Kommunikations- og pressemedarbejder

U/NORD
U/NORD
Kommunikations- og pressemedarbejder
Vil du være med til at påvirke og udvikle den uddannelsesverden som tegner både unges og samfundets fremtid? Kan du skrive skarpt og engagerende til en målgruppe med mange tvivl? Vil du bruge dine gode kræfter på at gøre unge stærkere til at vælge den uddannelse som er bedst for dem?

Så er du måske U/NORDs nye kommunikationsmedarbejder, der kommer til at styrke fortællingen om U/NORD, formidle vores uddannelser, styrke vores stemme i pressen, og være med til at udvikle vores nye hjemmeside.

U/NORD har vores opmærksomhed skarpt rettet mod eleverne på ungdomsuddannelserne og i folkeskolens sidste år, og de svære valg, de bokser med. Vi er en stor skole med mange uddannelsesmuligheder fordelt i fire byer, og vi er ikke bange for at mene, at vi står sammen om at skabe det gode liv gennem uddannelse. Det giver os mange spændende problemstillinger og vi har behov for en stærk kommunikations- og pressemedarbejder.

Om stillingen
Du bliver en del af afdelingen for kommunikation og elevrekruttering. Vi arbejder fagligt og strategisk med de unge som vores centrale målgruppe, men rækker også ud til erhvervslivet, politikere og embedsmænd. Vi driver U/NORDs centrale og lokale digitale platforme, rekrutteringskampagner, pressearbejde og markedsføring. Vi har en glad og uformel tone med innovation og målrettethed i højsædet og vi arbejder sammen på tværs af afdelingen og organisationen. Målgrupper, interessenter og kolleger lytter med når vi kommunikerer, og vi har ambitioner om at være de bedste. 

Du vil:

  • Deltage i stadig strategisk kommunikationsplanlægning, bl.a. med anvendelse af personaer, hvor vi styrker vores anvendelse af data og evalueringer.

  • Skrive artikler og fortællinger til forskellige platforme, herunder kommunikation af U/NORD som verdensmålsskole

  • Spille en central rolle i udvikling og implementering af ny hjemmeside.

  • Indgå i tæt sammenspil med kolleger for at opnå synergi mellem hjemmesiden, sociale medier og alle elevrekrutteringsaktiviteter.

  • Få ansvar for udarbejdelse af eksternt nyhedsbrev.

  • Få ansvar for at styrke vores tilstedeværelse i pressen, både redaktionelt og i debatsammenhæng.

  • Udarbejde og udvikle kampagner, tryksager og annoncer.

  • Rådgive kolleger i organisationen.

 

Kvalifikationer
Du skal have en bred kommunikationsfaglig ballast som du kan bruge målrettet og strategisk. Du er vant til at tænke skarpt strategisk i målgrupper og har brugervenlighed i fokus. Du er interesseret i at evaluere og forbedre kommunikationsindsatser og deltage i vores stadige lærings-projekt. Du skal være rutineret i mindst et CMS og kunne tænke med om SEO. Du skal have erfaring med udvikling, drift og evaluering af nyhedsbreve. 

Du er en dygtig historiefortæller, der kan skrive skarpt og engagerende til helt forskellige målgrupper, men særligt til de unge. Du kan slå igennem i pressen og styrke kendskabet til U/NORD i vores optageområde.  

Du er udadvendt og inkluderende og synes godt om at facilitere netværk og rådgive kolleger og elever om målrettet brug af sociale medier. Du er stærk i relationer, har god situationsfornemmelse og kan se værdien i at spille andre gode. Som person har du energi og gennemslagskraft; du tager initiativ, tænker i kreative løsninger og ved hvordan du skal få dem gennemført.

Vi forestiller os, at du har en uddannelse indenfor kommunikation, fx journalist, cand.comm., cand.mag. i medievidenskab eller lignende, og du har nogle års arbejdserfaring.
 

Løn- og ansættelsesvilkår
Du ansættes iht. gældende overenskomst. Stillingen er på 37 timer gennemsnitligt om ugen, og ansættelsen er fra den 1. september 2022 eller hurtigst muligt.

Det er et krav for ansættelsen, at der til enhver tid kan fremvises en ren børneattest.

U/NORD ønsker at bidrage til et sundt arbejds- og undervisningsmiljø, og er pr. 1. august 2021 en røgfri skole, hvilket betyder, at hverken elever, medarbejdere eller kursister må benytte nogen former for tobaksvarer, snus eller e-cigaretter på skolen – heller ikke hvis de forlader skolens område i løbet af dagen.


Ansøgning
Vi skal have din ansøgning senest den 15. august 2022 kl. 08.00.

Vil du vide mere?
Hvis du har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte kommunikationschef Anna Pia Hudtloff på 31 31 59 40 eller aph@unord.dk. Hvis du vil vide mere om U/NORD kan du tjekke her og her kan du se vores strategi for de kommende år.

U/NORD ønsker en mangfoldig arbejdsplads og opfordrer derfor alle kvalificerede ansøgere til at søge.

U/NORD uddanner dygtige og kompetente elever på gymnasier og erhvervsskoler. Vi er en stor skole med ca. 5.000 elever og godt 700 medarbejdere. Vores skoler i Lyngby, Hillerød, Frederikssund og Helsingør tilbyder alle gymnasieretninger, 19 erhvervsuddannelser, 5 EUX retninger, 10. klasse og efteruddannelseskurser. På U/NORD er vi stolte over at være UNESCO Verdensmålsskole.

Skriv venligst i din ansøgning, at du har set annoncen på Kforum

Frist: 15. august

Frist: 15. august

Info

Virksomhed
U/NORD
Stillingsbetegnelse
Kommunikations- og pressemedarbejder
Kontakt
Anna Pia Hudtloff
aph@unord.dk
Telefon: 3131 5940
Website
Indrykningsdato
07-07-2022
Ansøgningsfrist
15. august
Adresse
U/NORD
Milnersvej 48
3400 Hillerød

Yderligere info

Få nyhedsbrev

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.