JOURNALIST OG STORYTELLER

UC SYD
UC SYD
OPSØGENDE JOURNALIST OG STORYTELLER - PROJEKTANSÆTTELSE
Der er mange gode historier om UC SYD, der venter på at blive fortalt. På uddannelserne, blandt de studerende og underviserne, i Forskningsafdelingen, blandt ledere og chefer. Du skal finde dem og fortælle dem. UC SYD er en attraktiv og betydningsfuld uddannelses- og vidensinstitution, og det skal mange flere vide. Derfor har vi brug for dig. Du bliver projektansat i et år med mulighed for forlængelse.

Din profil og baggrund
Vi søger en opsøgende, velskrivende journalist og storyteller. Hvis du også kan producere håndholdt video, fotografere og podcaste, giver det ekstra point.

Du har arbejdet med journalistik og storytelling i nogle år. Det journalistiske håndværk mestrer du på højt niveau, og du skriver, så det er en fornøjelse at læse. Du kan spotte den gode historie, som du fortæller videre med engagement, overskud, uden omsvøb og fejlfrit på tværs af målgrupper og medier. Du har et godt netværk i pressen og kan tilrettelægge og eksekvere en sammenhængende presseindsats. Du skal også være klar til at rådgive rektorat, chefer og ledere om pressehåndtering. Du har en relevant uddannelse, gerne som journalist.

 

Krav til dig
Du er engageret, idérig og kreativ og samtidig struktureret, analytisk og strategisk tænkende. Du er præcis og skarp ned i detaljerne og mestrer overblikket over helheden. Du arbejder selvstændigt, men værdsætter også gode samarbejdsrelationer Du er opsøgende, nysgerrig og dialogskabende, både i forhold til dine kilder og kolleger og i forhold til pressen.
God humoristisk sans og erfaring fra en større, kompleks organisation er heller ikke af vejen.

 

Om afdelingen
Du bliver en central medarbejder i et team på ti i Kommunikation, der er en del af Strategisk enhed. Vi arbejder med kommunikation, markedsføring, presse, strategisk interessevaretagelse, intern kommunikation, ledelseskommunikation og studenterrettede aktiviteter, bl.a. studentertrivsel og fastholdelse.

Arbejdsopgaverne spænder vidt, og vi hjælper hinanden, så du skal være indstillet på at give en hånd med ved løsningen af andre kommunikationsopgaver, når det brænder på. Du får gode kolleger og et godt, travlt arbejdsmiljø med en uformel, munter og tillidsfuld omgangsform.

 

Vi tilbyder
En spændende, udfordrende og krævende stilling på fuld tid i foreløbigt et år med mulighed for forlængelse. Samt gode muligheder for faglig udvikling og en høj grad af selvstændighed i jobbet.
Tiltrædelse snarest muligt og gerne pr. 1. april 2020. Du ansættes i Kommunikation med reference til kommunikationschefen. Ansættelse og aflønning sker i henhold til gældende overenskomst.
Tjenestestedet er Campus Esbjerg, men du skal være indstillet på ofte at skulle løse opgaver på vores campusser i Kolding, Haderslev og Aabenraa.

 

Information
Send din ansøgning via linket nederst på denne side. Ansøgningsfrist mandag 17. februar 2020 kl. 23.59. Medsend gerne prøver på dit skriftlige arbejde og links til dine digitale produktioner.

Du er velkommen til at kontakte os:
Kommunikationschef Hans Christian Nedobrowsky, 7266 2041, hcne@ucsyd.dk
Strategisk kommunikationsmedarbejder Peter Rahbek Elbrønd, 7266 2057, prel@ucsyd.dk
Webmaster og tillidsrepræsentant Susan Rasmussen, 7266 2043, sura@ucsyd.dk

Samtaler gennemføres 24. februar 2020 i på Campus Esbjerg.

 

Om os
UC SYD uddanner lige nu ca. 6.000 studerende til professionsbachelorer. De bliver f.eks. lærere, pædagoger, ergoterapeuter, sygeplejersker og lyddesignere. Mange vender tilbage for at videreuddanne sig hos os senere i livet. Samtidig forsker vi i professionerne og driver udviklingsprojekter, f.eks. i børnehaver, på skoler og sygehuse. Vi er 700 ansatte på fire campusser i Sydjylland. Vi er glade for vores regionale forankring og har et tæt samarbejde med offentlige og private organisationer.

Skriv venligst i din ansøgning, at du har set annoncen på Kforum

Frist: 17. februar

Frist: 17. februar

Info

Virksomhed
UC SYD
Stillingsbetegnelse
JOURNALIST OG STORYTELLER
Kontakt
Hans Christian Nedobrowsky
hcne@ucsyd.dk
Telefon: 7266 2041
Website
Indrykningsdato
03-02-2020
Ansøgningsfrist
17. februar
Adresse
UC SYD

Yderligere info

Få nyhedsbrev

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.

Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.