Kommunikationschef

Vejdirektoratet
Vejdirektoratet
Kommunikationschef til Vejdirektoratet
Vi leder efter en erfaren og ambitiøs kommunikationschef, der kan tage vores kommunikationsaktiviteter endnu videre.
I Vejdirektoratet arbejder vi sammen for at sikre et højt informationsniveau på alle vores projekter samt gøre vores enorme og unikke viden om trafik på de danske veje tilgængelig for offentligheden.
 
Hver dag er det vores opgave, at danskerne kommer nemt og sikkert frem. Vi planlægger, anlægger og driver statens veje, og vi sørger for aktuel trafikinformation. Vi afprøver løbende både nye ingeniørtekniske løsninger og adfærdskampagner i kampen mod den stærkt stigende trængsel på vores veje.
 
Kommunikation i Vejdirektoratet
Området arbejder med et bredt udsnit af kommunikation: visuel og digital kommunikation, kampagner, intern kommunikation, presse, sociale medier samt kommunikation ifm. vores anlægsprojekter.
 
Som kommunikationschef får du ansvaret for at udvikle og styre både den interne og den eksterne kommunikation. Ud over at drive vores omfattende kommunikationsindsats, skal du også kunne stå i spidsen for de kommende års udvikling.
 
Stærk leder med strategisk sans
Du får personaleansvar for 14 dygtige medarbejdere, hvoraf de fleste arbejder i København, mens en enkelt medarbejder arbejder i Vejdirektoratets afdeling i Skanderborg.
 
Ledelsesmæssigt kommer du til at indgå i Vejdirektoratets chefgruppe, og du refererer direkte til den administrerende direktør.
 
Vi har brug for en kommunikationschef med veludviklede relationelle kompetencer, som arbejder naturligt på tværs af organisationen og trives i samspil med andre fagligheder. Inspiration og motivation fylder for dig som personaleleder, og du bliver drevet af at skabe mærkbare og synlige resultater.
 
Din profil  
  • Du har nogle års erfaring som leder, og du har vist, at du kan være et fagligt fyrtårn for dine medarbejdere, samtidig med at du giver plads og har fokus på den enkeltes udvikling.  
  • Du arbejder med målstyring og KPI'er, og du vil gøre dit til, at Vejdirektoratet kan matche sig med de bedste offentlige virksomheder.  
  • Du har strategisk fokus, samtidig med at du bidrager til løsning af opgaverne i dagligdagen.  
  • Vejdirektoratet er en del af Transport- og Bygnings- og Boligministeriet, og det er derfor vigtigt, at du forstår og respekterer de særlige vilkår for kommunikation i en offentlig virksomhed tæt på det politiske og departementale system.  
  • Du har formentlig en uddannelsesmæssig baggrund som cand.comm., cand. scient. pol. eller lignende.
Hvis du kan leve op til disse krav, så kan vi til gengæld tilbyde dig et meget spændende job med stort ansvar og gode muligheder for udvikling.
 
Dine løn- og ansættelsesvilkår
Stillingen er klassificeret i lønramme 36, og ansættelse vil ske på overenskomstvilkår med mulighed for forhandling af tillæg afhængig af kvalifikationer. Du vil være omfattet af cheftidsaftalen samt præstationsløn.
 
Vejdirektoratet ønsker at afspejle det omgivende samfund i medarbejdersammensætningen og opfordrer derfor alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen.
 
Dit ansættelsesområde vil være Transport-, Bygnings- og Boligministeriet med de til enhver tid tilhørende institutioner. Tjenestested er Vejdirektoratet på adressen Carsten Niebuhrs Gade 43, 5. sal, 1577 København V.
 
Læs mere
Vil du vide mere om Vejdirektoratet, og hvad det vil sige at arbejde hos os, kan du læse mere om vores opgaver og medarbejdere på www.vejdirektoratet.dk.
 
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Vejdirektør Jens Holmboe på jjh@vd.dk eller telefon 7244 3004, eller adm. direktør i Operate John Pedersen på jp@operate.dk eller telefon 2616 8029.
 
Er du interesseret?  
Send din ansøgning senest søndag den 24. februar 2019. Vi forventer at afholde 1. samtaler den 7. og 11. marts og 2. samtaler den 18. marts.
 
Der deltager et stillingsråd med både ledelses- og medarbejderrepræsentanter ved rekrutteringen, og vi anvender test ifm. samtalen.
 
Søg stillingen ved at trykke på linket ”Søg stillingen” gennem denne side eller via vores hjemmeside www.vejdirektoratet.dk. Vedhæft ansøgning, cv, eksamenspapirer og andre relevante dokumenter.
Skriv venligst i din ansøgning, at du har set annoncen på Kforum

Frist: 24. februar

Frist: 24. februar

Info

Virksomhed
Vejdirektoratet
Stillingsbetegnelse
Kommunikationschef
Kontakt
Jens Holmboe
jjh@vd.dk
Telefon: 7244 3004
Website
Indrykningsdato
08-02-2019
Ansøgningsfrist
24. februar
Adresse
Vejdirektoratet
Carsten Niebuhrs Gade 43, 5. sal
1577 København V

Yderligere info

Få nyhedsbrev

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.

Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.