Public Affairs Officer

UNICEF Danmark
UNICEF Danmark
UNICEF Danmark søger Public Affairs Officer (Advocacy-medarbejder) med stærke projektlederevner
Er du fleksibel og værdsætter du en foranderlig hverdag, hvor dine evner som projektleder og rådgiver inden for det politiske og børnefaglige område kommer i spil over for mange målgrupper og i mange sammenhænge? Arbejder du struktureret og systematisk og følger opgaverne til dørs?
2019 er et vigtig år for verdens børn. Børnekonventionen fylder 30 år. Verdensmålene har skabt en ny platform for at ’få alle med’ (’Leave No One Behind’), hvilket i særdeleshed gælder de mest udsatte børn.
 
I Danmark har UNICEF Danmark allerede en række spændende samarbejder med stort potentiale, som skal udvikles yderligere i det kommende år. På kommunalt niveau arbejder vi med opstart af ’UNICEF Børnevenlige Byer’, ligesom vi gennemfører integrerede kampagner for at sætte dagsorden både blandt private samt beslutningstagere.
 
Vi søger på den baggrund en medarbejder til en nyoprettet stilling som Public Affairs Officer. Stillingen er i første omgang tidsbegrænset til 12 måneder, med mulighed for forlængelse. 
 
Om jobbet 
Dit primære ansvar bliver at drive en række projekter i 2019-2020, som alle skal styrke indsatsen for børn og overholdelse af deres rettigheder. Du får ansvaret for at projektlede en dansk ’Situation Analysis’, som bliver vejledende for UNICEFs fremtidige stemme i forhold til danske børn.
 
Du inddrages i flere tilfælde som projektleder, i events og aktiviteter såsom Folkemøde, Børnenes Dag, Ungdommens Folkemøde, fejringen af Børnekonventionens 30-års fødselsdag, internationale kampagnenedslag samt ikke mindst udviklingen af et dansk koncept for ’UNICEF Børnevenlige Byer’.
 
Vi forventer, at du har arbejdserfaring fra en organisation, stat eller kommune og en stærk forståelse for de problemstillinger, UNICEF arbejder med blandt verdens børn, herunder børns rettigheder og Verdensmålene.
 
Du er fleksibel og værdsætter en foranderlig hverdag, hvor dine evner som projektleder og rådgiver inden for det politiske og børnefaglige område kommer i spil over for mange målgrupper og i mange sammenhænge. Du arbejder struktureret og systematisk og følger opgaverne til dørs - og er ikke bleg for at løse selv de mindste opgaver.
 
Om dig
 • Du brænder for at arbejde med børns rettigheder
 • Du er en udpræget teamplayer og god til samarbejde på tværs, internt og eksternt
 • Du elsker at sætte mål og skabe rammer for et projekt samt se det lykkedes
 • Du har en stærk forståelse for interessenter og kan agere i et politisk miljø
 • Du evner at formidle komplekse problemstillinger, både skriftligt og mundtligt
 • Du er struktureret, ansvars- og kvalitetsbevidst
 • Du er sikkert en udpræget netværker, som allerede har et godt netværk
 • Du trives i en organisation med et højt tempo
   
Kvalifikationer
 • Relevant videregående uddannelse (statskundskab, kommunikation e.l.)
 • Du har sandsynligvis arbejdet med at udvikle og implementere advocacy-strategier i samarbejde med interne og eksterne partnere i en organisation, stat eller kommune
 • Du har dokumenteret erfaring med politisk påvirkning, kampagne- og programudvikling
 • Du har dokumenteret erfaring med projektledelse og projektstyring
 • Super skarp skriftlig og mundtlig formidler – på dansk og engelsk
 • Erfaring fra FN eller internationale organisationer er en fordel
 • Erfaring med inddragelse af børn og unge er en fordel

Vi tilbyder 
Vi tilbyder et job i en international børneorganisation med et stærkt brand og høj troværdighed; UNICEF er en af danskernes foretrukne humanitære internationale organisationer og varetager et vigtigt mandat udstukket af FN. Din hverdag bliver i FN Byen, hvor du også samarbejder på tværs med de øvrige FN-organisationer.
 
I den danske organisation har vi en udpræget samarbejdskultur og et positivt, fleksibelt arbejdsmiljø, båret af medarbejdere med høj faglighed, stor kompetence og ønske om at gøre en ekstraordinær forskel i børns liv. 
 
Som Public Affairs Officer bliver du del af en UNICEF Danmarks kommunikationsafdeling. Dit daglige arbejde bliver i et lille Public Affairs-team, hvor du referer til Public Affairs Manageren, men du vil komme til at samarbejde tæt med både vores skole-, kampagne-, medie- og fondsteam.
 
Om stillingen
Der er tale om en stilling på fuld tid (37 timer med en halv times betalt frokost). Ansættelse snarest eller senest 1. april 2019. Danske ansættelsesforhold.
 
Vil du vide mere  
Hvis du vil vide mere er du velkommen til at kontakte Public Affairs Manager Jakob Colville-Ebeling på 6165 6195.  
Skriv venligst i din ansøgning, at du har set annoncen på Kforum

Frist: 20. februar kl. 12.00

Frist: 20. februar kl. 12.00

Info

Virksomhed
UNICEF Danmark
Stillingsbetegnelse
Public Affairs Officer
Kontakt
Jakob Colville-Ebeling
Telefon: 6165 6195
Website
Indrykningsdato
01-02-2019
Ansøgningsfrist
20. februar kl. 12.00
Adresse
UNICEF Danmark
Marmorvej 51 ​
2100 København Ø

Yderligere info

Få nyhedsbrev

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.

Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.