Pressekonsulenter

Teknik- og Miljøforvaltningen
Teknik- og Miljøforvaltningen
Pressekonsulenter til Københavns Kommune
Vi har brug for to nye kolleger, som skal hjælpe os med at blive Danmarks bedste presseteam. Hvis du kan lytte og formidle tingene, som de er, bør du søge.

Teknik- og Miljøforvaltningen i København vil være Danmarks bedste offentlige forvaltning. Det bliver vi blandt andet ved at sikre, at vi lytter til københavnere, virksomheder og andre interessenter, når vi sammen med vores politiske udvalg og borgmesteren udvikler hovedstaden.

 

Danmarks bedste forvaltning skal selvfølgelig have landets bedste presseafdeling. For at opnå det har vi netop lagt borgmesterens og forvaltningens presseteams sammen, så vi kan bruge vores kræfter i en samlet enhed. Hvis du vil være en del af holdet, har vi nu to ledige stillinger som pressekonsulenter.

 

Det nye presseteam er ledelsesmæssigt forankret på rådhuset tæt på borgmester og direktion. Men meget af din tid vil du bruge tæt på forvaltningens afdelinger for at understøtte deres dialog med pressen. Hvordan vi nærmere organiserer os, tager vi stilling til, når vores to nye kollegaer er ansat. Derfor kan vi ikke tilbyde dig faste rammer fra starten – du vil til gengæld få stor medindflydelse på dit kommende arbejdsliv.

 

Vil du være en del af holdet, skal du både evne at skabe overskrifter, når Teknik- og Miljøudvalget træffer beslutninger, der bringer os nærmere på målet om at skabe verdens bedste cykelby, blive den første CO2-neutrale hovedstad eller forberede byen på klimaforandringerne. Du skal også evne at forberede københavnerne på den støj og de trafikomlægninger, der er forbundet med at etablere nye cykelstier og sikre byen mod skybrud og stormflod. Og ikke mindst skal du evne at oversætte forvaltningens store faglighed, så københavnerne kan få indsigt i og påvirke udviklingen af byen.

 

Sammen med os andre skal du også kunne håndtere vores mange dag til dag-henvendelser fra pressen, rådgive ledelse og fagpersoner i pressesager og lave presseberedskaber.

 

Det gør vi os af forestillinger om dig

 • Du er proaktiv og har næse for de gode historier, og du kan få journalister til at interessere sig for dem

 • Du kan formidle selv komplekse og tekniske problemstillinger på en vedkommende måde

 • Du har styr på medielogikken og forståelse for journalisternes behov

 • Du evner at samarbejde med mange kollegaer med forskellige baggrunde, som arbejder med en bred vifte af områder og aktiviteter

 • Du har en stor kærlighed og et godt kendskab til København  

 • Du har lyst til at medvirke til at opbygge et nyt presseteam med ambitionen om at blive Danmarks bedste

 •  
 

Det kan vi tilbyde dig

 • Du får lov til at sætte dine tydelige fingeraftryk på det team, du bliver en del af

 • Du bliver en del af en spændende forvaltning med mange fagligheder og et fælles mål om at gøre København til en endnu bedre by at bo i

 • Et fællesskab, hvor der er plads til andet og mere end arbejde

 • Erfaring med pressearbejde fra en af Danmarks mest medieomtalte kommunale forvaltninger


 •  

Forventet tiltrædelse den 1. april.

 

Yderligere oplysninger
Du kan få yderligere oplysninger om stillingen ved at kontakte pressekonsulent Lone Torp på 5120 8456 eller pressekonsulent Andreas Hein på 5136 4494


Du kan læse mere om Teknik- og Miljøforvaltningen her

 

Søg via nedenstående link senest søndag den 23. februar 2020 
Vi vil gennemføre samtaler i uge 9.

 

Om Teknik- og Miljøforvaltningen
Forvaltningen varetager myndighedsopgaver og servicerer borgere og erhvervsliv, blandt andet inden for miljøområdet, lokalplanlægning, byfornyelse, byggesagsbehandling og trafikområdet. Desuden er det Teknik- og Miljøforvaltningen, der står for renholdelse, vedligeholdelse og udvikling af byens veje og parker, foretager parkeringskontrol og driver de københavnske kirkegårde. Vi beskæftiger ca. 2.050 medarbejdere og administrerer et bruttobudget på knap 3 mia. kr

Skriv venligst i din ansøgning, at du har set annoncen på Kforum

Frist: 23. februar

Frist: 23. februar

Info

Virksomhed
Teknik- og Miljøforvaltningen
Stillingsbetegnelse
Pressekonsulenter
Kontakt
Lone Torp
Telefon: 5120 8456
Website
Indrykningsdato
06-02-2020
Ansøgningsfrist
23. februar
Adresse
Teknik- og Miljøforvaltningen
Rådhuspladsen 1
1550 København V

Yderligere info

Få nyhedsbrev

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.

Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.