Kommunikationskonsulent

TV2
TV2
Kommunikationskonsulent til corporate kommunikation hos TV 2
Vil du arbejde med kommunikation, der binder virksomheden sammen og skaber forståelse, engagement og ejerskab? Og har du erfaring med effektiv lederkommunikation, der sikrer tværgående dialog og fælles retning? Så kom med ombord på TV 2s transformation, hvor vi fremtidssikrer TV 2s stærke public service-position under overskriften ”TV 2 PLAY til alle”.

For at understøtte TV 2s transformation vil TV 2 Kommunikation i de kommende år arbejde målrettet med at styrke fortællingen om TV 2s corporate brand og purpose – hvem vi er, hvad vi står for, og hvad vores bidrag er til det samfund, vi er en del af. Internt skal kommunikationen være med til at binde TV 2 sammen, og med et øget fokus på lederkommunikationen skal vi være med til at bane vejen for det tværgående udviklingsarbejde, som er nødvendigt, for at vi når i mål med transformationen.

Om jobbet
Som vores nye kommunikationskonsulent med seniorerfaring skal du være med til at understøtte TV 2s transformation. Derfor er det vigtigt, at du brænder for forandrings- og adfærdskommunikation, og at du kommer med en solid erfaring og forståelse for, hvordan den rette kommunikation kan understøtte udviklingen af virksomheden.

Du indgår i et team, hvor vi håndterer en vifte af corporate kommunikationsopgaver. Du skal fortrinsvis arbejde med intern kommunikation, men vi forventer, at du kan løfte bredt sammen med kollegaerne i corporate kommunikation.

Du er med til at definere og eksekvere strategien for TV 2s interne kommunikation, og du får ansvar for at drive større kommunikationsprojekter. Derfor er det afgørende, at du trives i spændet mellem det strategiske og operationelle niveau. Du vil blandt andet arbejde med udarbejdelse af kommunikationsplaner og årshjul, samt udvikling af forskellige nye kommunikationsformater, som peger op i vores overordnede kommunikationsstrategi.

Derudover får du ansvaret for vores lederkommunikation, som er et centralt udviklingsområde. Opgaverne er blandt andet at udvikle nye værktøjer, udarbejde nyhedsbreve på vegne af topledelsen og at tilrettelægge og facilitere workshops og netværksmøder for alle TV 2s 150 ledere.

Du lander i en kommunikationsafdeling, som arbejder professionelt med alle dele af TV 2s kommunikation, herunder corporate kommunikation, proaktiv PR og programkommunikation. Kommunikationsafdelingen hører sammen med TV 2 Marketing, og derfor vil du blive en del af et stærkt team med godt 100 dygtige kolleger.

Om dig

TV 2 er et stort hus med masser af aktiviteter, og derfor er det essentielt, at du forstår at samarbejde på tværs af afdelinger og faglige profiler. Vi forventer, at du kan nikke genkendende til nedenstående:

  • Du har en relevant videregående uddannelse og solid erfaring med intern kommunikation og lederkommunikation fra en større virksomhed.

  • Du har erfaring med rådgivning af ledere, og du kan begå dig i ledelsesfora uden selv at have lederansvar.

  • Du har et højt fagligt niveau og mestrer spændet fra strategisk rådgivning og udvikling til eksekvering.

  • Du arbejder selvstændigt, men er samtidig en teamplayer, som kan skabe relationer og samarbejde i en stor organisation med mange stakeholders.

  • Du er proaktiv og god til at spotte den gode historie, som du evner at udkomme mest effektivt med.

  • Du er udadvendt og konstruktiv, og du trives godt i et travlt og uformelt miljø, hvor vi også har det sjovt sammen.

  • Du har mindst 10 års erfaring med corporate kommunikation

 

Samtaler afholdes løbende, og stillingen besættes, når den rette kandidat er fundet.

 

Ansøgningsfrist:
Løbende

 
Såfremt du ønsker at høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte 
Lise Borup Krogsgaard
Kommunikationschef
lkro@tv2.dk
Tlf.: 29899229
Skriv venligst i din ansøgning, at du har set annoncen på Kforum

Frist: Hurtigst muligt

Frist: Hurtigst muligt

Info

Virksomhed
TV2
Stillingsbetegnelse
Kommunikationskonsulent
Kontakt
Lise Borup Krogsgaard
lkro@tv2.dk
Telefon: 2989 9229
Website
Indrykningsdato
20-09-2021
Ansøgningsfrist
Hurtigst muligt
Adresse
TV2

Yderligere info

Få nyhedsbrev

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.