Erfaren digital kommunikationskonsulent

TV2
TV2
TV 2 kommunikation søger erfaren digital kommunikationskonsulent
Kan du skabe sammenhæng i den digitale kommunikation på tværs af interne og eksterne kanaler i et af Danmarks største mediehuse? Er du en erfaren digital kommunikationskonsulent? Kan du arbejde i både backend og frontend? Kan du også udvikle og producere indhold, der skaber engagement? Så kom med ombord på TV 2s transformation, hvor vi fremtidssikrer TV 2s stærke public service-position under overskriften ”TV 2 PLAY til alle”.

For at understøtte TV 2s transformation vil TV 2 Kommunikation i de kommende år arbejde målrettet med at styrke fortællingen om TV 2s corporate brand og purpose – hvem vi er, hvad vi står for, og hvad vores bidrag er til det samfund, vi er en del af. Vi står over for en corporate brand-rejse, hvor vi skal have udviklet et nyt udtryk og en ny fortælling på tværs af vores platforme - koncernsite, intranet og vores corporate SoMe-platforme. Derfor søger TV 2 kommunikation en erfaren, digital kommunikationskonsulent, der får ansvaret for at drive og udvikle vores interne og eksterne corporate kommunikationskanaler. Du får det overordnede ansvar for alle kanalerne, men du skal også planlægge og eksekvere indhold, kampagner og temaer i tæt samarbejde med koncernens andre specialister, så der optimeres samt skabes sammenhæng og fremdrift på tværs af vores kanaler, så vi sikrer det mest effektfulde udkomme.

Du har solide kompetencer inden for digital kommunikation og udvikling. Du er fortrolig med at arbejde i CMS, og du kan samarbejde med både eksterne udviklere og intern IT om at drifte og udvikle vores kanaler.

Som digital kommunikationskonsulent har du overblik over, hvad der sker i hele koncernen. Du kan identificere den gode historie og skrive engagerende indhold. Og så ved du, hvordan man bedst får alt det fantastiske indhold til at leve både internt og eksternt. Du vil arbejde tæt sammen med dine kolleger i TV 2s kommunikations- og marketingsafdeling samt have en bred berøringsflade i TV 2.

Du indgår i et team, hvor vi håndterer en vifte af corporate kommunikationsopgaver. Du skal fortrinsvis arbejde med digital kommunikation, men vi forventer, at du kan løfte bredt sammen med kollegaerne i corporate kommunikation. Dertil er det essentielt, at du forstår at samarbejde på tværs af afdelinger og faglige profiler.

Du lander i en kommunikationsafdeling, som arbejder professionelt med alle dele af TV 2s kommunikation, herunder corporate kommunikation, proaktiv PR og programkommunikation. Kommunikationsafdelingen hører sammen med TV 2 Marketing, og derfor vil du blive en del af et stærkt område med godt 100 dygtige kolleger.

Du får ansvaret for:

 • TV 2s corporate kanaler – hjemmeside, intranet, sociale medier

 • Løbende udvikling af de forskellige kanaler – både indholdsmæssigt og teknisk

 • Udvikling af contentplaner, indhold og koncepter

 • Projektstyring, planlægning og eksekvering af engagerende og kreativt indhold og strategiske indsatser

Dine kvalifikationer:

 • Erfaren og struktureret digital kommunikationskonsulent, projektleder og planlægger

 • Mindst fem års erfaring fra medievirksomhed, bureau eller en større organisation/virksomhed/NGO med fokus på digital kommunikation

 • Kan skabe og skrive fængende indhold

 • Kendskab til billedredigering/videoredigering/grafik

 • Kendskab til CMS og backend, Google Analytics, Google Search Console, SoMe- og SEO-værktøjer

 • Følger med i trends og udvikling inden for forskellige platforme

 • Du er sikkert uddannet inden for journalistik, kommunikation eller IT

 • Du er udadvendt og konstruktiv, og du trives godt i et travlt og uformelt miljø, hvor vi også har det sjovt sammen.

 

Samtaler afholdes løbende, og stillingen besættes, når den rette kandidat er fundet.

Ansøgningsfrist:
Løbende

Såfremt du ønsker at høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte 
Lise Borup Krogsgaard
Kommunikationschef
lkro@tv2.dk
Tlf.: 2989 9229
Skriv venligst i din ansøgning, at du har set annoncen på Kforum

Frist: Hurtigst muligt

Frist: Hurtigst muligt

Info

Virksomhed
TV2
Stillingsbetegnelse
Erfaren digital kommunikationskonsulent
Kontakt
Lise Borup Krogsgaard
lkro@tv2.dk
Telefon: 2989 9229
Website
Indrykningsdato
03-11-2021
Ansøgningsfrist
Hurtigst muligt
Adresse
TV2

Yderligere info

Få nyhedsbrev

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.