Presse- og kommunikationskonsulent

Sund & Bælt
Sund & Bælt
Erfaren presse- og kommunikationskonsulent med digitalt flair
Har du bred erfaring med pressearbejde og kommunikation på digitale platforme? Og samtidig en fængende pen, et strategisk overblik med evnen til at holde de berømte mange bolde i luften? Så er du måske vores nye presse- og kommunikationskonsulent i Sund & Bælts Ledelsessekretariatet.
Du skal bl.a. bidrage med at omsætte vores strategiske budskaber til gode fortællinger om vores samfundsmæssige betydning og den værdi, vi skaber for vores kunder. I afdelingen varetager vi både intern og ekstern kommunikation. Vi rådgiver om kommunikation og presse og arbejder med sociale medier, events og kampagner.
 
Du kommer til at have ansvaret for Sund & Bælt og Storebæltsbroens tilstedeværelse på sociale medier. Samtidig bliver du en vigtig nøgleperson i vores pressearbejde med produktion og salg af historier til udvalgte medier og håndtering af henvendelser fra pressen - både omkring vores infrastruktur, men også for vores kommercielle BroBizz- og Partnerselskaber.
 
I jobbet får du blandt andet til opgave at
 • Drive, overvåge og videreudvikle vores tilstedeværelse på sociale medier, herunder Facebook, Twitter og LinkedIn.
 • Formidle vores initiativer, projekter og gode historier til interessenter, medier og medarbejdere på tværs af platforme.
 • Håndtere de daglige henvendelser fra pressen samt rådgive talspersoner før presseinterviews.
 • Drive og vedligeholde vores hjemmesider (vi arbejder i WordPress) og andre digitale platforme
 • Udarbejde indhold og opsætte nyhedsbreve til strategiske interessenter (vi benytter MailChimp)
Om dig
 • Du er en skarp formidler, der kan omsætte strategiske budskaber til relevante og nærværende historier til kunder og andre stakeholdere i både faglige og kommercielle tekster.
 • Du har erfaring med at kommunikere på forskellige digitale platforme og til forskelligartede målgrupper. Erfaring med filmproduktion er en fordel.
 • Du kan skrive i et skarpt, fejlfrit og forståeligt sprog, er proaktiv, nytænkende og god til at samarbejde
 • Du trives med mange forskelligartet arbejdsopgaver, der kræver fleksibilitet og omstilling
 • Du er i stand til at håndtere perioder med arbejdspres og højt tempo og god til at bevare overblikket, selvom det går stærkt
 • Du er kommunikationsuddannet med nogle års erfaring fra et lignende job.
Vi tilbyder
Et job med meget frihed under ansvar, rig mulighed for at præge din egen hverdag, og hvor ingen dage er ens. Du bliver en del af en lille og dynamisk afdeling med engagerede kolleger – og en del af en spændende organisation, der er midt i en forandringsproces med at digitalisere forretningen. Lønnen fastsættes efter forhandling med baggrund i relevant erfaring og uddannelse.
 
Kommunikationsfunktionen er en del af Ledelsessekretariatet, der betjener direktion og bestyrelse og er bindeled til Transport-, Bygnings- og Boligministeriet samt til de øvrige selskaber i Sund & Bælt-koncernen. Funktionen består ud over dig af kommunikationschef og en kollega, der varetager den mere tekniske kommunikation omkring anlæg og drift af vores forbindelser.
 
Arbejdssted 
Dit primære arbejdssted vil være vores kontor i København. Der vil også være arbejdsdage på Sund & Bælts kontor ved Storebæltsbroen i Halsskov, såvel som ude på Sund & Bælts anlæg.
 
Søg jobbet
Ring til kommunikationschef Lene Gebauer Thomsen på 21 70 44 50, hvis du vil høre mere om jobbet. Er du interesseret, så send din ansøgning allerede nu, da vi afholder samtaler løbende. Vedlæg CV og eventuel relevant dokumentation. Søg stillingen på vores side.
 
Læs mere på sundogbaelt.dk og find os på LinkedIn.
 
Skriv venligst i din ansøgning, at du har set annoncen på Kforum

Frist: Hurtigst muligt.

Frist: Hurtigst muligt.

Info

Virksomhed
Sund & Bælt
Stillingsbetegnelse
Presse- og kommunikationskonsulent
Kontakt
Lene Gebauer Thomsen
LGT@SBF.DK
Telefon: 21 70 44 50
Website
Indrykningsdato
13-01-2020
Ansøgningsfrist
Hurtigst muligt.
Adresse
Sund & Bælt
Vester Søgade 10
1601 København V

Yderligere info

Få nyhedsbrev

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.

Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.