Digital kommunikations- og markedsføringsspecialist

Teach First Danmark
Teach First Danmark
Digital kommunikations- og markedsføringsspecialist
Har du styr på digital kommunikation? Lige fra Google Analytics og online annoncering til digitale brugerrejser, sociale medier og funktionelt webdesign? Er du skarp på skrift, og kan du skabe interesse med en video, en podcast, en overskrift og et enkelt billede?

Om stillingen

Som vores digitale markedsførings- og kommunikationsspecialist får du en vigtig rolle i at skabe kendskab til Teach First Danmarks toårige graduate-program for nogle af landets dygtigste universitetskandidater. Et program, der arbejder for at sikre alle børn og unge i Danmark muligheden for en god uddannelse, uanset social baggrund

Du vil arbejde både strategisk og kreativt med vores digitale kommunikation, branding og markedsføring. Dine opgaver vil spænde bredt, og det vil være dit ansvar at sikre indholdet, kvaliteten og funktionaliteten på tværs af vores digitale platforme. 

 

Om dig

Vi forestiller os, at du har erfaring fra en lignende stilling, hvor du har arbejdet med digital kommunikation, sociale medier, branding og markedsføring. Du har et skarpt blik for vinkler, indhold og formater, der vill understøtte Teach First Danmarks brand og appellere til ambitiøse universitetskandidater, som ønsker at gøre en forskel.

Stillingen kræver, at du er en kreativ sjæl, der kan spotte de gode historier og selv kan foreslå og producere indhold til de platforme, hvor du skal nå dit publikum. Samtidig har du teknisk flair og styr på de digitale strategier og programmer, som du skal bruge til at ramme målgruppen og måle om det lykkedes. Herunder erfaring med marketing funnels, e-mail marketing, automatisering, Google Analytics og annoncering via Google og sociale medier. 

Vi lægger vægt på, at du er passioneret omkring god kommunikation. Det er vigtigt, at du har et stort drive, har sans for detaljen og er kompromisløs, når det gælder kvalitet. 

 

Dit team

Du bliver en del af Teach First Danmarks rekrutteringsteam, som består af en teamleder, en rekrutteringsspecialist, en studentermedarbejder og en række studenterambassadører på landets universiteter. Herudover vil du og dit team sparre med Teach First Danmarks kommunikationschef omkring kampagneudvikling og strategier for markedsføring, branding og kommunikation i forbindelse med rekruttering.

Vi er en NGO med store ambitioner, et godt sammenhold og dygtige kolleger inden for kommunikation, didaktik og samarbejde med kommuner, skoler, fonde og virksomheder. Vi er samtidig en mindre organisation, hvor vi hjælper hinanden, og derfor er det vigtigt, at du tager ejerskab for dine opgaver og har lyst til at hjælpe til på tværs af opgaver.

 

Dine opgaver

Digital markedsføring og annoncering

 • Bidrage til at udvikle online-kampagner for vores graduate-program
 • Producere, opsætte og spore annoncer via Facebook, Adwords og eksterne annoncører, herunder løbende optimere indhold, klikrater og søgeord
 • Analysere og optimere dine strategier pga. Google Analytics og relevante KPI’er
 • Udvikle vores automatiserede markedsføring og foreslå forbedringer for nyhedsbreve, e-mail marketing, ansøgningsformularer og lead-generering

Digital kommunikation, design og indhold

 • Finde på, opsøge og formidle historier via sociale medier
 • Foreslå og sikre produktion af video, blogs, podcasts og billeder
 • Lave årshjul for content og annoncering, herunder plan for kanaler, formater og budskaber, som rammer målgruppen
 • Sikre en god digital brugerrejse for alle ansøgere, fra første kontakt til ansøgning
 • Videreudvikle vores hjemmeside i WordPress
 • Stå for kontakt til grafisk bureau for design til web og annoncer

 

Din profil

 • Vi forestiller os, at du har mindst 3 års erfaring, men det vigtigste er, at du har de rette kompetencer
 • Du skriver fængende og fejlfrit
 • Du har styr på annoncering via Google, LinkedIn, Facebook og sporing i Analytics
 • Du har erfaring med at sikre produktion af levende indhold til online, herunder video, podcasts og blogposts
 • Du har teknisk flair og kan hurtigt sætte dig ind i nye CRM/CMS-systemer, formater og værktøjer til brug for markedsføring og automatisering
 • Det er en fordel, hvis du har styr på Adobe, særligt Photoshop, InDesign og Premiere
 • Det er en fordel, hvis du har erfaring med responsivt webdesign og også selv kan designe annoncer
 • Det er en fordel, hvis du kan orientere dig i HTML og CSS i Wordpress
 • Du er kvalitetsbevidst, grundig og har blik for detajlen

 

Løn og ansættelsesforhold

Stillingen er en fuldtidsansættelse. Aftenarbejde og en sjælden gang også weekendarbejde vil forekomme i forbindelse med hjælp til rekrutteringsevents, men kan som oftest planlægges i god tid.

Løn aftales efter kvalifikationer og ansættelsesvilkår følger funktionærloven. Vi er som NGO ikke lønførende, men vi tilbyder et udviklende arbejde i et spændende arbejdsfelt med fleksible arbejdsvilkår og kompetente kolleger, der virkelig brænder for det, de laver.

 

Arbejdssted

Dit arbejdssted bliver Vesterbrogade 52 i København.

 

Ansøgningsfrist 31. maj 2019

Send os en motiveret ansøgning, dit CV og eksamensbeviser senest den 31. maj kl. 12.00. Vi afholder 1. runde af samtaler den 6. og 7. juni og 2. runde den 18. og 19. juni.

Vi sætter pris på, at du i din ansøgning kan dokumentere dine kompetencer. Så hvis det er muligt, så link gerne til eksempler på kampagner, hjemmesider, online design eller andet, som du har været med til at udvikle og beskriv tydeligt din rolle. 

 

Tiltrædelse og yderligere information

Tiltrædelse er den 1. august 2019 eller snarest derefter.

Hvis du ønsker yderligere information om stillingen, kan du kontakte kommunikationschef Thomas Hoelgaard på 2988 8107 eller thomas.hoelgaard@teachfirst.dk

Skriv venligst i din ansøgning, at du har set annoncen på Kforum

Frist: 31. maj kl. 12.00

Frist: 31. maj kl. 12.00

Info

Virksomhed
Teach First Danmark
Stillingsbetegnelse
Digital kommunikations- og markedsføringsspecialist
Kontakt
Thomas Alexander Hoelgaard
thomas.hoelgaard@teachfirst.dk
Telefon: 29888107
Website
Indrykningsdato
06-05-2019
Ansøgningsfrist
31. maj kl. 12.00
Adresse
Teach First Danmark
Vesterbrogade 52
1620 København V

Yderligere info

Få nyhedsbrev

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.

Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.