Studentermedhjælper

Vejdirektoratet
Vejdirektoratet
Studentermedhjælper med interesse for kommunikation og web til Vejdirektoratet
Er du brændt varm på web og digital kommunikation? Har du erfaring med at arbejde med hjemmesider? Så er det lige dig, vi søger som vores nye skarpe studentermedhjælper.

Du bliver en del af Kommunikationsenheden i Vejdirektoratet og skal hjælpe webredaktøren med både udvikling og vedligeholdelse af vores hjemmeside vd.dk, som er i Drupal. Du kommer til at arbejde med at sætte nye sider og temaer op, vedligeholde de nuværende og generelt hjælpe redaktørerne i organisationen, hvis de har brug for hjælp til hjemmesiden.

Du vil få en stor berøringsflade i organisationen, da hjemmesiden favner bredt. Du skal derfor være indstillet på at være i kontakt med mange kollegaer i Vejdirektoratet og kunne rådgive om brugervenlighed og god digital kommunikation. Du vil også arbejde med at lære nye redaktører op.

Dine opgaver hos os vil variere meget. Du skal derfor både kunne rumme rutineprægede opgaver, undervisningsopgaver og de mere udviklende opgaver relateret til hjemmesiden.

”Du har garanteret nogle spændende ting med fra studiet, som du gerne vil have afprøvet i praksis. Vi er åbne over for nye ideer og sætter pris på din input,” fortæller webredaktør Søren Pontoppidan.

Studerende med digitalt fokus

Vi forestiller os, at du er under uddannelse og fx læser på ITU, DTU eller KU. Det kan dog også være, at du læser til multimediedesigner.

Det er vigtigt, at du har en forståelse for hjemmeside-systemer (CMS), og så skal du kunne arbejde selvstændigt (efter kyndig oplæring naturligvis).

Og det er et plus, hvis du:

- Har kendskab til, hvordan man gør pdf’er tilgængelige

- Har kendskab til Adobe Pro

- Har kendskab til SEO, webtilgængelighed og statistik

Velkommen til Kommunikation

Hos os bliver du en del af en kommunikerende og kreativ enhed, hvor vi er 16 medarbejdere, der har ansvaret for visuel og digital kommunikation, kampagner, intern kommunikation, presse, sociale medier samt projektkommunikation.

Vi arbejder sammen for at sikre et højt informationsniveau på alle vores projekter og for at gøre vores unikke viden om trafik på de danske veje tilgængelig for offentligheden. Det er et spændende og vigtigt arbejde, som du kan blive en del af.

”I vores afdeling prioriterer vi i høj grad samarbejde og vidensdeling, og der er altid en at spørge, hvis du bliver i tvivl om noget,” afslutter Søren Pontoppidan.

Løn- og ansættelsesvilkår

Ansættelsen sker i henhold til organisationsaftalen mellem Finansministeriet og HK/STAT.

Arbejdstiden er på 15 timer om ugen, som vi vil tilrettelægge ift. din undervisning. Vi ser frem til at byde dig velkommen den 1. juli 2021 eller hurtigst muligt derefter.

Dit ansættelsesområde vil være Transportministeriet med de til enhver tid tilhørende.

institutioner. Tjenestested er Vejdirektoratet på adressen Carsten Niebuhrs Gade 43, 1577 København V.

Læs mere

Vil du vide mere om Vejdirektoratet, og hvad det vil sige at arbejde hos os kan du læse mere om vores opgaver og medarbejdere på www.vejdirektoratet.dk

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte webredaktør Søren Pontoppidan på spon@vd.dk.

Er du interesseret?

Send din ansøgning senest den 13. maj 2021. Vi forventer at afholde samtaler i uge 19 og 20.

Søg stillingen ved at trykke på linket ”Søg jobbet her” eller via vores hjemmeside www.vejdirektoratet.dk. Vedhæft ansøgning, cv, eksamenspapirer.

Vejdirektoratet ønsker at afspejle det omgivende samfund i medarbejdersammensætningen og opfordrer derfor alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Skriv venligst i din ansøgning, at du har set annoncen på Kforum

Frist: 13. maj

Info

Virksomhed
Vejdirektoratet
Stillingsbetegnelse
Studentermedhjælper
Kontakt
Søren Pontoppidan
Telefon: 2251 3612
Website
Indrykningsdato
19-04-2021
Ansøgningsfrist
13. maj
Adresse
Vejdirektoratet
Carsten Niebuhrs Gade 43
1577 København V

Yderligere info

Få nyhedsbrev

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.

Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.