Kommunikationskonsulent

Teknik- og Miljøforvaltningen
Teknik- og Miljøforvaltningen
Kommunikationskonsulent til Teknik- og Miljøforvaltningen i Københavns Kommune
Vil du være med til at arbejde med genanvendelse, bæredygtighed, miljø og CO2-reduktion? Og har du erfaring med at koordinere og skabe gode kommunikationsløsninger sammen med andre? Så læs endelig videre.

Teknik- og Miljøforvaltningen søger en dygtig og struktureret kommunikationsprofil med stærke kompetencer inden for projektledelse, koordinering og samarbejde. Sagen er, at der er tryk på drift og udviklingen inden for affaldsområdet i København. Byen skal matche fremtidens miljø- og klimaudfordringer, og her spiller genbrug, genanvendelse og sortering af affald en afgørende rolle.


Vi har et ambitiøst mål om, at vi i København i 2024 skal kildesortere 70 % af husholdningsaffaldet, reducere CO2-udledningen fra affaldet med 59.000 ton og tredoble vores direkte genbrug.

For at nå målene har vi brug for en erfaren kommunikationskonsulent, der kan samle trådene og sørge for, at vi får den maksimale effekt ud af de projekter og den drift, som knytter sig til målene. Affaldsområdet dækker over flere enheder i forvaltningen, og der er behov for en person, der kan få alle kommunikationsindsatser til at spille sammen og understøtte hinanden.

Om dig
Du arbejder struktureret, og du vil bl.a. blive tovholder for en tværgående kommunikationsgruppe, der skal sikre koordinering af kommunikationstiltag på affaldsområdet. Du agerer i tæt samspil med både kommunikationskonsulenter og enhedschefer, som ser kommunikation som afgørende for at indfri forvaltningens ambitioner for affaldsområdet.

Din vigtigste opgave er at understøtte den strategiske kommunikation på hele affaldsområdet, men du kommer også til selv at være udførende på en række kommunikationsopgaver.

Vi forventer, at du:


  • har en videregående uddannelse
  • har solid erfaring – gerne fra et bureau og/eller en politisk ledet organisation
  • har gode projektlederegenskaber og kan både koordinere og eksekvere
  • skriver let og klart med målgruppens behov for øje
  • har en bred kommunikationsfaglighed – du kan kommunikere med både grafikere, pressefolk og adfærdsdesignere
  • har gode samarbejdsevner og kan indgå i samspil med kolleger, som har forskellige baggrunde og arbejder med en bred vifte af områder og aktiviteter
  • interesserer dig for miljø og genbrug

  •  

Om os
I Teknik- og Miljøforvaltningen er vi ansvarlige for byens drift og udvikling. Vi står blandt andet for at holde byen ren, vi har ansvaret for indsamling af affald fra husholdninger, byggeri og erhverv, og vi har en vision om at øge genanvendelsen af byens affald og blive førende inden for cirkulær økonomi.

Stillingen er forankret i forvaltningens centrale kommunikationsafdeling, og vi holder til i Njalsgade på Islands Brygge i København, men du vil skulle samle trådene fra projekter, som ledes fra forskellige steder i forvaltningen, og derfor vil du få en stor kontaktflade og nogle dage om ugen sidde fysisk i andre enheder end kommunikationsafdelingen.

Ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesvilkår aftales i henhold til gældende overenskomst.

Tiltrædelse 1. november 2019 eller snarest.

Spørgsmål
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte kommunikationschef Birgitte Barkholt på 5162 8270 eller programleder Kathrine Overgaard Rasmussen på 2059 3709. Send gerne en SMS – så ringer vi tilbage så hurtigt, vi kan.

Sammen med din ansøgning beder vi dig vedhæfte CV og relevante eksamensbeviser.

Søg stillingen via nedenstående link senest mandag den 23. september 2019
Vi holder samtaler i uge 39.


Ansøgning skal sendes igennem dette link:
https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=1518&ProjectId=160600&DepartmentId=19145&MediaId=4740&SkipAdvertisement=true

Venlig hilsen
Københavns Kommune
Skriv venligst i din ansøgning, at du har set annoncen på Kforum

Frist: 23. september

Frist: 23. september

Info

Virksomhed
Teknik- og Miljøforvaltningen
Stillingsbetegnelse
Kommunikationskonsulent
Kontakt
Birgitte Barkholt
Telefon: 5162 8270
Website
Indrykningsdato
09-09-2019
Ansøgningsfrist
23. september
Adresse
Teknik- og Miljøforvaltningen
Rådhuspladsen 1
1599 København

Yderligere info

Få nyhedsbrev

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.

Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.