Kommunikationschef

UC SYD
UC SYD
”Det handler om at blive professionel. Med både hoved, hånd og hjerte.” UC SYD Strategi 2025
Vil du stå i spidsen for kommunikationsafdelingen og det internationale område hos en stor uddannelsesinstitution? Kan du yde kommunikationsfaglig sparring og rådgivning til den øverste ledelse, og har du lyst til i samarbejde med rektor og direktionen at sætte de strategiske rammer for både den interne og den eksterne kommunikation?
Din hovedopgave som kommunikationschef vil være at sætte den strategiske retning for UC SYDs eksterne kommunikation og herigennem tegne UC SYDs profil som en proaktiv, toneangivende og attraktiv uddannelsesinstitution og samarbejdspartner endnu tydeligere, både lokalt og i det syd- og sønderjyske, men også nationalt og internationalt.

Du bliver en del af en organisation i forandring, og som kommunikationschef vil du have en central rolle i at skabe det, der skal kendetegne UC SYD fremadrettet. Du forventes at implementere et skift i den eksterne kommunikation, så der opnås et større fokus på formidling af retning, værdier og kultur, og dette forudsætter også en ny overordnet retning internt.

Du bliver chef for kommunikationsafdelingen, der har ti dygtige og specialiserede medarbejdere, der bl.a. varetager den eksterne og den interne kommunikation og den studenterrettede kommunikationsindsats samt har ansvaret for UC SYDs digitale medier. Samtidig bliver du chef for den internationale afdeling, der består af en leder, tre medarbejdere og 12 tilknyttede internationale koordinatorer, som varetager opgaver tæt på uddannelsernes dagligdag. Medarbejdergruppen har en bred vifte af kompetenceprofiler og er kendetegnet ved høj faglighed, stort engagement og fokus på kvalitet. 

Du kommer med en relevant faglig baggrund og ledelseserfaring samt kendskab til uddannelsesverdenen. Du er en dygtig og proaktiv netværker og en strategisk stærk leder og sparringspartner, der kan omsætte strategi og politiske mål til retningssættende relevant kommunikation, og du formår at levere en kommunikationsindsats af høj kvalitet rettidigt – også når det går stærkt. Du motiveres af at lede og indgå i en kultur, hvor hoved, hånd og hjerte fylder.

Du kan læse meget mere om stillingen i job- og personprofilen (pdf) her samt finde kontaktoplysninger på både rektor og Genitors konsulent. Du kan også læse og se mere om UC SYD på www.ucsyd.dk og i videoen her: https://youtu.be/NL6Ff10toEc

Du kan søge stillingen via knappen nedenfor.

Ansøgningsfristen er torsdag den 4. november 2021.
Skriv venligst i din ansøgning, at du har set annoncen på Kforum

Frist: 4. november

Frist: 4. november

Info

Virksomhed
UC SYD
Stillingsbetegnelse
Kommunikationschef
Kontakt

Website
Indrykningsdato
14-10-2021
Ansøgningsfrist
4. november
Adresse
UC SYD

Yderligere info

Få nyhedsbrev

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.