Kampagneleder

TV2
TV2
Kampagneleder til TV2 Marketing
Er du mand eller kvinde for at bringe TV 2s store underholdningsformater ud til brugerne gennem stærke tværmediale og engagerende kampagner? Har du store ambitioner, marketingstrategisk tyngde, og er du en blændende projektleder oveni? Så er du måske den rette kandidat til stillingen som kampagneleder for underholdning i TV 2 Marketing.

Ansvars- og jobområder

Vi søger en erfaren kampagneleder, med gennemslagskraft og et stærkt personligt drive til at udvikle kampagnestrategier og projektlede kampagner for TV 2s store underholdningsformater.

Du vil indgå som en del af TV 2s brandingteam på ti faste medarbejdere, men ligeså vigtigt er dit gode og tætte samarbejde med TV 2s Programafdeling. Herudover vil du også få andre samarbejdspartnere både internt i huset såvel som i produktionsmiljøet.

Du skal være med til at sikre, at TV 2s underholdningsformater når nye højder ved, at:

  • bidrage til optimering af brandstrategi
  • projektstyre kampagnearbejdet fra A – Z
  • udvikle kampagnestrategier og sikre at kampagnerne understøtter brandstrategien
  • skrive kreative briefs og foretage briefing af kampagneteamet
  • i samarbejde med vores medierådgiver lægge medieplaner, hvor alle husets egne platforme, eksterne medier og sociale medier spiller optimalt sammen
  • sikre, at alle kampagneelementer er på brief og på brand
  • bruge din kommercielle flair på at sætte og opfølge på bl.a. trafik- og seertalsmål
  • motivere og inspirere dit kampagneteam, som består af flere forskellige faggrupper
  • rådgive og sparre med programmernes redaktører

 

Personprofil

Du har gennemslagskraft og et smittende engagement. Du er playmakeren, der bevarer overblikket og hurtigt finder en ny vej, når den første viser sig at ende i en blindgyde. Du er holdspiller, men har det også fint med at sidde for bordenden og slå en streg i sandet, når det er nødvendigt. Du har indsigt i mediebranchen, (digital og analog) medieadfærd, branding og content marketing. Det er et must, at du er fuldstændig hjemme i at tænke digitale- og sociale medier ind i dine projekter, ligesom du skal have store samarbejdsevner og flair for at navigere i et mediehus med mange interesser.

Hos TV 2 er ambitionerne høje, og det er vigtigt, at du er klar til at matche niveauet, og at du kan se dig selv i et dynamisk mediehus, der opererer i en omskiftelig medievirkelighed.

Vi forestiller os, at du har en marketing- eller kommunikationsuddannelse og har arbejdet en årrække som f.eks. senior projektleder, strategisk planner eller brand manager.

 

Vi tilbyder

Du bliver en del af TV 2 Marketing, som er en af landets mest ambitiøse, kreative og målbevidste marketingafdelinger. Vi leverer tilsammen flere kontakter end noget andet mediehus i Danmark.

Vi er knap 75 medarbejdere, som inkluderer marketingstrateger, brandingeksperter, medierådgivere, kreative konceptudviklere samt social media-eksperter. Tilsammen udgør vi husets medie-, design- og kreative bureau samlet under ét tag, og sammen arbejder vi for at give vores brugere den bedste brand-oplevelse.

Vi brænder for vores projekter og er stolte over at være en del af et hus, der både informerer og underholder danskerne hver eneste dag. Du kan se mere om TV 2 Marketing her.

Du vil referere til TV 2s Brandingchef.

 

Yderligere information

Send din ansøgning i dag, da samtaler afholdes løbende, og stillingen besættes, når den rette kandidat er fundet. Du kan ansøge ved at trykke "Søg stillingen" under opslaget her.

Tiltrædelse: Snarest muligt

Arbejdssted: København.

Ansøgningsfrist:

28. februar 2019
 
 
Såfremt du ønsker at høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte
Vicky Wassmann
Brandingchef
vwad@tv2.dk
Tlf.: +45 61 93 16 02
 
 
TV 2 DANMARK er en medievirksomhed med digitale ambitioner og en mangeårig, stærk position på det danske tv-marked. Virksomheden driver public service-kanalen TV 2 og nichekanalerne TV 2 ZULU, TV 2 CHARLIE, TV 2 FRI, TV 2 NEWS og TV 2 SPORT, og samlet set er kanalfamilien Danmarks mest populære.
 
Streamingstjenesten TV 2 PLAY er virksomhedens digitale betalingsunivers, mens tv2.dk og apps er TV 2s frit tilgængelige platforme. På tværs af kanaler og platforme har TV 2 kontakt med over 80 procent af danskerne i løbet af en uge. TV 2 driver public servicevirksomhed på et kommercielt grundlag, og årsomsætningen på ca. 2,8 milliarder kroner udgøres af både reklame- og abonnementssalg. TV 2 har omkring 1200 ansatte og hovedkontor i Odense. 
Skriv venligst i din ansøgning, at du har set annoncen på Kforum

Frist: 28. februar

Frist: 28. februar

Info

Virksomhed
TV2
Stillingsbetegnelse
Kampagneleder
Kontakt
Vicky Wassmann
vwad@tv2.dk
Telefon: +45 61 93 16 02
Website
Indrykningsdato
06-02-2019
Ansøgningsfrist
28. februar
Adresse
TV2
Teglholm Allé 16
2450 København SV

Yderligere info

Få nyhedsbrev

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.

Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.