Kommunikationskonsulent

Tandlægeforeningen
Tandlægeforeningen
Erfaren kommunikationskonsulent til Tandlægeforeningen
Vil du være med til at åbne munden for et sundere Danmark? Vi søger en dygtig kommunikatør, der kan styrke tandlægernes profil og omsætte vores mærkesager til ekstern kommunikation og god medlemskommunikation. Har du en skarp pen og kan du tænke strategisk og vinkle budskaberne? Så er du måske vores nye kollega.
Om dig
Du er en selvkørende og dygtig kommunikatør, der kan løfte alsidige kommunikationsopgaver på forskellige platforme. Du kommer til at arbejde med både intern og ekstern
kommunikation og med pressekontakt.
 
Du er kommunikationsuddannet, fx journalist, cand.comm. eller lignende, og du har minimum nogle års erhvervserfaring efter endt uddannelse.
 
Du har erfaring med at arbejde politisk, fx i en interesseorganisation eller politisk ledet organisation, har overblik, politisk tæft og forståelse for de nødvendige prioriteringer.
 
Du kan lide at være i et krævende fagligt miljø, hvor faglighed og nøjagtighed er nøgleord, og du har erfaring med faglig formidling.
 
Du må meget gerne have erfaring med at arbejde på sociale medier og med video og infografik.   
 
Du arbejder selvstændigt og målrettet, og du er en god samarbejdspartner og kommunikationsrådgiver for kolleger og politisk valgte. Du tager ansvar og trives med en travl hverdag, som kræver et stort overblik. Du har et positivt væsen og godt humør.
 
Om os
Du kommer til at indgå i en kommunikationsafdeling på fem personer. Vi varetager alle opgaver inden for intern og ekstern kommunikation. Vi arbejder med public affairs, pressekontakt, forbrugeroplysning og kampagner, medlemskommunikation og med forskellige medieplatforme.
 
Herudover udgiver Tandlægeforeningen et selvstændigt fagligt medlemsblad ”Tandlægebladet”, som skrives og produceres af et selvstændigt team.
 
Vi lægger vægt på et godt og åbent samarbejde og på gensidig sparring og hjælp om opgaver og strategi. Vi arbejder selvstændigt og har mange bolde i luften, men vi sørger også for at gribe dem igen - gerne med lidt hjælp fra kollegerne.
 
Løn- og ansættelsesvilkår
Løn efter kvalifikationer. Pensionsordning med 15 % arbejdsgiverbetalt.
 
Tandlægeforeningens sekretariat arbejder med anerkendende følgeskab, hvor kerneopgaven er “tilfredse medlemmer”. Det betyder, at vi anerkender indsats og værdsætter hinanden.
 
Vi holder til i indre København og kan tilbyde et godt arbejdsmiljø og diverse medarbejdergoder, bl.a. massage–, parkerings- og frokostordning.
 
Start: Så hurtigt som muligt.
 
Yderligere oplysninger:
Har du spørgsmål, eller vil du vide mere, kan du kontakte kommunikationschef Charlotte Bender på tlf. 24590469 eller via cbe@tdl.dk.
 
Send din ansøgning via e-mail til hr@tdl.dk og skriv ”Kommunikationskonsulent” i emnefeltet.
 
Vi glæder os til at høre fra dig senest den 30. januar 2019.
Skriv venligst i din ansøgning, at du har set annoncen på Kforum

Frist: 30. januar

Frist: 30. januar

Info

Virksomhed
Tandlægeforeningen
Stillingsbetegnelse
Kommunikationskonsulent
Kontakt
Charlotte Bender
cbe@tdl.dk
Telefon: 24 59 04 69
Website
Indrykningsdato
04-01-2019
Ansøgningsfrist
30. januar
Adresse
Tandlægeforeningen
Amaliegade 17
1256 København

Yderligere info

Få nyhedsbrev

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.

Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.