Kommunikationsansvarlig

Stryhns Gruppen
Stryhns Gruppen
Kommunikationsansvarlig til Stryhns Gruppen
Har du kompetencerne og lysten til at drive og udvikle kommunikationen udadtil for en af Danmarks mest anerkendte fødevarevirksomheder? Ønsker du et arbejde, hvor du selvstændigt får ansvaret for kommunikationen, der understøtter Stryhns’ forretning og når helt ud igennem organisationen?

Hudson Nordic søger lige nu en passioneret og erfaren kommunikationskonsulent på vegne af Stryhns Gruppen. Du vil få mulighed for at videreudvikle Stryhns kommunikationsfunktion og linjen for Stryhns’ interne og eksterne kommunikationskanaler. Kommunikation og bæredygtighed er solidt strategisk forankret i Stryhns 3-årige strategiperiode og derfor et højt prioriteret område.

Du får en bred kontaktflade på tværs af organisationen og skal formidle budskaber på forskellige niveauer. Et arbejde i Stryhns Gruppen betyder et arbejde i en dansk markedsledende fødevarevirksomhed i vækst – og du får her muligheden for at indgå i en organisation med høj trivsel, ligesom du bliver en del af en organisation der arbejder aktivt med FN’s verdensmål for bæredygtighed.

Du bliver en del af HR- afdelingen og får et tæt samarbejde med Stryhns Gruppens ledelse på kommunikationsområdet. Rollen er placeret på Stryhns’ hovedkontor i Roskilde, hvorfra du også dækker virksomhedens andre lokationer i Danmark, når du opsøger de gode historier, interviewer og filmer til de forskellige kommunikationskanaler.

 

Dine primære ansvarsområder: 
Du formår at skabe en målrettet kommunikation til både eksterne interessenter og i øjenhøjde med Stryhns Gruppens medarbejdere. Du formidler relevante historier, der skaber stolthed og binder organisationen sammen på tværs af de forskellige lokationer. Herudover vil dine arbejdsopgaver bl.a. omfatte:

  • Drift og udvikling af eksisterende og nye kommunikationskanaler

  • Professionel håndtering og koordinering af presse og medierelationer

  • Produktion af indhold til hjemmeside, intranet, digitale skærme, SoMe platforme, medarbejderblad mv.

  • Udbrede budskab om Stryhns’ initiativer og indsatser indenfor bæredygtig

  • Produktion af indhold med fokus på Employer Branding samt videreudvikling af aktuelle Employer Branding initiativer

  • Samarbejde med relevante bureauer i forhold til større projekter

  • Koordinering af konferencer og stormøder

 

Proaktiv kommunikationsprofil med stærke egenskaber indenfor formidling
Vi leder efter en proaktiv kommunikationsprofil med forretningsforståelse og erfaring fra en større kommerciel virksomhed eller bureau, parret med en videregående uddannelse indenfor kommunikation og formidling som f.eks. Cand.merc.kom eller tilsvarende. Du arbejder struktureret og er god til at organisere og planlægge årets indsatser. Samtidig er du god til at skrive vedkommende og direkte til målgruppen og motiveres af rolle med en høj grad af selvstændighed og samarbejde på tværs af organisationen. Du mestrer de forskellige kommunikationskanaler intranet, video, apps og de sociale medier. Derudover har du et ønske om at bidrage til Stryhns værdier og brandværdi.

Som person er du udadvendt og besidder stærke kommunikations- og relationsevner, som du aktivt bruger i din kommunikation på tværs af organisationen. Du arbejder struktureret og er en god planlægger. Du formår at omsætte din strategisk forståelse til værdiskabende kommunikation. Du har naturligvis kendskab til Office pakken, med særligt gode egenskaber indenfor PowerPoint og SharePoint, herudover vil det være en fordel med færdigheder indenfor InDesign, Adobe og redigering af hjemmeside. Da du lejlighedsvis skal besøge de fem produktionslokationer, er det en fordel at have egen bil.

 

Lyder dette som noget for dig? 
Hudson Nordic varetager rekrutteringen på vegne af Stryhns Gruppen og du er derfor meget velkommen til at kontakte Partner Martin Hellesen (+45 20 19 93 78 / mh@hudsonnordic.com) eller Research Consultant Anne-Louise Vittus (+45 31 24 99 01/ alp@hudsonnordic.com) for mere information om stillingen.

 

Stryhns Gruppen – lang historie i dansk fødevareproduktion
Med sin lange historie er navnet Stryhns nærmest blevet en institution i dansk fødevareproduktion. Siden 2008 har Stryhns, sammen med Graasten Salater AS, været en del af den familieejede norske fødevarekoncern Agra under koncernnavnet Stryhns Gruppen. Stryhns producerer og markedsfører mærkerne Stryhns leverpostej, Jensens Køkken, Graasten salater og K-Salat, remoulader og dressinger samt Langelænder pølser. Alle mærker med en lang tradition for høj ensartet kvalitet, god smag og ikke mindst en madglæde, der i generationer har gjort Stryhns til en del af danskernes hverdag. 

 

Stryhns hovedkontor ligger i Roskilde og de fem produktionslokationer ligger i Graasten, Havnsø, Lystrup, Himmelev og på Langeland. Se mere på www.Stryhns.dk

Skriv venligst i din ansøgning, at du har set annoncen på Kforum

Frist: 5. november

Frist: 5. november

Info

Virksomhed
Stryhns Gruppen
Stillingsbetegnelse
Kommunikationsansvarlig
Kontakt
Martin Hellesen
mh@hudsonnordic.com
Telefon: 2019 9378
Website
Indrykningsdato
14-10-2021
Ansøgningsfrist
5. november
Adresse
Stryhns Gruppen
Roskilde

Yderligere info

Få nyhedsbrev

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.