Intern kommunikationskonsulent

UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole
UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole
Intern kommunikationskonsulent
Hvis du skriver som en drøm, får energi af at formidle til mange forskellige faggrupper og ønsker at være en del af en stor uddannelses- og vidensinstitution, så har vi et spændende job til dig!
Hvorfor har vi brug for dig?
UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole er én af Danmarks største uddannelsesinstitutioner med 1000 ansatte og ca. 11.000 studerende fordelt på 5 adresser på Fyn og i Trekantsområdet. En ambitiøs organisation spredt over en stor geografi kræver effektiv intern kommunikation. Vi ønsker at styrke sammenhængskraften i organisationen med flere historier om hinanden og de resultater, vi opnår. Derfor søger vi en erfaren kommunikationskonsulent, som vil hjælpe os videre med denne ambition.
 
Om jobbet
I jobbet får du ansvar for at udvikle den interne kommunikation til forskellige formater. Du vil stå i spidsen for at udvikle, drive samt skrive nyheder til vores intranet, ligesom du vil få ansvar for en stor gruppe intranet-indholdsredaktører. Du får mulighed for at påvirke den fremtidige interne kommunikationsindsats ved at være pennefører på en helt ny kommunikationsstrategi for den interne kommunikation. Du vil desuden få ansvar for at kommunikere diverse strategier og ledelsesbeslutninger til mange forskellige målgrupper
 
Du bliver ansat i afdelingen Kommunikation og Markedsføring som består af tre teams. Du bliver en del af vores indholdsteam, som består af seks kommunikationskonsulenter, der hver især arbejder som partnere for forskellige områder i organisationen. Du vil ligeledes få et særligt partneransvar. Eftersom indholdsteamet er et helt nyt team, får du mulighed for at være med til at præge teamet fra start.
 
Kvalifikationer
Vi forventer, at du:
  • har en relevant kommunikationsuddannelse (journalist, cand. comm., cand. merc (kom) eller lignende).
  • har mindst fem års erfaring med intern kommunikation i en større organisation.
  • har konkret erfaring med forandringskommunikation, kommunikationsstrategier og storytelling.
  • har konkret erfaring med video som intern kommunikationsform.
  • har konkret erfaring med intranet som system og gerne erfaring med at projektlede udviklingsprojekter i relation til intranet.
  • forstår og kan formidle kompliceret stof og omsætte det til fængende tekster.
  • er en relationsskabende, selvsikker og skarp rådgiver, der samtidig sætter en ære i at være imødekommende, lyttende og samarbejdende.
  • forstår den omskiftelige verden i en stor politisk organisation som UCL, og at du har et blik for vores mange interne og eksterne interessenter.
  • evt. har erfaring med at udvikle og drive digitale magasiner.
 
Hvem er vi?
Afdelingen Kommunikation & Markedsføring varetager UCLs interne og eksterne kommunikation samt et hav af forskellige marketing- og eventopgaver.
 
Vi arbejder hver dag målrettet på at markedsføre og profilere UCLs mange uddannelser og et stort udbud af kurser og efter-og videreuddannelser.  Vi stræber efter at opnå en markant position på uddannelsesmarkedet og vi ønsker at indtage markedet med tydelig digital tilstedeværelse.
 
Afdelingen har 15 konsulenter fordelt på tre teams, som sammen koordinerer og kvalitetssikrer UCLs kommunikation, så den er sammenhængende og strategisk.  Vi lægger vægt på at have en effektiv, sjov og nytænkende arbejdsdag, hvor vi prioriterer at have plads til at afprøve nye veje.
 
Ansættelsesvilkår
Du vil blive ansat den 1. oktober 2019.
Ansættelse sker på overenskomstvilkår i henhold til organisationsaftale mellem Finansministeriet og relevant faglig organisation.
Dit primære ansættelsessted vil være Niels Bohrs Allé 1, 5230 Odense M. Du må dog påregne, at der kan finde møder og andre aktiviteter sted på UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskolens øvrige lokationer i Vejle, Jelling og Svendborg.
 
Vil du vide mere?
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte kommunikations- og markedsføringschef Kirsten Eskildsen på kies@ucl.dk eller 20189299 (i både dag- og aftentimer samt weekend).
 
Ansøgning
Send din ansøgning, CV og bilag senest den 14. august 2019.
Samtaler afholdes den 20. august 2019.
 
Vi glæder os til at læse din ansøgning!
 
Skriv venligst i din ansøgning, at du har set annoncen på Kforum

Frist: 14. august

Frist: 14. august

Info

Virksomhed
UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole
Stillingsbetegnelse
Intern kommunikationskonsulent
Kontakt
Kirsten Eskildsen
kies@ucl.dk
Telefon: 20189299
Website
Indrykningsdato
05-07-2019
Ansøgningsfrist
14. august
Adresse
UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole
Niels Bohrs Allé 1
5230 Odense M

Yderligere info

Få nyhedsbrev

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.

Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.