Kommunikationsrådgiver

Venstre
Venstre
Kommunikationsrådgiver til Linea Søgaard-Lidell
Kan du puste støvet af tung politik og forvandle det til klare budskaber på tværs af kanaler? Så har vi jobbet til dig. 
Medlem af Europa-Parlamentet Linea Søgaard-Lidell (V) søger en kommunikationsrådgiver til sit team i Bruxelles. Dit hovedansvar bliver at sørge for, at Lineas politik bliver set og hørt i og på relevante medier og platforme. Det betyder, at du skal levere en bred vifte af kommunikationsopgaver, som både indebærer at håndtere pressen, skrive indlæg og kronikker, formidle politik i flere formater på sociale medier og udtænke strategi for annoncering.
 
Linea Søgaard-Lidells tilstedeværelse i Danmark er vigtig, ikke kun i aviser og på sociale medier, men også fysisk. Du bliver derfor også tovholder på besøg og arrangementer i Danmark. 
 
Arbejdet foregår i et dynamisk og internationalt miljø, hvor du får mulighed for at udvikle, tænke nyt og bruge hele paletten af kommunikationsværktøjer til at sikre, at Linea og Venstres EU-politik er nærværende for danskerne. Du bliver en del af et hold med dygtige og engagerede kollegaer, hvor stort set ingen dage er ens, og hvor arbejdet er i kernen af europæisk politik.
 
 
OM DIG - SOM DEN IDEELE ANSØGER:
 
  • Du er uddannet i journalistik eller kommunikation, og har erfaring med at formidle komplekse sager på en let og forståelig måde.
  • Du skriver godt, og kan formidle skarpt og med et glimt i øjet.
  • Du kan skabe indhold til sociale medier og er bekendt med annonceringsværktøjer.
  • Du er proaktiv, finder det interessant at følge nyhedsstrømmen og kan se mulighederne i, hvordan man kan blive en del af dagsordenen.
  • Du er politisk tænkende og kan koble det politiske arbejde med en god formidling.
  • Du er positiv, initiativrig, og du trives som en integreret del af et team, der ofte opererer under tidspres og med mange bolde i luften.
  • Du er ikke bange for at kaste dig ud i nye, svære opgaver - eller for fin til at give en hånd med, når det bliver lavpraktisk.
  • Dine holdninger er forenelige med at arbejde for Venstre i Europa-Parlamentet, og kendskab til Venstres bagland er en fordel.
  • På trods af det danske fokus, er arbejdspladsen international, så et solidt kendskab til engelsk, skriftligt, såvel mundtligt er en forudsætning.
 
Du bliver en del af Lineas hold, som har til huse i Parlamentsbygningen i Bruxelles. Administrativt vil du blive ansat af Europa-Parlamentet som ’Accreditted Parliamentary Assistant’. Ansættelsen sker under de gældende regler for Europa-Parlamentet, hvor bopæl i Bruxelles forventes. Rejsedage vil forekomme.
 
Spørgsmål kan rettes til Mie Skovlund, politisk rådgiver for Linea Søgaard-Lidell på mail mie.skovlund@europarl.europa.eu eller tlf. +45 2280 6100.
 
Den motiverede ansøgning, CV med referencer samt eventuelle anbefalinger sendes til  mie.skovlund@europarl.europa.eu snarest muligt og senest d. 21. september kl. 12.00. Samtalerne forventes at blive afholdt i København og tiltrædelse forventet senest 1. november. Mærk ansøgning ”Ansøgning kommunikationsrådgiver – Linea Søgaard-Lidell”.
 
 
Skriv venligst i din ansøgning, at du har set annoncen på Kforum

Frist: 21. september

Frist: 21. september

Info

Virksomhed
Venstre
Stillingsbetegnelse
Kommunikationsrådgiver
Kontakt
Mie Skovlund
mie.skovlund@europarl.europa.eu
Telefon: 2280 6100
Website
Indrykningsdato
27-08-2020
Ansøgningsfrist
21. september
Adresse
Venstre
Europa-Parlamentet
Bruxelles

Yderligere info

Få nyhedsbrev

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.

Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.