Studentermedhjælp til layout og grafisk design

UNICEF
UNICEF
Studentermedhjælp til layout og grafisk design
Som studentermedhjælper inden for grafisk design hos UNICEF Danmark vil du blive en vigtig del af en af Danmarks stærkeste humanitære organisationer. I UNICEF arbejder vi sammen for at forbedre børns vilkår og rettigheder overalt i verden. Organisatorisk vil du blive en del af kommunikationsafdelingen.
Din primære opgave vil være at hjælpe os med at udføre en lang række opsætnings, design- og layoutopgaver på tværs af UNICEF Danmark. Herunder:
 
  • Design af online annoncer, content, displaybannere og andre produktioner til digitale og sociale medier.
  • Layout af print-produktioner såsom rapporter, direct mails, annoncer, foldere, indstik, roll-ups, outdoor, materiale til fonde, erhvervspartnere, private donorer og meget andet.
  • Photoshop og behandling af fotografier i mindre omfang.

Kompetencer
Vi leder efter en entusiastisk studerende, der har flair for grafisk arbejde inden for online medier og digital kommunikation, men som samtidig er i stand lave trykklar layout på en bred vifte af printproduktioner.
 
Du har en højt udviklet æstetisk sans, og du har erfaring med hvilke visuelle virkemidler, der kan engagere danskerne. Det er en fordel, hvis du interesserer dig for fotografering og kan hjælpe med at tage billeder for eksempel ved events.
 
Du er formentlig i gang med uddannelsen til grafisk designer eller en beslægtet uddannelse og har allerede stort kørekort til Adobe Creative Cloud, særligt InDesign, Illustrator og Photoshop – eller tilsvarende. Du er fagligt nysgerrig og følger udviklingen inden for dit fag. Du er iderig, engageret og struktureret, så deadlines overholdes.
 
Vi tilbyder
Vi tilbyder en stærkt meningsfuld stilling på ca. 15 timer/uge i et dynamisk, internationalt og rart miljø i København. En spændende og udfordrende stilling, hvor du får lov til at arbejde med en bred vifte af grafiske opgaver. Vi er fleksible ift. arbejdstid.
 
Vi er ca. 60 medarbejdere i UNICEF Danmark samt et internt callcenter og et hold af gadepromotere, der arbejder for at nå vores mål om at hjælpe alle verdens børn til at overleve og udvikle sig. Vi har et engageret, professionelt og ambitiøst fagligt miljø med en uhøjtidelig stemning. 
 
Ansættelsen
Hvis du har spørgsmål eller vil høre mere, så kontakt mediechef Christian Sophus Ehlers, tlf. 26717884 eller på mail cehlers@unicef.dk. Ansøgningsfristen er 9. februar kl. 8.00. Start hurtigst muligt herefter.
 
Se også: Studentermedhjælp til videoredigering
 
Om UNICEF
UNICEF verdens førende børnerettighedsorganisation, arbejder i 190 lande for alle børns ret til overlevelse, beskyttelse, udvikling og indflydelse - både langsigtet og under katastrofer. UNICEF skaber varige forandringer, ikke kun for nogle børn i ét område eller i ét land, men for alle børn i hele verden. UNICEF Danmark er én af 34 såkaldte nationale komiteer, som alle har som hovedopgave at skaffe midler til UNICEFs langsigtede udviklingsarbejde og nødhjælp ved katastrofer, informere om arbejdet og om børns rettigheder samt være bindeled til myndighederne. For mere information se www.unicef.dk
Skriv venligst i din ansøgning, at du har set annoncen på Kforum

Frist: 9. februar kl. 8.00

Frist: 9. februar kl. 8.00

Info

Virksomhed
UNICEF
Stillingsbetegnelse
Studentermedhjælp til layout og grafisk design
Kontakt
Christian Sophus Ehlers
cehlers@unicef.dk
Telefon: 26717884
Website
Indrykningsdato
10-01-2020
Ansøgningsfrist
9. februar kl. 8.00
Adresse
UNICEF

Yderligere info

Få nyhedsbrev

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.

Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.