PR-profil med tæft og flair

Szpirt & Company
Szpirt & Company
Kommunikationskonsulent
DYGTIG PR-PROFIL MED JOURNALISTISK TÆFT OG KOMMERCIELT FLAIR SØGES TIL ALSIDIG KOMMUNIKATIONSROLLE

Szpirt & Company er en konsulentvirksomhed i høj vækst beliggende i Bredgade i Københavns indre by. Vi arbejder bl.a. med klassisk PR og strategisk rådgivning for nordiske og globale kunder i spændingsfeltet mellem politik, kommunikation og forretningsudvikling.

Et af vores forretningsområder er at hjælpe danske virksomheder med store ambitioner til at komme på fondsbørsen. I 2020 var vi med til at børsnotere en håndfuld selskaber på Nasdaq First North. I 2021 forventer vi at nå mange flere.

DIN ROLLE
Vi søger en energisk og ambitiøs kollega, som vil være en del af vores travle og kompetente PR-team og arbejde med børsnoteringer og blændende virksomhedskommunikation.

Dine opgaver bliver blandt andet at hjælpe med at udvikle og eksekvere PR-strategier med kommerciel klangbund. Du får til opgave at udarbejde medie-pitches – og pitche ind til pressen – og du skal udarbejde virksomhedspræsentationer og generel kommunikation, der fænger og sælger. Desuden vil du, i samarbejde med dine nye kolleger, hjælpe til med at medietræne vores klienter samt facilitere PR-workshops.

DE KVALIFIKATIONER, VI EFTERSPØRGER
Du er journalist- eller kommunikationsuddannet, og du brænder for det skrevne ord. Du har 2-5 års relevant erfaring med stringent og målrettet kommunikation, enten fra redaktionen på et dagblad eller fra en kommunikationsafdeling i en virksomhed. Det kan også tænkes, at du kommer fra et bureau og allerede har erfaring med at løse PR-opgaver for mange forskellige typer klienter.

Du har en skarp pen, og du færdes hjemmevant på alle kanaler, også de digitale. Dine SoMe-kompetencer er stærke – og dokumenterede – og du har desuden erfaring med at levere SoMe-strategier.

Du har drive og overblik, og du evner at arbejde selvstændigt og tage ansvar for opgaveløsningens mange facetter. Du har øje for den positive historie, og du kan vinkle og sælge et budskab ærligt, ordentligt og fængende. Desuden er du ikke bange for at gribe knoglen og fortælle en journalist om din fantastiske historie.

Du arbejder organiseret og har mod på at styre projekter og levere afstemte produkter inden for faste tidsrammer. Du er fortrolig med at kommunikere og skrive på engelsk, og du færdes hjemmevant i et internationalt miljø.

  • Det er et krav, at du kan kommunikere åbent og opsøgende i mødet med både medier og kunder.

  • Det er en fordel, hvis du har kendskab til investor relations, men det er ikke et krav.

  • Det er et plus, hvis du har erfaring med farma-, teknologi- og finansrelateret stof.

  • Det vigtigste er, at du er dedikeret og pligtopfyldende.
     

VI TILBYDER
Et spændende og udfordrende arbejdsmiljø i Bredgade i København med mange berøringsflader og dygtige kolleger at sparre med. Hos os kommer du til at arbejde med et bredt spektrum af kunder fra mange forskellige brancher, og du får lov til at vokse med opgaven.

Vi er en virksomhed i vækst både i Danmark og i udlandet, og vi har gode udviklings- og karrieremuligheder for den, som vil yde en særlig indsats. 

 

ANSØGNINGSPROCESSEN
Deadline for ansøgningen er mandag den 1. februar 2021 kl. 12
Vi modtager din motiverede ansøgning med udførligt CV på: info@szpirt.com
Skriv “Kommunikationskonsulent” i emnet.


Vær opmærksom på, at vi afholder samtaler løbende. Tests og case-interviews vil være en del af proceduren.

Tiltrædelse: Snarest muligt.

Kontaktperson: Marie-Louise Jersin, tlf. 30 49 49 57.

Skriv venligst i din ansøgning, at du har set annoncen på Kforum

Frist: 1. februar

Frist: 1. februar

Info

Virksomhed
Szpirt & Company
Stillingsbetegnelse
PR-profil med tæft og flair
Kontakt
Marie-Louise Jersin
Telefon: 3049 4957
Website
Indrykningsdato
14-01-2021
Ansøgningsfrist
1. februar
Adresse
Szpirt & Company
Bredgade 35D
1260 København

Yderligere info

Få nyhedsbrev

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.

Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.