Studentermedhjælp

UNICEF
UNICEF
Studentermedhjælp for alle verdens børn
UNICEF er verdens største børnerettighedsorganisation. Vi har et stigende antal aktiviteter, og vores rolle som talerør for verdens børn er vigtigere end nogensinde. Vi søger en ny studentermedhjælper, der kan hjælpe os med at nå resultaterne og vores målsætninger.

Om stillingen
Vi tilbyder et arbejde for en helt særlig og vigtig sag, hvor du både selv kan udvikle dig og også sætte dit fingeraftryk på udviklingen. Som studentermedhjælper i UNICEF Danmark kommer du til at bidrage til løsning af opgaver indenfor mange forskellige områder. Du vil arbejde med produktion, research og redigering af indhold til vores platforme både on- og offline, samt navnlig med vores hjemmeside.
 
Primære arbejdsopgaver

 • Arbejde i vores CMS (wordpress) og fundraisingmodul (OnlineFundraising).

 • Hjælpe med at monitorere og opdatere primært vores websider, men også vores sociale medier.


Sekundære arbejdsopgaver

 • Korrekturopgaver

 • Hjælpe med at producere engagerende indhold til hjemmeside og sociale medier, til fundraising, kampagne- og brandingformål, feks versionering af indhold eller klargøring til SoMe.

 • Research af f.eks. gode historier og ’fun facts’, mv.

 • Evt. lettere billed, layout- og videoredigering, så hvis du har kompetencerne til det, er det en fordel.


Kvalifikationer
Du er formentlig studerende indenfor fx kommunikation, udviklingsstudier, eller tilsvarende, og har et par år tilbage af din uddannelse. Det vigtigste er ikke hvad du studerer, men at du har et godt drive, god energi og har lyst til at være en del af vores kommunikationsafdeling. Du trives i en organisation med et højt tempo, og du er struktureret, ansvars- og kvalitetsbevidst. Vi har en rar, venlig, respektfuld omgangstone og samarbejde.
  

 • Du har lyst til at lære at redigere unicef.dk og alle vores andre websites, der er i wordpress.

 • Det er meget vigtigt, at du skriver et fejlfrit dansk. Du skal kunne skrive til flere kanaler – især digitale.

 • Gode engelskkundskaber, da det er arbejdesproget, når vi samarbejder med kollegaer ude i verden.

 • Vi forventer ikke at du kan kode html, men det er en klar fordel, hvis du har  flair for den mere tekniske del af hjemmesideredigering.

 • Du har et godt blik for engagerende indhold – du ved hvad der virker på sociale medier og hvordan indhold kan versioneres til forskellige platforme.

 • Det er en fordel, men ikke et krav, hvis du har kompetencer indenfor billedredigering, grafisk design, videoredigering. 


Ansøgning 
Den ledige stilling som studentermedhjælp i vores kommunikationsafdeling er i første omgang tidsbegrænset til tre måneder, med mulighed for efterfølgende fastansættelse. Vi forestiller os en arbejdstid på 15-20 timer om ugen efter nærmere aftale. Stillingen er lønnet.

Ansøgningsfrist er senest onsdag den 30. september - med start hurtigst muligt herefter. Bemærk at vi inviterer egnede studenter-kandidater ind løbende til interview. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Mediechef Christian Sophus Ehlers på tlf. 26717884 eller pr. mail Cehlers@unicef.dk 

Kun ansøgninger uploadet via nedenstående link vil blive taget i betragtning. 
  
Om UNICEF
UNICEF er dén organisation, som alle verdens lande har sat i spidsen for at sørge for, at børn overlever og klarer sig i livet. Først og fremmest hjælper vi de mest udsatte børn, men ikke kun dem. UNICEF arbejder for alle verdens børn. Rammen er FN’s Børnekonvention, og hele indsatsen er afhængig af frivillige bidrag. UNICEF er børnenes stemme på regeringskontorerne, deres hjælpende hånd uanset, hvor de bor og deres livreddende nødhjælpsleverandør under de værste krige og katastrofer. Vi redder børns liv, fra de er inde i deres mors mave, til deres voksenliv begynder. For mere information besøg www.unicef.dk
 

Skriv venligst i din ansøgning, at du har set annoncen på Kforum

Frist: 30. september

Frist: 30. september

Info

Virksomhed
UNICEF
Stillingsbetegnelse
Studentermedhjælp
Kontakt
Christian Sophus Ehlers
Cehlers@unicef.dk
Telefon: 2671 7884
Website
Indrykningsdato
16-09-2020
Ansøgningsfrist
30. september
Adresse
UNICEF
København

Yderligere info

Få nyhedsbrev

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.

Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.