Bedste Nyheder
Stillingsbetegnelse
Webredaktør/SoMe manager
Kontakt
Thomas Ravn-Pedersen
trp@worldsbestnews.org
Telefon: 29414603
Website
Indrykningsdato
07-01-2019
Ansøgningsfrist
23. januar
Adresse
Verdens Bedste Nyheder
Farvergade 27D, 1.
1463 København K

Yderligere info

Få nyhedsbrev

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.

Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.