Kommunikationsmedarbejder

UC SYD
UC SYD
Erfaren strategisk kommunikationsmedarbejder
Er du til strategisk kommunikation, ledelseskommunikation og politisk interessevaretagelse? Har du praktisk erfaring? Kan du skrive og kommunikere, så det virker?
Så er du lige den, vi søger til en ny stilling som strategisk kommunikationsmedarbejder ved UC SYD.  Vi er på udkig efter en erfaren, analytisk og kreativ kommunikatør med nogle års praktisk erfaring. Du har arbejdet med ledelseskommunikation, interessevaretagelse, pressearbejde, journalistik eller rådgivning. Allerhelst har du erfaring med det hele eller det meste. Du skriver sikkert, skarpt og hurtigt uanset, om det er en pressemeddelelse, et debatindlæg, en tale, en kronik, et oplæg til bestyrelsen eller en intern nyhed. 
 
Vi forventer, at du kan arbejde på tværs af medier, uanset om de er trykte, online eller sociale. Og uanset om målgruppen er politikere, interessenter, samarbejdspartnere, medarbejdere eller studerende. Hvis du kan lave en håndholdt video eller fotografere, er det et stort plus. 
 
Du får en central rolle i Kommunikation, der er en del af den nyetablerede Strategisk enhed. Du skal være med til at løfte det strategiske arbejde, så vi bedre understøtter ledelsen på de strategiske indsatsområder og på ledelseskommunikationen, og samtidig styrker UC SYD’s interessevaretagelse og synlighed i den offentlige debat. Derfor en fordel, hvis du allerede følger med i den uddannelsespolitiske debat eller er i stand til hurtigt at sætte dig ind i det væsentligste. 
 
Du skal primært arbejde med strategisk kommunikation, men også være klar til at give en hånd med, når det handler om rekruttering af studerende til vores grunduddannelser og videreuddannelser.  
 
Du er i stand til at begå dig i en kompleks organisation, hvor der er mange interesser i spil, og du formår at etablere et tillidsfuldt samarbejde på tværs af organisationen og med såvel medarbejdere som ledere. 
 
Du arbejder kvalitetsbevidst, ambitiøst og engageret. Du er ikke bange for at udfordre dig selv og være med på et hold, der tør gå nye veje. Du stiller gerne dine kompetencer og viden til rådighed for andre, og ser også fordelen i at trække på andres viden og erfaring. Du kan arbejde med opgaver, der kræver koordinering og overblik, og samtidig løse opgaver her og nu. Ja, forbered dig på, at det er et travlt og ofte uforudsigeligt miljø, du kommer til at arbejde i. 
 
Du har en relevant videregående uddannelse. Det er ikke afgørende hvilken, det afgørende er din erfaring, din strategiske forståelse og om du kan og vil. 
 
Vi tilbyder 
Et spændende, udfordrende og krævende fuldtidsjob i en organisation i stærk udvikling. Du får gode kolleger og et godt, travlt arbejdsmiljø med en uformel, munter og tillidsfuld omgangsform. Vi giver gode muligheder for faglig udvikling og en høj grad af selvstændighed i jobbet. 
 
Ansættelse 
Tiltrædelse pr. 1. februar 2019. Du ansættes i Kommunikation med reference til kommunikationschefen. Løn og ansættelsesvilkår i henhold til overenskomsten. 
 
Tjenestestedet er Campus Esbjerg, men du skal være indstillet på, at skulle løse opgaver på vores campusser i Kolding, Haderslev og Aabenraa. 
 
Ansøgning 
Send din ansøgning på dette link.  Ansøgningsfrist onsdag den 28. november 2018 kl. 24.00. Samtaler gennemføres 10. december på Campus Esbjerg. 
 
Yderligere information 
Kommunikationschef Hans Christian Nedobrowsky, tlf. 7266 2041, hcne@ucsyd.dk  
Chefkonsulent og tillidsrepræsentant Susan Rasmussen, tlf. 7266 2043, sura@ucsyd.dk 
 
Om os 
UC SYD uddanner lige nu ca. 6.000 studerende til professionsbachelorer. De bliver for eksempel lærere, pædagoger, ergoterapeuter, sygeplejersker eller lyddesignere. Mange af dem vender tilbage for at videreuddanne sig hos os senere i livet. Samtidig forsker vi i professionernes felter og driver udviklingsprojekter i blandt andet børnehaver, skoler og på sygehuse. Sammenhængen mellem uddannelse, forskning og udvikling er et vigtigt pejlemærke for os.        
 
Vi er 700 ansatte på fire campusser i Sydjylland. Vi er glade for vores regionale forankring og har et tæt samarbejde med offentlige og private organisationer.
 
Læs mere om os på ucsyd.dk.  
 
På linket hvor du skal søge jobbet, finder du også fortællinger om, hvordan det er at være medarbejder ved UC SYD.  
Kender du ikke Esbjerg, finder du nyttige oplysninger på energimetropol.dk.    
Skriv venligst i din ansøgning, at du har set annoncen på Kforum

Frist: 28. november

Frist: 28. november

Info

Virksomhed
UC SYD
Stillingsbetegnelse
Kommunikationsmedarbejder
Kontakt
Hans Christian Nedobrowsky
hcne@ucsyd.dk
Telefon: 72 66 20 41
Website
Indrykningsdato
07-11-2018
Ansøgningsfrist
28. november
Adresse
UC SYD
Degnevej 16
6705 Esbjerg

Yderligere info

Få nyhedsbrev

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.

Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.