Kommunikationskonsulent

Vejdirektoratet
Vejdirektoratet
Erfaren kommunikationskonsulent til Vejdirektoratet
Trives du med at samarbejde med mange forskellige fagligheder og interessenter? Har du desuden et godt blik for at kommunikere de spændende historier fra vores anlægsprojekter, som hjælper borgerne til at tilrettelægge deres transport og fremkommelighed bedst muligt? Så er jobbet her måske noget for dig.
Vi søger en erfaren kommunikationskonsulent, der sammen med kommunikationsteamet og projektlederne på byggepladserne kommunikerer om vores projekter – det gælder både de store projekter som broer og nye motorveje, til de mindre anlæg som rundkørsler og vejarbejder. I din tilrettelæggelse af kommunikationen er det vigtigt, at du bl.a. inddrager naboer, kommuner og presse og formår at skabe et godt samarbejde med dem. Du kommer blandt andet til at stå for kommunikation om den nye Storstrømsbro.
 
Dine opgaver
Jobbet som kommunikationskonsulent omfatter bl.a.:
  • Planlægge og styre kommunikationen på udvalgte anlægsprojekter i samarbejde med projektleder og tilsynsleder på byggepladsen og dine øvrige kollegaer i kommunikationsafdelingen.
  • Kommunikationsrådgivning til projektledere og udarbejde kommunikationsstrategier, handleplaner og interessentanalyser.
  • Håndtere forskellige interessenter – både entreprenører, rådgivere, naboer, borgere m.fl.
  • Udarbejde pressemeddelelser, presseberedskaber og arrangerer presseture for relevante medier.
  • Arrangere udstillinger, events, nabomøder m.m.
  • Skrive om anlægsprojekterne på Facebook og på vejdirektoratet.dk.
 
Din profil
Du er journalist eller kommunikationsuddannet på kandidatniveau. Du har kørekort og er mobil.
 
Med dine kommunikationskompetencer følger også, at du er dygtig til at arbejde strategisk– både ved opstart af projektet, under anlægsfasen og i driftsfasen. Du kan se den gode og inspirerende historie i vores arbejde, du kan skrive kort og præcist, og du kan kommunikere relevant og vedkommende om vores projekter. Du er proaktiv og spiller ind med dine egne idéer på dine opgaver.
 
Du er god til relationer, og du kan samarbejde om kommunikation med mange forskellige faggrupper. Du kan både være praktikeren og rådgiveren. Og du har et positivt drive.
 
Om os
I Vejdirektoratet arbejder vi sammen for at sikre et højt informationsniveau på alle vores projekter og for at gøre vores unikke viden om trafik på de danske veje tilgængelig for offentligheden.

Du bliver en del af en kommunikerende og kreativ enhed, hvor vi er 16 medarbejdere, der har ansvaret for visuel og digital kommunikation, kampagner, intern kommunikation, presse, sociale medier samt projektkommunikation. Vi sætter pris på godt humør og et uhøjtideligt miljø, hvor vi skaber resultaterne sammen.                                
 
Dine løn- og ansættelsesvilkår
Du får løn efter overenskomst med mulighed for forhandling af tillæg afhængig af dine kvalifikationer. Afhængig af uddannelse, kvalifikationer og erfaring er der mulighed for ansættelse som specialkonsulent.
 
Dit ansættelsesområde vil være Transport- og Boligministeriet med de til enhver tid tilhørende institutioner. Tjenestested er Vejdirektoratet, hvor du ansættes i Kommunikationsområdet på vores adresse i København, Carsten Niebuhrs Gade 43, 1577 København V.
 
Læs mere
Vil du vide mere om Vejdirektoratet, og hvad det vil sige at arbejde hos os kan du læse mere om vores opgaver og medarbejdere på www.vejdirektoratet.dk.
 
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte kommunikationskonsulent Anne-Mette Nyhuus på telefon 7244 3078 eller på e-mail an6@vd.dk.
 
Er du interesseret?
Send din ansøgning senest mandag den 20. januar 2020. Vi håber at kunne besætte stillingen pr. 1. marts 2020. Vi forventer at afholde samtaler den 23. og 24. januar 2020.
 
Søg stillingen ved at trykke på linket ”Søg stillingen” eller via vores hjemmeside www.vejdirektoratet.dk. Vedhæft ansøgning, cv, eksamenspapirer og andre relevante dokumenter.
 
Vejdirektoratet ønsker at afspejle det omgivende samfund i medarbejdersammensætningen og opfordrer derfor alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen.
Skriv venligst i din ansøgning, at du har set annoncen på Kforum

Frist: 20. januar

Frist: 20. januar

Info

Virksomhed
Vejdirektoratet
Stillingsbetegnelse
Kommunikationskonsulent
Kontakt
Anne-Mette Nyhuus
an6@vd.dk
Telefon: 7244 3078
Website
Indrykningsdato
06-01-2020
Ansøgningsfrist
20. januar
Adresse
Vejdirektoratet
Carsten Niebuhrs Gade 43
1577 København V

Yderligere info

Få nyhedsbrev

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.

Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.