Studentermedhjælper

Vejdirektoratet
Vejdirektoratet
Studentermedhjælper til Vejdirektoratets kommunikationsafdeling
I Vejdirektoratets kommunikationsområde arbejder vi med at ændre trafikanternes adfærd for at opnå større trafiksikkerhed og bedre trafikafvikling. Vi kommunikerer også om nye smarte klimaløsninger i byggerierne, vejarbejder og nye broer og motorveje. Vi søger en dygtig og produktiv studentermedhjælper, der har lyst til at hjælpe os med at fortælle de gode historier.
Dine opgaver
Du skal sammen med vores team af kommunikationskonsulenter kommunikere om vores projekter – det gælder både de store projekter som broer og nye motorveje, og de lidt mindre anlæg som rundkørsler og vejarbejder.

Du skal blandt andet hjælpe med at opdatere hjemmesiden, lave indslag og kortere artikler til SoMe, hjælpe med at afholde arrangementer og andre ad hoc-opgaver. 
 
Din profil
  • Du læser kommunikation på universitet eller lignende
  • Du har en kreativ kommunikerende stil
  • Du skriver fejlfrit, har styr på detaljen og på kommaerne
  • Du kan se den gode og inspirerende historie i vores arbejde
  • Du har erfaring med at kommunikere på de sociale medier
  • Har personligt drive og godt humør
  • Du er god til relationer og kan samarbejde med mange forskellige faggrupper
 
Om os
I Vejdirektoratet arbejder vi sammen for at sikre et højt informationsniveau på alle vores projekter. Og vi gør vores enorme og unikke viden om trafik på de danske veje tilgængelig for offentligheden. Du skal trives i samarbejdet med mange forskellige faggrupper og forstå, hvad det vil sige at være i en statslig styrelse.

Hver dag er det vores opgave, at danskerne kommer nemt og sikkert frem. Vi planlægger, anlægger og driver statens veje, og vi sørger for aktuel trafikinformation. Vi afprøver løbende både nye ingeniørtekniske løsninger og adfærdskampagner i kampen mod den stærkt stigende trængsel på vores veje.

Du bliver en del af en kommunikerende og kreativ enhed, hvor vi er 15 medarbejdere, der har ansvaret for visuel og digital kommunikation, kampagner, intern kommunikation, presse, sociale medier samt kommunikation i forbindelse med vores anlægsprojekter.        
 
Dine løn- og ansættelsesvilkår
Arbejdstiden er gennemsnitligt 15 timer om ugen. Du ansættes som studentermedhjælper i henhold til organisationsaftale for kontorfunktionærer, laboranter og It-medarbejdere (HK).

Vejdirektoratet ønsker at afspejle det omgivende samfund i medarbejdersammensætningen og opfordrer derfor alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Dit ansættelsesområde vil være Transport-, Bygnings- og Boligministeriet med de til enhver tid tilhørende institutioner. Tjenestested er Vejdirektoratet, hvor du ansættes i Kommunikationsområdet på vores adresse i København, Carsten Niebuhrs Gade 43, 5. sal, 1577 København V.
 
Læs mere
Vil du vide mere om Vejdirektoratet, og hvad det vil sige at arbejde hos os kan du læse mere om vores opgaver og medarbejdere på www.vejdirektoratet.dk
 
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte kommunikationskonsulent Jung Moeslund på +45 7244 3303 og/eller jhmo@vd.dk.
 
Er du interesseret?
Send din ansøgning senest den 20. november 2019. Vi forventer at afholde samtaler den 22. og 25. november 2019. Vi håber du kan starte hurtigt og senest 6. januar 2020.
 
Søg stillingen ved at trykke på linket ”Søg jobbet her” eller via vores hjemmeside www.vejdirektoratet.dk. Vedhæft ansøgning, CV, dokumentation på at du er studerende og evt. andre relevante dokumenter.
Skriv venligst i din ansøgning, at du har set annoncen på Kforum

Frist: 20. november

Frist: 20. november

Info

Virksomhed
Vejdirektoratet
Stillingsbetegnelse
Studentermedhjælper
Kontakt
Jung Moeslund
jhmo@vd.dk
Telefon: +45 7244 3303
Website
Indrykningsdato
08-11-2019
Ansøgningsfrist
20. november
Adresse
Vejdirektoratet
Carsten Niebuhrs Gade 43
1577 1577

Yderligere info

Få nyhedsbrev

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.

Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.