Studentermedhjælper

Telenor
Telenor
Student til Kommunikation & CSR
Kan du producere historier om, hvordan gode mobilforbindelser forbinder os og løfter digitaliseringen af samfundet, og har du lyst til at arbejde med vores CSR-initiativ, #digitalpænt, der forebygger digital mobning? Drømmer du om at tilegne dig eftertragtet erfaring fra en dynamisk tele- og techvirksomhed, der er frontløber indenfor digitalisering og udgør rygraden i Danmarks digitale infrastruktur? Så er du måske vores nye studentermedhjælper i Corporate Affairs!
Du får hands-on erfaring og masser af ansvar
Som vores nye student i Telenors kommunikationsafdeling får du mulighed for at arbejde med alle aspekter indenfor intern og ekstern kommunikation. Du får lov at drive dine egne PR-projekter, der er målrettet nationale- og lokale medier, og du får en aktiv rolle i at levere relevante og engagerende historie til Telenors ca. 1.200 medarbejdere på vores interne platform Workplace by Facebook.  
 
Hos os får du mulighed for at omsætte dine kompetencer til relevant praktisk erfaring. Dine primære opgaver vil være:  
 • At skrive pressemeddelelser og besvare mediehenvendelser   
   
 • At levere interne velskrevne historier fra alle hjørner af virksomheden til Telenors medarbejdere  
   
 • At skabe content til Telenors SoMe-kanaler
   
 • At understøtte Telenors CSR-aktiviteter
   
 • At bidrage til diverse events og kommunikationsprojekter  
   
 • At hjælpe med de mange daglige opgaver, der er i en hektisk kommunikationsafdeling  
   
Den forventede arbejdstid er ca. 15-20 timer om ugen, og vi koordinerer det selvfølgeligt, så det passer med din undervisning og eksamensperioder.  

Du er en dygtig formidler og positiv af natur  
Vi ser gerne, at du er i gang med din overbygning på en relevant videregående uddannelse. Desuden forventer vi, at du er flydende til dansk i skrift og tale, samt at du både taler og skriver engelsk på forretningsniveau. Optimalt har du erfaring med dig i bagagen fra et lignende studiejob, fx fra et kommunikationsbureau eller kommunikationsafdeling. Du er en god formidler og kan snildt skrive en fængende pressemeddelelse, en engagerende intern artikel og udarbejde inspirerende SoMe-tekster.  
 
Som person er du typen, der kaster din faglige stolthed ind i alle slags opgaver – både de store, tunge projekter og de daglige rutineopgaver. Du er selvkørende, teamorienteret, åben og har en positiv personlighed. Herudover forestiller vi os, at du er konstruktiv og initiativrig og kan tage åbent imod feedback, hvis du bliver udfordret på dine ideer.  
 
What’s in it for you?  
Vi kan tilbyde dig intet mindre end en fantastisk arbejdsplads med en stærk og inspirerende kultur. Kommunikation & CSR er en del af People & Corporate Affairs, som er en stabsfunktion i Telenor Danmark. Afdelingen er ansvarlig for alle kommunikationsaktiviteter i Telenor Danmark og består af fem medarbejdere. Som studentermedhjælper rapporterer du direkte til chefen for Kommunikation & CSR.
 
Yderligere bliver du tilknyttet Telenor Student Network som arrangerer kvartalsvise events for studerende og praktikanter i Telenor. Hensigten er at give dig en dybere og bredere forretningsforståelse, som du kan trække på i dit arbejde og skabe et socialt netværk, der strækker sig udover din egen afdeling.
 
I Telenor har vi nedskrevet fire værdier-Telenor Behaviours, som guider os igennem vores arbejdsliv, og som beskriver, hvordan vi agerer ikke blot overfor vores kunder, men også overfor vores kollegaer; Vi er respektfulde, Vi holder hvad vi lover, Vi er nysgerrige og tror på udvikling, og Vi tror på at forskellighed skaber bedre løsninger mest af alt, når vi gør det sammen.

Interesseret?
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Pressechef, Alice Klitholm Duch på tlf. +45 60507093. Bemærk, at Alice har ferie i uge 30-31, så i dette tidsrum vil hun ikke være tilgængelig på telefonen. I stedet kan du i denne periode kontakte Alice pr. mail via ALKD@telenor.dk. Vi ser frem til at modtage din ansøgning, dit CV og øvrige relevante dokumenter senest den 15. august 2020.
 

 
Telenor hjælper danskerne med at skabe gode forbindelser via mobil og internet. Vores mål er at skabe sammenhæng i vores kunders digitale liv og i det danske samfund. Derfor investerer vi hvert år massivt i innovation og i udvikling af den danske teleinfrastruktur. Telenor er Danmarks næststørste teleselskab og en del af Telenor-koncernen, som opererer i hele Skandinavien og i Asien, og på verdensplan hjælper vi 186 millioner kunder med at kommunikere. I Danmark er vi ca. 1.100 medarbejdere, har 39 butikker fordelt over hele Danmark og gør hver dag vores yderste for at gøre det nemt for vores kunder at kommunikere og sikre deres forbindelse på både mobil og internet. I Danmark er CBB Mobil også en del af Telenor-familien. Du kan læse mere om os på www.telenor.dk.
Skriv venligst i din ansøgning, at du har set annoncen på Kforum

Frist: 15. august

Frist: 15. august

Info

Virksomhed
Telenor
Stillingsbetegnelse
Studentermedhjælper
Kontakt
Alice Klitholm Duch
ALKD@telenor.dk
Telefon: 6050 7093
Website
Indrykningsdato
13-07-2020
Ansøgningsfrist
15. august
Adresse
Telenor
Frederikskaj 8
1780 København K

Yderligere info

Få nyhedsbrev

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.

Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.