Souschef

Sundhedsvidenskabelige Fakultet (SUND), Københavns Universitet
Sundhedsvidenskabelige Fakultet (SUND), Københavns Universitet
Souschef til ambitiøs kommunikationsafdeling
Kan du lede selvstændige og stærke kommunikatører og pejle mod mål, der styrker organisationens sammenhængskraft? Har du ledelseserfaring fra en kompleks organisation, og er du en erfaren og topdygtig rådgiver i strategisk kommunikation, så kan du blive vores nye souschef i kommunikationsafdelingen, Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet (SUND) på Københavns Universitet.
Vi er placeret centralt på fakultetet og arbejder for at styrke universitetets profil nationalt og internationalt indenfor de sundhedsvidenskabelige uddannelser og forskning.
 
Vi understøtter dialogen med offentlige og private partnere, vi producerer indhold til en lang række platforme, og vi arbejder målrettet for at skabe en arbejdskultur præget af tillid, respekt og dialog på tværs af medarbejdere og studerende.
 
Vi har brug for en målrettet og arbejdssom souschef, der kan bevare overblikket og samtidig være nærværende og tilgængelig for afdelingens medarbejdere og interessenter. 
 
Om jobbet 
Du vil i mange sammenhænge være stedfortrædende for kommunikationschefen og i tæt dialog med hende bidrage synligt til at udvikle og forme en afdeling, der professionelt og ambitiøst arbejder med en bred pallette af kommunikationsaktiviteter, der alle understøtter fakultets mål.
 
Du forventes at have fokus på effektive arbejdsgange, opfølgning og feedback til både medarbejdere, ledelse og ’kunder’ i organisationen. Du forventes at have faglig tyngde og personlig pondus til at understøtte ledelsen effektivt og serviceorienteret.
 
Det er en fordel, hvis du har et stærkt kendskab til universitetsverdenen, og kan navigere i formelle og mere uformelle beslutningsgange, kender til forskeres og studerendes hverdag og vil bidrage positivt til at styrke dialogen mellem medarbejdere, studerende og ledelse igennem den digitale infrastruktur og et samlende kommunikativt fokus.
 
Du vil primært have fagligt og personalemæssigt ansvar i relation til ledelseskommunikation, organisation, studenterkommunikation og web, men vil også lede egne projekter på tværs af fakultetet og KU. På daglig basis vil du sammen med pressechefen bidrage til at binde projekter og processer sammen på tværs af afdelingen, hvorfor systematik og effektivitet er en vigtig kompetence. 
 
Du får personaleansvar for ca. 10 medarbejdere (inkl. studenter), som du løbende coacher og sparrer med, men du leder også effektivt fællesmøder og administration på tværs af afdelingen. Desuden forventes du at lede udviklingsprojekter, der kræver strategisk fokus og høj kommunikationsfaglighed.
 
Om dig 
Vi søger en erfaren kommunikatør med dokumenteret ledelseserfaring og –uddannelse. Du har en høj integritet og bidrager aktivt til at sikre et godt arbejdsmiljø. Du er en dygtig personaleleder med fokus på god trivsel og faglig udvikling.
 
Du har stærke relationelle kompetencer og en anerkendende ledelsesstil præget af engagement og fleksibilitet. Du skal have lyst til at udvikle den interne læring i afdelingen, have forretningsorienteret mindset, være hurtig og effektiv og kunne navigere i en stor og kompleks organisation.
 
I kommunikationsafdelingen har vi fokus på 
  • Presse og forskningskommunikation 
  • Outreach og stakeholderkommunikation 
  • Medarbejder og ledelseskommunikation 
  • Markedsføring og studenterkommunikation 
  • Visuel- og onlinekommunikation 
Læs mere på www.sund.ku.dk   
 
Ansættelsesforhold 
Ansættelse og aflønning sker som chefkonsulent i henhold til Overenskomst for Akademikere i Staten. Der er mulighed for forhandling af tillæg afhængig af kvalifikation og erfaring.  
 
Arbejdstiden er 37 timer om ugen. Stillingen ønskes besat senest 1. august 2019. 
 
Ansøgning 
Send din ansøgning bilagt CV og andre relevante dokumenter, elektronisk via jobportalen (klik på ”SØG STILLINGEN”), så den er os i hænde senest 21. april 2019.
 
Samtaler forventes afholdt i uge 17 og 18. 
 
Vi ønsker at afspejle det omgivne samfund og opfordrer alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen.  
 
Yderligere oplysninger 
Ønsker du yderligere oplysninger er du velkommen til at kontakte kommunikationschef Anéh Christina Hajdu på mail; aneh.hajdu@sund.ku.dk
Skriv venligst i din ansøgning, at du har set annoncen på Kforum

Frist: 21. april

Info

Virksomhed
Sundhedsvidenskabelige Fakultet (SUND), Københavns Universitet
Stillingsbetegnelse
Souschef
Kontakt
Anéh Christina Hajdu
aneh.hajdu@sund.ku.dk
Website
Indrykningsdato
03-04-2019
Ansøgningsfrist
21. april
Adresse
Sundhedsvidenskabelige Fakultet (SUND), Københavns Universitet
Blegdamsvej 3
2200 København N

Yderligere info

Få nyhedsbrev

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.

Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.