Praktikant

United Screens
United Screens
KOMMUNIKATIONSPRAKTIKANT SØGES TIL EFTERÅRET 2021
Hos United Screens, nordens største YouTube- og online video-netværk, søger vi lige nu en kommunikationspraktikant til efterårssemesteret 2021 til vores danske kontor i København K

HVEM ER UNITED SCREENS? 

United Screens er nordens største YouTube- og online videonetværk. Vi har i Danmark tilknyttet omkring 25 danske YouTubere, som laver indhold inden for emner som livsstil, mode, beauty, gaming, underholdning, træning, challenges osv. Sammen med influenterne skaber vi fede kampagner med store og små danske og internationale virksomheder og brands. 

Vi er et lille kontor i København K bestående af tre fuldtidsmedarbejdere, der hver dag arbejder med vores YouTubere og kunder inden for områder som salg, talent management, projektledelse og kommunikation. I Sverige har vi hovedkontor med et bagland på ca. 40 medarbejdere samt over 100 influenter tilknyttet. Vi arbejder ofte på tværs af markederne med nordiske kampagner. 

  

HVAD TILBYDER VI? 

Vi tilbyder et praktikforløb, hvor du kan blive klogere på influencer marketing, kampagner, projektledelse, reklamesalg på YouTube og meget mere. Du vil skulle assistere med at udvikle kreative kampagnekoncepter, arbejde på strategiske pitches, identificere og screene relevante influenter til kampagner, eksekvere og projektlede kampagner samt udarbejde afrapporteringer. Derudover vil du også komme til at hjælpe med scouting af nye interessante profiler og en række administrative ad hoc-opgaver. 

Vi kan garantere, at din læringskurve bliver stejl og at du får masser af ansvar, hvis du kan løfte det! 

Vi skræddersyr din praktik på baggrund af din uddannelse og dine ønsker, så vi kan give dig den største mulighed for at lære så meget som muligt i praktikperioden. 

  

HVEM ER DU? 

Du er i gang med en kommunikationsfaglig uddannelse, og du vil gerne have noget relevant erfaring gennem et spændende praktikforløb. Lige nu leder vi efter en selvstændig praktikant, der kender til det danske YouTube landskab og kan give os nye perspektiver og nye ideer! Vi søger en struktureret praktikant, der kan projektlede kampagner på egen hånd, har et stort gåpåmod, og er naturligt nysgerrig på influencer marketing og sociale medier. Vi leder efter en person, der har en positiv energi, og er klar til at lære! Så hvis du er alt ovenstående, og samtidig er ydmyg, hjælpsom og har begge fødder på jorden, så er det måske lige dig, vi har brug for. Du skal også være klar på at blive en del af et lille team, hvor alle hjælper alle. 

ANSØG HER: https://work.unitedscreens.com/jobs/1105322-vi-soger-kommunikationspraktikant-til-efteraret-2021 

Send os gerne din ansøgning hurtigst muligt, da vi løbende holder samtaler og ansætter så snart vi finder den rette. 

Vi glæder os til at høre, hvorfor du godt kunne tænke dig at komme i praktik hos os, hvad du kan bidrage med og hvorfor det lige netop er dig, vi står og mangler på teamet! 

 

PRAKTISK INFORMATION 

Ansøgningsfrist: 15. maj 2021 - vi holder løbende samtaler, og vi ansætter, når vi finder den rette

Opstart: august 2021 

Løn: Ikke lønnet praktik 

Frokostordning: inkluderet 

Hvis du vil vide mere om, hvordan vores hverdage ser ud, og hvordan det er at arbejde sammen med os, kan du tjekke vores hjemmeside ud www.unitedscreens.com 

Skriv venligst i din ansøgning, at du har set annoncen på Kforum

Frist: 15. maj

Info

Virksomhed
United Screens
Stillingsbetegnelse
Praktikant
Kontakt
Caroline Asmus
Caroline.asmus@unitedscreens.com
Telefon: 2785 6878
Website
Indrykningsdato
08-04-2021
Ansøgningsfrist
15. maj
Adresse
United Screens
Kompagnistræde 14D
1208 København K

Yderligere info

Få nyhedsbrev

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.

Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.