Pressemedarbejder

UNICEF
UNICEF
Pressemedarbejder med SoMe-færdigheder til UNICEF Danmark
Kan du få UNICEFs arbejde for danske og verdens børn i medierne? Kan du tænke nyheder på sociale medier som Twitter og profilere vores generalsekretær på UNICEFs og hendes kanaler? Så er du måske vores nye Presse- og SoMe-medarbejder.
Om stillingen:
UNICEF Danmark søger en Presse- og SoMe-medarbejder til teamet External Relations. Stillingen er todelt med fokus på pressehistorier, samt brugen af sociale medier i nyhedsstrømmen – f.eks. Twitter. Som Presse- og SoMe-medarbejder får du den daglige, løbende kontakt til medierne samt den reaktive og proaktive pressekontakt. Du vil skulle sælge historier til nationale og lokale medier, forberede vores generalsekretær på interviews samt tænke i og eksekvere på, hvordan vi bruger sociale medier – både vores egne og vores generalsekretærs kanaler. UNICEF Danmark er der for de mest udsatte børn året rundt, og når verden brænder, er der ofte travlt. Derfor skal du være god til at holde hovedet koldt uden at miste strategisk retning. Du sørger for konkret opdyrkelse og tilrettelæggelse af historier til on- og offline medier, hvor muligheder og krav er mange, ligesom du har en forståelse for vigtigheden af ’stærkt content’ i en verden med uanede mængder af budskaber.

Vores nye Pressemedarbejder bliver en del af kommunikationsafdelingen i teamet External Relations, der også tæller en fuldtids SoMe-medarbejder, vores to partnerskabskommunikatører og den spillende træner for External Relations.

Arbejdsopgaver:
Du skal først og fremmest kunne sælge historier og servicere pressen, spotte den gode vinkel i kompliceret data og lave opslag med gennemslagskraft til sociale medier. Du vil også skulle udarbejde pressemateriale, herunder versioneringer af internationale UNICEF-rapporter. Du vil på sigt også skulle producere og eksekvere hele kommunikationsplaner for vores arbejde med f.eks. rettighedsskoler og børnevenlige byer i Danmark og i Grønland. Du vil derudover fungere som presserådgiver i projektgrupper på tværs af organisationen. Endelig skal du være godt skrivende, da du skal kunne producere citater og tekster. Du skal ydermere have et øje for potentielle problemer for organisationen udadtil, ofte før andre kan se dem.Kvalifikationer:

  • Du er en energisk journalist eller kommunikationsmedarbejder, der har styr på nationale mediers arbejdsflow, og på hvordan nyhedsmedier og journalister bruger især Twitter, Instagram og Facebook.

  • Du er god til at se muligheder i medierne samt tilrettelægge gennemslagskraftige budskaber.

  • Du har tidligere lavet eller har mod på at lave opsøgende pressearbejde.

  • Du har indsigt og muligvis erfaring med udviklingsproblematikker og/eller børns forhold. Erfaring med fundraising er desuden en fordel.

  • Det er meget vigtigt, at du skriver et fejlfrit dansk. Du skal kunne skrive til flere kanaler – især digitale. Du har også gode engelskkundskaber, da det er arbejdssproget, når vi samarbejder med kollegaer ude i verden.

  • Du har et godt blik for engagerende indhold – du ved, hvad der virker på sociale medier, og hvordan indhold kan versioneres til forskellige platforme.

  • Det er en fordel, men ikke et krav, hvis du har kompetencer indenfor billedredigering, grafisk design, videoredigering.


Arbejdstiden er som udgangspunkt 37 timer om ugen og ofte med skæve arbejdstider, der typisk følger nyhedsmøllen.

Ansøgningsfrist er senest den 26. oktober - med start hurtigst muligt herefter. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Head of External Relations, Peter Lykke Lind på tlf. 30531916 eller pr. mail pllind@unicef.dk

Vi glæder os til at læse din ansøgning. 

Om UNICEF
UNICEF er dén organisation, som alle verdens lande har sat i spidsen for at sørge for, at børn overlever og klarer sig i livet. Først og fremmest hjælper vi de mest udsatte børn, men ikke kun dem. UNICEF arbejder for alle verdens børn. Rammen er FN’s Børnekonvention, og hele indsatsen er afhængig af frivillige bidrag. UNICEF er børnenes stemme på regeringskontorerne, deres hjælpende hånd uanset, hvor de bor og deres livreddende nødhjælpsleverandør under de værste krige og katastrofer. Vi redder børns liv, fra de er inde i deres mors mave, til deres voksenliv begynder. For mere information besøg www.unicef.dk
 

Skriv venligst i din ansøgning, at du har set annoncen på Kforum

Frist: 26. oktober

Frist: 26. oktober

Info

Virksomhed
UNICEF
Stillingsbetegnelse
Pressemedarbejder
Kontakt
Peter Lykke Lind
pllind@unicef.dk
Telefon: 3053 1916
Website
Indrykningsdato
09-10-2020
Ansøgningsfrist
26. oktober
Adresse
UNICEF
København

Yderligere info

Få nyhedsbrev

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.

Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.