Kommunikationsmedarbejder

Ubberup Højskole
Ubberup Højskole
Inspirerende og resultatorienteret kommunikationsmedarbejder
Vi søger en selvstændig kommunikationsmedarbejder, der kan inspirere kollegaerne og kan lide konkrete resultater i arbejdet. Erfaring med styring, udvikling og drift af hjemmeside, SoMe og PR er centralt for os. På Danmarks førende livsstilshøjskole, Ubberup, arbejder du med hele kommunikationspaletten og indgår i en stab af medarbejdere, der brænder for idræt, ernæring, samfund, psykologi, coaching og kreative fag. Du har din hverdag på en folkehøjskole, med højt til loftet og plads til alle, der vil indgå aktivt i socialt samvær.
Som vores kommunikationsmedarbejder er du den, der sætter spotlight på højskolen hele året. Du er omdrejningspunkt og drivkraft for vores markedsføring og du er krumtappen i vores elevrekruttering. Tre gange årligt skal 80 elever starte på Ubberup Højskole.
 
Som kommunikationsmedarbejder på Ubberup Højskole skal du:
  • Varetage den daglige drift og optimering af skolens hjemmeside https://www.ubberup.dk/ Som en del heraf er du ansvarlig for både SEO-optimering og Google-annoncering.
  • Drive og optimere vores sociale kanaler – primært Facebook og Instagram.  Du kan formidle både hyggelige, faglige og informationsrige posts og er velbevandret i brug af fx Business Manager.
  • Være velskrivende og have erfaring med både pressemeddelelser, artikler og posts til sociale medier. Dine tekster er vores ansigt udadtil.
  • Have blik for stil og detalje. Det er en fordel, hvis du kan håndtere et kamera og har erfaring med at tage billeder, der egner sig til hjemmeside, SoMe og PR.
  • Være produktionsansvarlig for pjecer, brochurer, posters mv.
  • Aktivt arbejde med forskellige strategier til rekruttering af elever.
Du skal være lidt af blæksprutte med et stort batteri fuld af god energi. Du har daglig dialog med skolens fagpersonale, skriver og redigerer blogindlæg, klummer og pressemeddelelser samtidig med at du undersøger elevernes motivation for at komme til Ubberup. Du er drivkraften, der sikrer, at både den faglige og menneskelige viden på Ubberup Højskole når ud til kommende elever, kommuner, politikere mv.
 
Vores faglige forventninger til dig:
Vi har brug for, at du er virkelig god til at styre din egen tid, overholde deadlines og er en drivkraft i forhold til at øge kendskabet til vores skønne højskole og gode arbejdsplads. Du indgår i et lille team, hvor vi er meget afhængige af hinanden og hvor fleksibilitet betyder meget.
Vi forestiller os, at du har minimum fem års erfaring fra en kommunikationsstilling - gerne i en mindre organisation, så du er vant til at varetage mange forskellige opgaver. Du er:
  • journalist eller kommunikationsuddannet
  • fagligt opdateret via kurser, workshops mv. inden for web og SoMe
  • en engageret og dygtig netværker. Du har ikke kommunikationskollegaer på Ubberup Højskole, så du skal have og opbygge faglige netværk omkring dig. Du opdyrker relationer til kommuner, regioner og medier.
  • Samarbejdsmindet. Du leder samarbejder med bureauer om SEO, web, kommunikation, film mv.
Hvis du har indgående kendskab til højskolen som fænomen og institution i Danmark er det absolut en fordel. Højskolen er en vigtig spiller i samfunds- og uddannelsesdebatten, og de tematikker vil vi gerne kommunikere om. Det er yderligere absolut en fordel, hvis du har kendskab til sammenhængen mellem uddannelsessystemet og det kommunale system.
 
Søg stillingen:
Du kan læse mere om os, om at ændre livsstil og om hverdagen på Ubberup Højskole på www.ubberup.dk
 
Vil du vide mere om stillingen og om Ubberup Højskole, så tag endelig kontakt til Lone Sloth Møller, administrativ leder på telefon 20 95 13 22.  
 
Arbejdstid: 30 - 37 timer
 
Ansøgningsfrist: Mandag d. 7. oktober 2019
 
Samtaler: Afholdes onsdag d. 23. oktober 2019.
 
Tiltrædelse: 1. december 2019 eller hurtigst muligt derefter.
 
 Du skal sende din ansøgning samt CV til Lone Sloth Møller, administrativ leder: lone@ubberup.dk
 
Skriv venligst i din ansøgning, at du har set annoncen på Kforum

Frist: 7. oktober

Frist: 7. oktober

Info

Virksomhed
Ubberup Højskole
Stillingsbetegnelse
Kommunikationsmedarbejder
Kontakt
Lone Sloth Møller
lone@ubberup.dk
Telefon: 20 95 13 22
Website
Indrykningsdato
11-09-2019
Ansøgningsfrist
7. oktober
Adresse
Ubberup Højskole
Højskolevej 6
4400 Kalundborg

Yderligere info

Få nyhedsbrev

Kursus

Uddannelse: Rådgiver i intern kommunikation

Kurset er udsolgt - tilmeld dig hvis du vil på venteliste

Se alle Bliv klogere

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.

Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.