Studentermedhjælper

Teknologisk Institut
Teknologisk Institut
Studentermedhjælper til kommunikationsopgaver
Teknologisk Institut i Taastrup søger en kreativ og nysgerrig studentermedhjælper til alsidige kommunikationsopgaver.  

I center for Energieffektivisering og Ventilation på Teknologisk Institut løser vi mange forskelligartede opgaver, hvilket bl.a. indebærer udvikling af ny teknologi, kunderådgivning, energieffektivisering og indeklimaoptimeringer i bygninger og industri. Vi har desuden adskillige laboratorier, hvor vi udfører tests. Derudover administrerer vi en række sekretariater, som vores kommende studentermedhjælper bl.a. kommer til at løse opgaver for. Vores dygtige kollegaer i centret, arbejder hver dag med komplekse projekter, som du skal hjælpe med at skabe fokus og opmærksomhed på ved hjælp af bl.a. artikler, content til sociale medier eller nyhedsbreve.

Du får gode muligheder for at bruge dine kreative evner i løsningen af en række forskellige kommunikationsopgaver, hvor du er med til at sikre, at vores tekniske projekter og opgaver bliver formidlet effektivt og interessant. Vi forventer ikke, at du er ekspert i energi, indeklima eller miljøbesparelser, men vi håber du er nysgerrig på at lære og har en interesse for den grønne omstilling.

Du vil bl.a. komme til at:

Stå for formidling relateret til forskningsprojekter og kommercielle opgaver fx gennem artikler, pressemeddelelser, trykte materialer og videoer
Bidrage til strategisk planlægning af kommunikationsindsatser
Producere og layoute rapporter, artikler og nyhedsbreve
Producere indhold til vores hjemmesider
Skrive tekster til nyhedsbreve og LinkedIn
Bidrage til at markedsføre, planlægge og afholde temadage og konferencer
Vi tilbyder 10-15 timer om ugen i et stærkt fagligt miljø, hvor dine kollegaer i vores energiantropologiske team, står klar til at hjælpe dig.

 

Hvem er du?
Vi ser gerne, at du er i gang med en kommunikationsfaglig, videregående uddannelse. Du skal kunne arbejde selvstændigt og proaktivt, og vi forventer, at du kan byde ind med nye idéer til kommunikationen omkring centret.

Du er kreativ, skriver fængende og er ikke bange for at sætte dig ind i og formidle viden inden for et teknisk og komplekst område. Du har et øje for grafik og ønsker at arbejde med visuel kommunikation. Det er en fordel, hvis du har kendskab til Adobe programmer, men det er ikke et krav.  Derudover kommer du til at arbejde med WordPress og MailChimp.

 

Energieffektivisering og Ventilation
Energieffektivisering og Ventilation på Teknologisk Institut, består af projektledere og faglige specialister, der er førende inden for deres felt og som brænder for at bidrage til den grønne omstilling. Vi har en stærk profil inden for forskning, udvikling, dokumentation, rådgivning og formidling, såvel nationalt som internationalt. Vores indsats bidrager til dansk erhvervslivs globale konkurrenceevne.

 

Kontakt
Hvis du har spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte sekretariatsleder Kai Borggreen på tlf. 7220 2412.

Vi inviterer løbende til samtaler så send din ansøgning hurtigst muligt, dog senest den 26. august 2022. 

Skriv venligst i din ansøgning, at du har set annoncen på Kforum

Frist: 26. august

Frist: 26. august

Info

Virksomhed
Teknologisk Institut
Stillingsbetegnelse
Studentermedhjælper
Kontakt
Kai Borggreen
kbo@teknologisk.dk
Telefon: 7220 2412
Website
Indrykningsdato
02-08-2022
Ansøgningsfrist
26. august
Adresse
Teknologisk Institut
Gregersensvej 1
2630 Taastrup

Yderligere info

Få nyhedsbrev

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.